2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok bakmaya çalışıyorum ama internetim azaldı bu ay idare etmeye çalışıyorum bugün doktora gittim tekrar salı günü çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün de progestan verdi on gün kullanacağım inşallah dua edin

Bi kaç gündür hic akintim yok karnimin altı ve sol tarafımda ağrı var acaba belirtimi yada bi rahatsızlık mı

başarılar canımm... bn de gelecek ay beşinden geleceğim ...:)

kizlar kan tahlil sonucunu aldım bhcg 35 çıktı.kanamam var açık renk ama biraz var.Dr umu aradım gebelik var ama düşebilir dedi.adet olmayı bekle cumartesi kan tahlili yaptir 70e çıkarsa ilaç takviyesi yaparız çıkmassa yapacak birsey yok suan dedi

Canım hiç kalkmadan yat. Ayaklarının altına bişey koy. Ayakta durduğun sürece kanaman olur..

canım benim dualarım seninle umarım bebeğin sana tutunur lütfen dikkat et sürekli yat hiçbirşey yapma

Canim ya Allah sana bagisladin insAllah korkutugun olmaz

Dr a yatayim mi diye sordum yok gerek yok dedi
Gerek olmaz mı canım yat sen.. Kanaman dinmeden de kalkma sakın. Senin doktor pek önemsememiş gibi.. Progestan vermesi gerekiyordu..
Sen yat bak ben dinle. Bırak temizliği falan. Misafirde alma. Bebeğinin iyi olması önemli olan..

Hayirlisiyla saglikla dogsunda farketmez :) erkekler tembel olur diyolar ama bende bilemiyorum bana yinede kizmis gibi geliyo

Selamlaaar, 2 gundur esimle bebek denemelerimiz basladi aslinda 3-4 ay sonra istiyordum ama sansimi deniyim dedim

Yalniz yumurtlama gunum gecti galiba adetlerim ara sira duzensizlestigi icin yumurtlama gunumu net hesaplayamiyorum.

Hesaplamalarima gore adetim 1 hafta sonra ancak dedigim gibi duzensizlesiyor o yuzden belli de olmaz.
Yumurtlama gunum gecti diye dusunuyorum ama adetlerim duzensiz oldugu icin gec yumurtlamada yasayabilirmisim.
Adet oncesi belirtilerle yumurlama gunu belirtileri cok benzer ve ben o belirtileri yasiyorum acaba gec yumurtlama doneminde miyimdir?
Aslinda demem o ki gec yumurtlama doneminde olmasam bile adetinden 1 hafta once hamile kalabilme ihtimalim var midir? Internetten baktigim kadari ile kalan da varmis, siz ne diyorsunuz?

Dusukte olsa bi risk hrzmn vardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…