2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar canım cok sıkkın çatlatma iğnesinden sonraki 12. gün sabah kan testi yaptırdım 1.6 çıktı acayip ümitlenmiştim adete 1 hafta var bütün hayallerim yıkıldı yani bütün belirtileri yaşıyorum bel ağrısından öldüm. o şekilde cıkıp yükselen yok galiba

Bazi hastanelerde de yapiyorlar ayrica sünnet; ) ben korkumdan yaptirmiyorum yoksa saglik icin yapilmasi iyi
Canım o zaman hastanede yapılsın ne diyim
Bebek istenen zamanlarda bu tarz şeyleri yaptırmanın doğru olmadığını düşünüyorum.. Herhangi bir mikrop kapılması bebek için bir engel bile olabilir... Ayrıca dışarıda yapılanlar kanamalı yapılıyor hastaneler sadece bizim bildiğimiz bardak vurma yöntemini yapıyorlar. Sünnet olduğunu biliyorum fakat dinen bu konuda da tartışmalar var kadınların yaptırması ile ilgili.
Kesinlikle gerekli testler yapılmadan güvenli olmadığını düşünüyorum korkmaktan ziyade...

Kızlar bu test bozuk mu yoksa pozitif mi? Algılarm kapandı heyecandan sanki bozuk gibi bat a 2 gün var.
Canım test bozuk tekrar yap

Ya bu değerle hamile kalanlar olmş ama acil progesteron takviyesi gerekiyomş eğer öle bişi varsa erken öğrenmek lazm
Canım progestan takviye değil sadece düşük riski varsa kullanılır..
Çok riskli ise hem jel hem hap hem de serumla veriyorlar.. Yani kanama durumunda. Değerin düşük olması değil yükselip yükselmemesi önemli. Progestan kahve akıntı ve kanamalarda veriliyor.

Canım hiç çıkmayıp yükselen var... Allah tan ümit kesilmez..

Göremedim canım

Bunu yazmıştım canım

Selam guzel anne adaylari pek bakmiyorum bayadir aklim ufakliktaydi hep hamile olmakla is bitmiyo ikili test yapilana kadar insan 9 doguruyo resmen :) rabbim insallah tez zamanda hayirli saglikli hamilelikler nasip etsin isteYen bekleyen herkese..
obsesif89 S selifor Masalll92
Tatli teyzelerim bu gün doktor ensemi ölctü 1.8 mm gayet normal bi sorun yok dedi insallah saglikla dünyaya gelirim darisi en kisa zamanda sizlere umarim anneme güzel haberlerinizi verirsiniz merakla tatli kardeslerimi bekliyorum size her gün dua ediyoruz sizde bana edin ellerinizden öpüyorum :)

Tamam canım çok haklısın teşekkür ederim erteleyim olmazsa
Ertele canım. Ama bu arada da kan ver muhakkak arada yükselişi görelim
Birde ağır kaldırma çok eğilip kalkma ya da çok uzanma. Şimdi gitsen kese görünene kadar cinsel ilişkiden de uzak durun diyorlar dikkat edin sizde. Görününce kese doktora sor cinsellik durumunu muhakkak

kizlar ben hakkaten bu mide yanmasini bel kasik sancisini ve ara ara gelen kanı anlamadım.sabah kan testine gidecem bakalım ne çıkacak.sanki Afedersiniz de şeyimin ağzında bir baski var

Ay canım kıyamam Maaşallah
Arada gel özlüyoruz vallahi. Teyzeleri onu yer..
Kız mı erkek mi belli oldu mu canım?

Kızlar merhaba
Bugün 2.aşılamamın iğnelerimin 8. Günü ultrason kontrolüm oldu yeterince büyümüşler ve çatlama iğnemi yazdı fakat 2 tane yazdı iki çatlatma iğnesi olucakmışım ilkinde tek iğneyle çatlamıştı sizce neden 2 tane iğneyle çatlatıyorum bi fikri olan var mı

Ay canım kıyamam Maaşallah
Arada gel özlüyoruz vallahi. Teyzeleri onu yer..
Kız mı erkek mi belli oldu mu canım?
Yok canim nerdee doktorum cok cins zaten aralik ayindan itibaren baska doktora gecicem oda sagolsun dogum izninde ama randevu aldim onumuzdeki ay son bi kez buna gitcem birakcam sevmedim bu kadini cok gicik ters :) esim diyo belli olurmu kizmi erkekmi diye dedi yok dsha belli olmaz o kadar ölctü ama bi kere bakmadi acaba gorunuyomu diye korkuyo burdakiler hemen soylemek istemiyorlar tesadufen gormezlerse. rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu mucize ya biz bu gün gül gül öldük cikolata yedim girmeden basta bi oynayi kafasini gösteriyo ellerini 360 deerece dönüyo falan düz duvara tirmandi doktor diyo bakin elleri burda bakalim ayaklari nerdeymis birini gösterdi digerinide öndekinin arkasina saklamis kadin dedi bakalim diger bacagi nerde bi kaldirdi geri indirdi ensesini ölcücek sipa keyif yapiyo yatti sirt ustu dönmüyo kadin salliyo bastiriyo bi zipliyo geri yatiyo tembel ama sagolsun ne bizimki alin bakin dedi nede doktor bakti cinsiyetine beklicez 5 hafta daha :) ay cok uzun oldu ama cok heycanlandim cok tatliydi. Erkekler tembel olurmus diyorlarda bilemiyorum bence kiz olcak hayirlisi olsun tabiki

Hayırlısı canım
Bnim arkadaşımın erkekmiş ikili teste gittiğinde çıktı. Belli olmuyor heralde.
Sağlıklı olsunlar da
Sen öğrenince yaz meraktayız.
Çok öpüyoruz sağlıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…