- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 33
Merhaba kızlar dertler içinde ben galiba hiç bitmeyenler. Dün gece hayatımın en zor gecesiydi gözümün döndüğü beynımin adeta yerınden çıktığı hiçbişey hissedemediğim ne yaptığı mı dakikalar sonra fark ettiğim bi gece. Ölmek isteyecek kadar bozuk bi psikoloji.. bu güne kadar hayatın bana yaşattıklarına artık dur demek istedim.öfke gitti ve yerini pişmanlıklara bıraktı.anlatack yer bulamayıp konu açtım bi anlık öfkeyle. Dünyanın en kötü annesi kadını da olsam ölmeyi isteyen bi insan için çok ağır seyler duydum. Sadece istediğim biraz destekti omzumda birilerinin ellerine ihtiyacım vardı yanlış yerde aramışım. Ama hayatımda da kimse yok arayacak. Ben kötü bi anneyim burda çoğunun yıllardır beklediği mucizeyi kendimle beraber ölüme ittim..oysaki ne umutlarla bekledim ben onu ne çok sevmiştim oysaki.içimde olması bile bana güven vermişti. Ama işte psikolojime yenik düştüm.buraya yazdım buranın samimiyetine güvendim burda arkadaşlık başka diye düşündüm. Evet ben kötü bi anneyim bunu söylemeyin biliyorum. Sadece biraz desteğe ihtiyaçım var kimden isterim bilemedim.
Merhaba kızlar dertler içinde ben galiba hiç bitmeyenler. Dün gece hayatımın en zor gecesiydi gözümün döndüğü beynımin adeta yerınden çıktığı hiçbişey hissedemediğim ne yaptığı mı dakikalar sonra fark ettiğim bi gece. Ölmek isteyecek kadar bozuk bi psikoloji.. bu güne kadar hayatın bana yaşattıklarına artık dur demek istedim.öfke gitti ve yerini pişmanlıklara bıraktı.anlatack yer bulamayıp konu açtım bi anlık öfkeyle. Dünyanın en kötü annesi kadını da olsam ölmeyi isteyen bi insan için çok ağır seyler duydum. Sadece istediğim biraz destekti omzumda birilerinin ellerine ihtiyacım vardı yanlış yerde aramışım. Ama hayatımda da kimse yok arayacak. Ben kötü bi anneyim burda çoğunun yıllardır beklediği mucizeyi kendimle beraber ölüme ittim..oysaki ne umutlarla bekledim ben onu ne çok sevmiştim oysaki.içimde olması bile bana güven vermişti. Ama işte psikolojime yenik düştüm.buraya yazdım buranın samimiyetine güvendim burda arkadaşlık başka diye düşündüm. Evet ben kötü bi anneyim bunu söylemeyin biliyorum. Sadece biraz desteğe ihtiyaçım var kimden isterim bilemedim.
Benim de yarın randevu m. Ben de heyecanlıyım. Kaç haftalık senin bebisdun adet 5 gun geçmişti sonuc 6190 canim inşallah gorurum cuma günü heyecanlıyım
Selam guzel anne adaylari pek bakmiyorum bayadir aklim ufakliktaydi hep hamile olmakla is bitmiyo ikili test yapilana kadar insan 9 doguruyo resmen :) rabbim insallah tez zamanda hayirli saglikli hamilelikler nasip etsin isteYen bekleyen herkese..
obsesif89 S selifor @Masalll92
Tatli teyzelerim bu gün doktor ensemi ölctü 1.8 mm gayet normal bi sorun yok dedi insallah saglikla dünyaya gelirim darisi en kisa zamanda sizlere umarim anneme güzel haberlerinizi verirsiniz merakla tatli kardeslerimi bekliyorum size her gün dua ediyoruz sizde bana edin ellerinizden öpüyorum :)
Yrin alicam ıhsallah canım
Gordum canim bende elimden geleni yapiyorum uzuldum ya bende benzer durumda kalmistim bi ara kotu bi psikoloji Allah yardimcisi olsunhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...care-olume-gitmeye-karar-verdim.964199/page-9
Çok üzüldüm arkadaşlar. Burdaki bir arkadaşımız. Şuanda çok üstüne gidiyorlar.
Üzüm yememek mi gerekiyormuş???kızlar hamiş olmak isteyenler buraya yazayım belki faydası olur bilmeden yediğimiz içtiklerimizle hamile olamıyorsak az tüketelim.
prolaktini yükselten yiyecekler
-kırmızı,mor,beyaz üzüm
-maden suyu
-incir
-dere otu
-birde stres depresyon ve doğum kontrol hapları
bunları az tüketelim testere dişli aslan pençesi çayıda bu hormonu düşürüp dengelemeye iyi geliyor.
Tebrik ederim canım hayirlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar bat günü ve ertesi günü yapılan idrar testlerindeki silik çizgilerden sonra dün akşam kan tahlilimi yaptırdım ve sonuç hamileymişimhala inanamıyorum
Beta hcg sonucum 108 çıktı adet döngüm 25 gün hep kısa sürdüğü için şuan 3.5 haftalıkmış henüz.
Allahım isteyen herkese eksikliğini aratmadan nasip etsin inşallah
Canım progestan takviye değil sadece düşük riski varsa kullanılır..
Çok riskli ise hem jel hem hap hem de serumla veriyorlar.. Yani kanama durumunda. Değerin düşük olması değil yükselip yükselmemesi önemli. Progestan kahve akıntı ve kanamalarda veriliyor.
Batlarımız aynı
Amiin çok teşekkürler, Herkese bol bol dua edicemTebrik ederim canım hayirlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?