2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tebrik ederim! :) Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah :)

ayrıca progestanı herkes düşük ihtimaline karşı veriyo demişler ama çatlatma iğnesinden sonra doktor hep yazıyo bana kullanıyorum.

O tur tedavi gorenlere veriyorlar.bir de dusuk ihtimali olan veya riskli gorulenlere veriliyor onceden dusuk yapanlara fln.benim kanamam basladiktan sonra baslamistm bela bi ilac kafa bi milyon oluyor

Aynen canim esim dunde sordu ya tahmini birak kadin daha belli olmaz dedi direk bakmadi bile hic ay allahim aldirmak ne demek ya benim canim gidiyo keske oynasada bo hissetsem diye saglikli olsa diye. Insallah alicam haberlerinizi insallahhhh. Keske yatabilsem 24 ne kadar guzel olcak valla

Üzüm yememek mi gerekiyormuş???
aynen bunlar tavsiyeler daha doğrusu dikkatli yenmesi gerekenler.bu incirle işte tezat oluşturuyor.sen yumurtan olsun diye incir yersin bakmışsın prolaktin tavan diye çocuk olmuyor.yani prolaktini yüksek olan herkes de yumurta oluştursa bile hamileliği engelleme "ihtimali" var.

Yasiniz cok degil .ne kadardir deniyorsunuZ

Ben seni yerim ki teyzen kurban olsun sana sağlıkla gel dünyaya insaAllah ikinizde iyi olun Allaha emanet olun canım benim bize hep güzel haberler ver böyle dikkat et kendine öpüldun
Kuzummm sizde bana güzel haberler verin insallah rabbim tez zamanda o güzel duyguyu hepinize yasatsin mucize diyorum sadece o eller ayaklar 360 derece dönmeler arkasindan tembel yatisi

Aminnn canimm allah razi olsun insallah sizde bana güzel haberlerinizi verin 4 gözle bekliyorum hayirlisiyla en kisa zamanda insallah

Ay evet ya dikkatli olmak lazim gercekten. Biyandan yapalim derken biyandan bozmayalim. Zaten ek olarak suan sadece soğan kürüne içim ısındı. Digerlerine emin olamadim.. Onu bile şüpheli yapsammi yapmasammi diye düşünüyorum.

Nisaberatim canım ne yaptın ben mesajları takip edemedim...
Dun regli bitti dun aksam ilk acilisi yaptm calismalara devam cnm
Daha cok var bat 19 kasim daha 1inde bile degiliz
Yumurtlama doneminde hergun iliski olck bu ay bklm cnm sagol sordgn icin sen napyn nasilsn

kızlar bu sütü arttıran besinler var onları da prolaktin arttıran yiyeceklerden sayabilirmiyiz fikriniz var mı?
randevumu aldım.fakülteden kdoğumdan başka bölüm yollayamazmış.orası çok kalabalık ve yavaş.kan alma 16:3oda son burası şaka gibi genetik lboratuvarı, ne için lazımsa o bölüm olcak illa diyor.hiç bilgim yok genetik test isteme formu dediler ama fakültede para ödenecek mi onu da demediler.haftaya cuma nasıl olacaksa.

Soğam kürü benim midemi bulandırdı bu ay bende hayıt suyu denicem.

Birde şunu merak ediyorum aslında. Soğan kürü yumurtlamayi normal zamanında mı sağlıyor yoksa erken yumurtlamaya sebep oluyor mu? Benim çünkü 14.güne kadar catlamamasi gerekiyor kendi ellerimle zamani erkene almak istemem. Ama öyle bir etkisi yoksa da vakit kaybetmeden denemek istiyorum.. Offff kafam çok karışık...

Soğam kürü benim midemi bulandırdı bu ay bende hayıt suyu denicem.

soğan kürü banada idrarda yanma yapmıştı canım 4 kullandım bıraktım o yüzden hayıt out daha iyi biraz tadı acı gibi içilebilir ıhlamurun baharatlısı diyelim soğan küründen daha iyi tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…