2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba kızlar dertler içinde ben galiba hiç bitmeyenler. Dün gece hayatımın en zor gecesiydi gözümün döndüğü beynımin adeta yerınden çıktığı hiçbişey hissedemediğim ne yaptığı mı dakikalar sonra fark ettiğim bi gece. Ölmek isteyecek kadar bozuk bi psikoloji.. bu güne kadar hayatın bana yaşattıklarına artık dur demek istedim.öfke gitti ve yerini pişmanlıklara bıraktı.anlatack yer bulamayıp konu açtım bi anlık öfkeyle. Dünyanın en kötü annesi kadını da olsam ölmeyi isteyen bi insan için çok ağır seyler duydum. Sadece istediğim biraz destekti omzumda birilerinin ellerine ihtiyacım vardı yanlış yerde aramışım. Ama hayatımda da kimse yok arayacak. Ben kötü bi anneyim burda çoğunun yıllardır beklediği mucizeyi kendimle beraber ölüme ittim..oysaki ne umutlarla bekledim ben onu ne çok sevmiştim oysaki.içimde olması bile bana güven vermişti. Ama işte psikolojime yenik düştüm.buraya yazdım buranın samimiyetine güvendim burda arkadaşlık başka diye düşündüm. Evet ben kötü bi anneyim bunu söylemeyin biliyorum. Sadece biraz desteğe ihtiyaçım var kimden isterim bilemedim.

Senin sadece en kisa zamanda bi uzmana gorunmen lazim.disardan yargilamak cok kolay insanlar acimasiz.yaptigin tabikide yanlis ama bir anne normal psikolojide bunlari yapmazdi ztn.Allah yardimcin olsun esinle ailesi arasina girme ve esine bi sans ver onu yeniden sevmeye calis eskiden nasil hangi yonlerini sevdiysen onlari gor.yuva kurmak kolay olmadigi gibi dağıtmak da cok zor ve suankinden belki daha fazla dagilicaksin.hakkinda hayirlisi olsun Allaha sigin.babani dusunup durumunu soylememissin.olsen daha az uzulcek sanki.hamilelikteki hormonlar da seni etkilemis olabilir sakin olmaya calis

Ayri

Ayrica insanlar bu tur olaylarda dediklerine dikkat etmeli.kopruden atlamaya niyetlenmis birine atlicaksan atla diyip infazina sebep olma durumu gerceklesebilir.hassas bi durum sivri dille cok bilmislik yapip bu durumdaki bi insanin o kadar ustune gidilmez.bunun mesuliyeti buyuktur.tek istedigi destek ama fazlaca ustune gidilmis psikolojisi guya bozuk olmayan arkadaslar tarafindan.yaptiginin dogru olmadigini biz de kendisi de biliyor zaten.bu durumda bi insanin ustune gitmek yaptigin yanlis diyip hakaretler etmek daha yanlis sonuclar dogurur

kızlar hamiş olmak isteyenler buraya yazayım belki faydası olur bilmeden yediğimiz içtiklerimizle hamile olamıyorsak az tüketelim.
prolaktini yükselten yiyecekler
-kırmızı,mor,beyaz üzüm
-maden suyu
-incir
-dere otu
-birde stres depresyon ve doğum kontrol hapları
bunları az tüketelim testere dişli aslan pençesi çayıda bu hormonu düşürüp dengelemeye iyi geliyor.

M Mina sevde canım gerçekten zor bir durumda kalmışsın konuyu takip ettim ne diyeceğimi bilemedim ben bir buçuk yıldır bebek istiyorum her ay belki vardır diye ağrı kesici bile içmiyorum nasıl bunaldın nasıl bir karanlığa girdin de kim bilir bunu yaptın seni anlıyorum onu bile düşünecek halin yoktu ki sadece ölümü istedin ama yapma bi daha yapma nolur hayat gerçekten çok güzel yaşamak gerçekten çok güzel bak sana ne hayatlar var ne hastalıklar var dermansız Rabbim sana ne güzel bir bebek armağan etmiş onu düşün onunla mutlu olmaya çalış ve bırak kv kb ne yaparsa yapsın onları Yok say görmezden gel önemsenme İnan o zaman çok daha mutlu hissedeceksin. Bebeğine sımsıkı tutun onu sakın bırakma evet maddi zorluk eşle anlaşamama bunlar bi insanın hayatını mahvetmeye yeter de artar bile fakat karnında büyüyen bi mucize var Ona sarıl çünkü sen varsan o var:) o şu an sana çok muhtaç senin bir damla göz yaşında boğulur yaradanın sana verdiği en güzel şey o :) Rabbim gönlüne huzur versin ferahlık versin arkadaşım Rabbim yardımcın olsun ...

oyyyyy teyzesi yesin onun ağzını yüzünü miniğim yaa etmez miyiz kuzum benim dualarımız seninle sağlıkla doğarsın inşallah annen seni sağlıkla kucağına alır inşallah Sup3risi canım çok sevindim inşallah sağlıkla büyücek bebişin ve bir bakmışsın kucağında hiç korkma Rabbim yanınızda olsun hep böyle güzel güzel haberler bize

Üzüm yememek mi gerekiyormuş???

Merhaba arkadaşlar bat günü ve ertesi günü yapılan idrar testlerindeki silik çizgilerden sonra dün akşam kan tahlilimi yaptırdım ve sonuç hamileymişim hala inanamıyorum
Beta hcg sonucum 108 çıktı adet döngüm 25 gün hep kısa sürdüğü için şuan 3.5 haftalıkmış henüz.
Allahım isteyen herkese eksikliğini aratmadan nasip etsin inşallah

Tebrik ederim canım hayirlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba hanımlar
Okuyabildiğim kadarıyla yeni anne adaylarımız var allahım saglıkla kucaklasmalarını saglasın allahım nazarlardan korusun
Allahım bana ve tüm isteyen arkadaslarımada nasip etsin inşallah

Progesteron hormonu düşüklüğü demek düşük tehlikesi demek zaten kanama vs olmasına gerek yok. Çünkü bebeğin sağlıklı bi şekilde tutunması için hamilelikle beraber yükselmesi gerekiyor

dün çatlatma iğnesi oldu. bu ay içimde garip bi his var ümitlenmek istemiyorum ama buda olmazsa aşılama olcak çünkü inşallah gerek kalmaz. ama artık burda okuduklarım sayesinde çok pozitifim çok sağolun kızlar olacak bir şekilde öyle ya da böyle zamanını bekleyeceğiz. ki bir sorun yok dedi doktor kendimi daha fazla üzmiycem. bu ay olmazsa da ağlayıp zırlamıcam eskisi gibi. 26 yaşındayım başıma ne geldiyse neye üzüldüysem hep sonrasında daha iyi şeyler çıkardı ALLAH karşıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…