Tebrik ederim! :) Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah :)Merhaba arkadaşlar bat günü ve ertesi günü yapılan idrar testlerindeki silik çizgilerden sonra dün akşam kan tahlilimi yaptırdım ve sonuç hamileymişimhala inanamıyorum
Beta hcg sonucum 108 çıktı adet döngüm 25 gün hep kısa sürdüğü için şuan 3.5 haftalıkmış henüz.
Allahım isteyen herkese eksikliğini aratmadan nasip etsin inşallah
ayrıca progestanı herkes düşük ihtimaline karşı veriyo demişler ama çatlatma iğnesinden sonra doktor hep yazıyo bana kullanıyorum.
ayrıca progestanı herkes düşük ihtimaline karşı veriyo demişler ama çatlatma iğnesinden sonra doktor hep yazıyo bana kullanıyorum.
Batlarımız aynıhadi hayrılsı :)
Aynen canim esim dunde sordu ya tahmini birak kadin daha belli olmaz dedi direk bakmadi bile hic ay allahim aldirmak ne demek ya benim canim gidiyo keske oynasada bo hissetsem diye saglikli olsa diye. Insallah alicam haberlerinizi insallahhhh. Keske yatabilsem 24 ne kadar guzel olcak vallaYiğenimiz doğana kadar sen artık sürekli uyursun :)
Canım sanırım orda da erkenden cinsiyeti göstermiyorlar değilmi? Burada 5.ayda cinsiyeti söylüyorlar , kız olunca aldıran çok oluyormuş felan ah Allah ıslah etsin öyleleri.
Benim eşim geceleri çalıştığı için artık pek bebek için çalışmalar olmuyo malesef. Vardır herşeyde bir hayır ne diyim, arada olunca belki bu sefer tutar. :)
İnşallah biz de tez zamanda o güzel,müjdeli haberi alırız canım.
Tüm forum dualarımda.
Hamile olan kardeşlerim de Rabbim kucaklarına sağlıklı bir şekilde almalarını nasip etsin inşallah.
Hadi iyi geceler herkeze.
aynen bunlar tavsiyeler daha doğrusu dikkatli yenmesi gerekenler.bu incirle işte tezat oluşturuyor.sen yumurtan olsun diye incir yersin bakmışsın prolaktin tavan diye çocuk olmuyor.yani prolaktini yüksek olan herkes de yumurta oluştursa bile hamileliği engelleme "ihtimali" var.Üzüm yememek mi gerekiyormuş???
Yasiniz cok degil .ne kadardir deniyorsunuZdün çatlatma iğnesi oldu. bu ay içimde garip bi his var ümitlenmek istemiyorum ama buda olmazsa aşılama olcak çünkü inşallah gerek kalmaz. ama artık burda okuduklarım sayesinde çok pozitifim çok sağolun kızlarolacak bir şekilde öyle ya da böyle zamanını bekleyeceğiz. ki bir sorun yok dedi doktor kendimi daha fazla üzmiycem. bu ay olmazsa da ağlayıp zırlamıcam eskisi gibi. 26 yaşındayım başıma ne geldiyse neye üzüldüysem hep sonrasında daha iyi şeyler çıkardı ALLAH karşıma.
Kuzummm sizde bana güzel haberler verin insallah rabbim tez zamanda o güzel duyguyu hepinize yasatsin mucize diyorum sadece o eller ayaklar 360 derece dönmeler arkasindan tembel yatisiBen seni yerim ki teyzen kurban olsun sana sağlıkla gel dünyaya insaAllah ikinizde iyi olun Allaha emanet olun canım benim bize hep güzel haberler ver böyle dikkat et kendine öpüldun
Aminnn canimm allah razi olsun insallah sizde bana güzel haberlerinizi verin 4 gözle bekliyorum hayirlisiyla en kisa zamanda insallahoyyyyy teyzesi yesin onun ağzını yüzünü miniğim yaaetmez miyiz kuzum benim dualarımız seninle sağlıkla doğarsın inşallah annen seni sağlıkla kucağına alır inşallah Sup3risi canım çok sevindim inşallah sağlıkla büyücek bebişin ve bir bakmışsın kucağında hiç korkma Rabbim yanınızda olsun hep böyle güzel güzel haberler bize
Ay evet ya dikkatli olmak lazim gercekten. Biyandan yapalim derken biyandan bozmayalim. Zaten ek olarak suan sadece soğan kürüne içim ısındı. Digerlerine emin olamadim.. Onu bile şüpheli yapsammi yapmasammi diye düşünüyorum.aynen bunlar tavsiyeler daha doğrusu dikkatli yenmesi gerekenler.bu incirle işte tezat oluşturuyor.sen yumurtan olsun diye incir yersin bakmışsın prolaktin tavan diye çocuk olmuyor.yani prolaktini yüksek olan herkes de yumurta oluştursa bile hamileliği engelleme "ihtimali" var.
Dun regli bitti dun aksam ilk acilisi yaptm calismalara devam cnmNisaberatim canım ne yaptın ben mesajları takip edemedim...
Ay evet ya dikkatli olmak lazim gercekten. Biyandan yapalim derken biyandan bozmayalim. Zaten ek olarak suan sadece soğan kürüne içim ısındı. Digerlerine emin olamadim.. Onu bile şüpheli yapsammi yapmasammi diye düşünüyorum.
Attim valla keske duyursalar o sesleriKızlar pedofili suçları için destek kampanyasını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. @Selinokay bahsetmiş link benden olsun
https://www.change.org/p/cumhurbaşk...=signature_receipt&utm_campaign=new_signature
adet tarihine göre 5 haftalik canimBenim de yarın randevu m. Ben de heyecanlıyım. Kaç haftalık senin bebis
Adet oldun mu canimGunnaydin herkese :)
Soğam kürü benim midemi bulandırdı bu ay bende hayıt suyu denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?