Ne kist ne enfeksiyon ne usutme bisey yok allan falan muayne oldum gecen ay canim sagliksin dedi doktor
Genetik eşinle sanamı yapıldı yoksa kaybın var onamı
Evet ben telefonuma takvim yükledim adetim bitince 3 gün sonra akıntım gelince başladık bebiş çalışmalarına sabırlı olun stres yapmayın dualarım sizlerleUygulamayla mi bakıyorsunuz akıntıya falan lütfen yazın
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun insaalah sağlıkla kucağa almak nasip olur
Göremedim canımCanım sonradan gördüm 1 mesaj daha yazdım sana okudun mu
Canım o zaman hastanede yapılsın ne diyimBazi hastanelerde de yapiyorlar ayrica sünnet; ) ben korkumdan yaptirmiyorum yoksa saglik icin yapilmasi iyi
Canım test bozuk tekrar yapKızlar bu test bozuk mu yoksa pozitif mi? Algılarm kapandı heyecandansanki bozuk gibi bat a 2 gün var.
Teşekkürler canlarım rabbim isteyen herkese versin amin amin aminBurcu251 degerin maaşallah çok güzel artmış sağlıkla kucaģina al Allahın izniyle
Canım progestan takviye değil sadece düşük riski varsa kullanılır..Ya bu değerle hamile kalanlar olmş ama acil progesteron takviyesi gerekiyomş eğer öle bişi varsa erken öğrenmek lazm
Canım hiç çıkmayıp yükselen var... Allah tan ümit kesilmez..Kızlar canım cok sıkkın çatlatma iğnesinden sonraki 12. gün sabah kan testi yaptırdım 1.6 çıktı acayip ümitlenmiştim adete 1 hafta var bütün hayallerim yıkıldı yanibütün belirtileri yaşıyorum bel ağrısından öldüm. o şekilde cıkıp yükselen yok galiba
Göremedim canım
Canım buldum hcg değerini yazmışsın. 5 Kasımda ancak gözükür kesen canım. O zaman 2000'i geçmiş olacak doktor randevusuna gidersen 2000 i geçmeden alttan falan baktırıp zorlatma sakın çok sakıncalı ve kimi doktorlar hiç önemsemiyor ne olacağını aman dikkat et...
Randevu aldıysan da 5 Kasım a ertele...
Ben öğrendiğimde 64 tü değerim sadece kan takibi yaptı doktorum 2000 i geçince bir tarih verdi yaklaşık 4000 lerde gittim kese gözüktü. Bir de kese gözükmüyor der moralini bozarlar sonra canım
Tamam canım çok haklısın teşekkür ederim erteleyim olmazsaBunu yazmıştım canım
Ertele canım. Ama bu arada da kan ver muhakkak arada yükselişi görelimTamam canım çok haklısın teşekkür ederim erteleyim olmazsa
Ay canım kıyamam MaaşallahSelam guzel anne adaylari pek bakmiyorum bayadir aklim ufakliktaydi hep hamile olmakla is bitmiyo ikili test yapilana kadar insan 9 doguruyo resmen :) rabbim insallah tez zamanda hayirli saglikli hamilelikler nasip etsin isteYen bekleyen herkese..
obsesif89 S selifor Masalll92
Tatli teyzelerim bu gün doktor ensemi ölctü 1.8 mm gayet normal bi sorun yok dedi insallah saglikla dünyaya gelirim darisi en kisa zamanda sizlere umarim anneme güzel haberlerinizi verirsiniz merakla tatli kardeslerimi bekliyorum size her gün dua ediyoruz sizde bana edin ellerinizden öpüyorum :)
Yok canim nerdee doktorum cok cins zaten aralik ayindan itibaren baska doktora gecicem oda sagolsun dogum izninde ama randevu aldim onumuzdeki ay son bi kez buna gitcem birakcam sevmedim bu kadini cok gicik ters :) esim diyo belli olurmu kizmi erkekmi diye dedi yok dsha belli olmaz o kadar ölctü ama bi kere bakmadi acaba gorunuyomu diye korkuyo burdakiler hemen soylemek istemiyorlar tesadufen gormezlerse. rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu mucize ya biz bu gün gül gül öldükAy canım kıyamam Maaşallah
Arada gel özlüyoruz vallahi. Teyzeleri onu yer..
Kız mı erkek mi belli oldu mu canım?
Hayırlısı canımYok canim nerdee doktorum cok cins zaten aralik ayindan itibaren baska doktora gecicem oda sagolsun dogum izninde ama randevu aldim onumuzdeki ay son bi kez buna gitcem birakcam sevmedim bu kadini cok gicik ters :) esim diyo belli olurmu kizmi erkekmi diye dedi yok dsha belli olmaz o kadar ölctü ama bi kere bakmadi acaba gorunuyomu diye korkuyo burdakiler hemen soylemek istemiyorlar tesadufen gormezlerse. rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu mucize ya biz bu gün gül gül öldükcikolata yedim girmeden basta bi oynayi kafasini gösteriyo ellerini 360 deerece dönüyo falan düz duvara tirmandi doktor diyo bakin elleri burda bakalim ayaklari nerdeymis birini gösterdi digerinide öndekinin arkasina saklamis kadin dedi bakalim diger bacagi nerde bi kaldirdi geri indirdi ensesini ölcücek sipa keyif yapiyo yatti sirt ustu dönmüyo kadin salliyo bastiriyo bi zipliyo geri yatiyo tembel ama sagolsun ne bizimki alin bakin dedi nede doktor bakti cinsiyetine beklicez 5 hafta daha :) ay cok uzun oldu ama cok heycanlandim cok tatliydi. Erkekler tembel olurmus diyorlarda bilemiyorum bence kiz olcak hayirlisi olsun tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?