2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hadi ya cok kotu ...allah sabir versin..umarim simdi olur...bende 4 aydir bekliyorum iste doktora ciktim bi sorun yok.folik asit kullaniyorum.bakalimmm ne olcakkk
Hayrlisi canim bende 2 aya yakin folik aside basladim esim cok istiyor bebege hasret kaldik oglumuz olmustu ama doyamadan gtti otekj dunyada kavuscaz bizi yanina alck insallh

Hayrlisi canim bende 2 aya yakin folik aside basladim esim cok istiyor bebege hasret kaldik oglumuz olmustu ama doyamadan gtti otekj dunyada kavuscaz bizi yanina alck insallh
İste hayat devam ediyor misali herseye katlanicaz .kafayi yiycek gibi oluyoruz moralimiz bozuluyor ama napalim.ayakta durmak zorundayiz

İste hayat devam ediyor misali herseye katlanicaz .kafayi yiycek gibi oluyoruz moralimiz bozuluyor ama napalim.ayakta durmak zorundayiz
Aynen ole canm aslnda cok sanslyim herkese nasip olmz ebediyen bebegim olarak kalacak evlat sevgisi milyonlarca sene esimle yasicaz hic buyumicekmis biliomusun bebek kalckmis hep yalvarickmis aglickmis annmle babamida cennetine al die

Kızlar çok moralim bozuk çatlatma iğnesinin 12. günü kan testi 1.6 cıktı adet günüme daha 1 hafta var. progesterone 15.39 cıkmış ilk denememdi cok canın sıkkın pozitife dönmez değil mi
olur inşallah sıkma canını.nasipten öte yol yok olmayınca gidip hacettepede vurun çatlatma iğneni sonuç değişmez bende beklemedeyim olacak inşallah moralimizi bozunca stresten daha zora sokuyoruz kendimizi.

Kizlar bi baslik actim soruma cevabi olani beklerim
Arı poleni gebelik oncesi ve gebelikte kullanan var mi

Aynen ole canm aslnda cok sanslyim herkese nasip olmz ebediyen bebegim olarak kalacak evlat sevgisi milyonlarca sene esimle yasicaz hic buyumicekmis biliomusun bebek kalckmis hep yalvarickmis aglickmis annmle babamida cennetine al die
Haklisin canim sonsuza kadar onun annesi kadar kalacaksin

Kizlar bi baslik actim soruma cevabi olani beklerim
Arı poleni gebelik oncesi ve gebelikte kullanan var mi

Ben bu ay düzenli olarak kullandm sütle karıştırıp bi de propolis kullandm. Bu ay hamile değilim. Yarın adet günüm tekrar devam edicem faydasını görürüm inşallah.

Ben bu ay düzenli olarak kullandm sütle karıştırıp bi de propolis kullandm. Bu ay hamile değilim. Yarın adet günüm tekrar devam edicem faydasını görürüm inşallah.

Ben de kullandim bu ay bat 7 kasim bakalim ise yaramis mi:) illaki faydasi vardir biz de goruruz insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…