2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

En azindan ev aryrsun cnm gelisme var hem ne blyn adet olcgni olmazsn insllh dualrm senmle

Hayıtın otu acıymş ama suyu daha bi kolayıma geldi ondan alcam ilaç niyetine içicez inşallah işe yarar.

çok sevindim canım hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah

Valla beklicem canim ya gun icinde gelebilir daha zaman var .ama gecmiyo stres oluyorum umutlaniyorum.sonrasi cok kotu hayal kirikligi olacak.yarinda olmassa beklerim.
Aynen heran olcak gbi geliyo. Ama benim gecen gebeligimde boleydi heran olcak gbiydim aman yoktur bse diodum bi hafta bekledim test yptm snunda:)

Kızlar çok moralim bozuk çatlatma iğnesinin 12. günü kan testi 1.6 cıktı adet günüme daha 1 hafta var. progesterone 15.39 cıkmış ilk denememdi cok canın sıkkın pozitife dönmez değil mi

Canim ben 5 temmuzda bayram gunu dogum yaptim bebegimin kalbinde sorun vardi biliyodum aldrtmadim dogurdum ameliyat ettrdik 16 gun yasadi
Hadi ya cok kotu ...allah sabir versin..umarim simdi olur...bende 4 aydir bekliyorum iste doktora ciktim bi sorun yok.folik asit kullaniyorum.bakalimmm ne olcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…