Maşallah canım Allah kucağına aldığın günleri de göstersininşallah canım son adetten sayarsak 5 haftalik oluyor
En azindan ev aryrsun cnm gelisme var hem ne blyn adet olcgni olmazsn insllh dualrm senmleHayırlı geceler canlar bende bir haller var ki ev arıyoruz dolaşa dolaşa bakıyoruz bir yandan falan sag bacagim öyle bir agriyor ki kasigimdan vuruyor cok yuruyunce akintim geliyor yumurtlama zamanlarindayim hamilelik belirtisi diyemem ama hic yasamadigim ya da farketmedigim birsey oldu iki gogsumunde uclari cok aciyr dokunamiyorum bile yüzüstü yatinca birsey yok ama cok baskı yapmadigim icin neden böyle oldu bilmiyorum kadin doguma randevu aldım doktorumun gelecegi yok başka doktora gidicem 8inde bakalim adet zamanima denk geliyor zaten hem sonucumu gosterirm hemde ultrasondan baktirirm tabi evdeki hesap carsiya uyarsa neyse şuan onceligim ev bulabilmemiz ve burdan ayrilmk dua edin ya şu memurluk ya da ev işi olsun bir tadını cikariyim ayrı evde olmamin yinede halime şükür ama bunaliyorm bazen batıyor çoğu şey herseyin hayirlisi bakalım nasipte ne var
Olmadim canm sen oldun muAdet oldun mu canim
Bende olmadim simdilik..akinti geldi miOlmadim canm sen oldun mu
Islaklik oluyor biraz adet oldum saniyorum bakiyorum yok :)Bende olmadim simdilik..akinti geldi mi
soğan kürü banada idrarda yanma yapmıştı canım 4 kullandım bıraktım o yüzden hayıt out daha iyi biraz tadı acı gibi içilebilir ıhlamurun baharatlısı diyelim soğan küründen daha iyi tadı
Merhaba arkadaşlar bat günü ve ertesi günü yapılan idrar testlerindeki silik çizgilerden sonra dün akşam kan tahlilimi yaptırdım ve sonuç hamileymişimhala inanamıyorum
Beta hcg sonucum 108 çıktı adet döngüm 25 gün hep kısa sürdüğü için şuan 3.5 haftalıkmış henüz.
Allahım isteyen herkese eksikliğini aratmadan nasip etsin inşallah
Aynenn yaaa saat basi tuvalete gidiyorum.bi de duygusallik geldi banaIslaklik oluyor biraz adet oldum saniyorum bakiyorum yok :)
Ben bi kac gundur herseye hemen sinirleniyorum esim nldu sana dioAynenn yaaa saat basi tuvalete gidiyorum.bi de duygusallik geldi bana
benim adet uzadığında da böyle olmuştu.bi kaşık suda boğacaktım milleti.Ben bi kac gundur herseye hemen sinirleniyorum esim nldu sana dio
Olabilir esimde aybasi gunun gelio ondan bolesin dio:)benim adet uzadığında da böyle olmuştu.bi kaşık suda boğacaktım milleti.
AhahahBende oyleyim hele dun seri katil gibi dolandim ortada..
Ne zaman test yapmayi dusunuonAynenn yaaa saat basi tuvalete gidiyorum.bi de duygusallik geldi bana
Valla beklicem canim ya gun icinde gelebilir daha zaman var .ama gecmiyo stres oluyorum umutlaniyorum.sonrasi cok kotu hayal kirikligi olacak.yarinda olmassa beklerim.Ne zaman test yapmayi dusunuon
Aynen heran olcak gbi geliyo. Ama benim gecen gebeligimde boleydi heran olcak gbiydim aman yoktur bse diodum bi hafta bekledim test yptm snunda:)Valla beklicem canim ya gun icinde gelebilir daha zaman var .ama gecmiyo stres oluyorum umutlaniyorum.sonrasi cok kotu hayal kirikligi olacak.yarinda olmassa beklerim.
Aaa senin cocugun var mi benim ilk olcak.daha once gebelikte yasamadim.cok istiyorumAynen heran olcak gbi geliyo. Ama benim gecen gebeligimde boleydi heran olcak gbiydim aman yoktur bse diodum bi hafta bekledim test yptm snunda:)
Canim ben 5 temmuzda bayram gunu dogum yaptim bebegimin kalbinde sorun vardi biliyodum aldrtmadim dogurdum ameliyat ettrdik 16 gun yasadiAaa senin cocugun var mi benim ilk olcak.daha once gebelikte yasamadim.cok istiyorum
Hadi ya cok kotu ...allah sabir versin..umarim simdi olur...bende 4 aydir bekliyorum iste doktora ciktim bi sorun yok.folik asit kullaniyorum.bakalimmm ne olcakkkCanim ben 5 temmuzda bayram gunu dogum yaptim bebegimin kalbinde sorun vardi biliyodum aldrtmadim dogurdum ameliyat ettrdik 16 gun yasadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?