Hayrlisi canim bende 2 aya yakin folik aside basladim esim cok istiyor bebege hasret kaldik oglumuz olmustu ama doyamadan gtti otekj dunyada kavuscaz bizi yanina alck insallhHadi ya cok kotu ...allah sabir versin..umarim simdi olur...bende 4 aydir bekliyorum iste doktora ciktim bi sorun yok.folik asit kullaniyorum.bakalimmm ne olcakkk
İste hayat devam ediyor misali herseye katlanicaz .kafayi yiycek gibi oluyoruz moralimiz bozuluyor ama napalim.ayakta durmak zorundayizHayrlisi canim bende 2 aya yakin folik aside basladim esim cok istiyor bebege hasret kaldik oglumuz olmustu ama doyamadan gtti otekj dunyada kavuscaz bizi yanina alck insallh
Aynen ole canm aslnda cok sanslyim herkese nasip olmz ebediyen bebegim olarak kalacak evlat sevgisi milyonlarca sene esimle yasicaz hic buyumicekmis biliomusun bebek kalckmis hep yalvarickmis aglickmis annmle babamida cennetine al dieİste hayat devam ediyor misali herseye katlanicaz .kafayi yiycek gibi oluyoruz moralimiz bozuluyor ama napalim.ayakta durmak zorundayiz
o zaman suan bana bi faydası yok mu kuzum ??Aşılamada ve tüp bebekte hep veriyolar canm en yakın arkadaşım tüp bebek tedavisi görüyo o da hep kullanıyo. Allah yardmcımız olsn zor işler.
olur inşallah sıkma canını.nasipten öte yol yok olmayınca gidip hacettepede vurun çatlatma iğneni sonuç değişmez bende beklemedeyim olacak inşallah moralimizi bozunca stresten daha zora sokuyoruz kendimizi.Kızlar çok moralim bozuk çatlatma iğnesinin 12. günü kan testi 1.6 cıktı adet günüme daha 1 hafta var. progesterone 15.39 cıkmış ilk denememdi cok canın sıkkın pozitife dönmez değil mi
3 yıllık evliyim 1,5 yıldır deniyoruz canımYasiniz cok degil .ne kadardir deniyorsunuZ
Ari poleni kullanan var mi aranizda bayanlar.bir cok faydasi var biliyosunuz protein kaynagi.hamile kalmadan once kullanilmasinin rahmi guclendirdigini ve hamile kalmayi kolaylastirdigini duydum.aranizda hamile kalmadan once kullanan var mi.ayrica daha onemlisi hamileyken kullanan var mi bi zarari var midir gebelige
Haklisin canim sonsuza kadar onun annesi kadar kalacaksinAynen ole canm aslnda cok sanslyim herkese nasip olmz ebediyen bebegim olarak kalacak evlat sevgisi milyonlarca sene esimle yasicaz hic buyumicekmis biliomusun bebek kalckmis hep yalvarickmis aglickmis annmle babamida cennetine al die
Ari poleniyle mi ilgiliKizlar bi baslik actim soruma cevabi olani beklerim
Rabbim tekrardan nasip eder insallh en kisa zamnda senin guzel hberlerini alriz bni haberdrr et ins ikimzde hamisizdir :)Haklisin canim sonsuza kadar onun annesi kadar kalacaksin
o zaman suan bana bi faydası yok mu kuzum ??
Ari
Ari poleniyle mi ilgili
R die biliorumEvet canim basligin adi
Arı poleni gebelik oncesi ve gebelikte kullanan var mi
Kizlar bi baslik actim soruma cevabi olani beklerim
Arı poleni gebelik oncesi ve gebelikte kullanan var mi
İnsallahhh canimmmRabbim tekrardan nasip eder insallh en kisa zamnda senin guzel hberlerini alriz bni haberdrr et ins ikimzde hamisizdir :)
Himm anladim canim ben yeni sanmistim.3 yıllık evliyim 1,5 yıldır deniyoruz canım
Ervil bse dicem benim bu ayin ortasinda felan kahverengi akintim gldi birgun gldi durdu bidaha glmedi sende oldumu ole bseHaklisin canim sonsuza kadar onun annesi kadar kalacaksin
Ben bu ay düzenli olarak kullandm sütle karıştırıp bi de propolis kullandm. Bu ay hamile değilim. Yarın adet günüm tekrar devam edicem faydasını görürüm inşallah.
Yok canimm ya gelmedi benimmm oyle birseyytErvil bse dicem benim bu ayin ortasinda felan kahverengi akintim gldi birgun gldi durdu bidaha glmedi sende oldumu ole bse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?