insaAllah hamile listemize katilirsin canım guzel haber olurBeklemedeyim:)
Amin canim insallahh tesekr ederimminsaAllah hamile listemize katilirsin canım guzel haber olur
:)) koca kari isleri idrari kaynatan mi ararsin daha neler neler en iyisi eczane testleri:)bilmediğimiz dha neler var çamaşır suyu falan :)
rica ederim :)belki bende denerim teşekkür ederim canım :)
Merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok bakmaya çalışıyorum ama internetim azaldı bu ay idare etmeye çalışıyorum bugün doktora gittim tekrar salı günü çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün de progestan verdi on gün kullanacağım inşallah dua edin
hmm anladım tatlım. Ama bunun standardı yok ki..Hayır Canım mevzu o degil dün hatırlayamaıyorum değerimi gönderdim bir arkadas degerin suan 200 olmalı sanki biraz düşük dedi ondan bahsediyorum
Canım hiç kalkmadan yat. Ayaklarının altına bişey koy. Ayakta durduğun sürece kanaman olur..kizlar kan tahlil sonucunu aldım bhcg 35 çıktı.kanamam var açık renk ama biraz var.Dr umu aradım gebelik var ama düşebilir dedi.adet olmayı bekle cumartesi kan tahlili yaptir 70e çıkarsa ilaç takviyesi yaparız çıkmassa yapacak birsey yok suan dedi
canım benim dualarım seninle umarım bebeğin sana tutunur lütfen dikkat et sürekli yat hiçbirşey yapmakizlar kan tahlil sonucunu aldım bhcg 35 çıktı.kanamam var açık renk ama biraz var.Dr umu aradım gebelik var ama düşebilir dedi.adet olmayı bekle cumartesi kan tahlili yaptir 70e çıkarsa ilaç takviyesi yaparız çıkmassa yapacak birsey yok suan dedi
Canım iyiyiz çok şükür. Kanamam oldu haftasonu yatıyorum habire ama maaşallah bebk iyi@Dontsay @Princess91 @Esraerol @lucccck O onurumbenim
Hamisler nasılsınız bebisleriniz nasıl minnaklar teyzesi yer onları
Canim ya Allah sana bagisladin insAllah korkutugun olmazkizlar kan tahlil sonucunu aldım bhcg 35 çıktı.kanamam var açık renk ama biraz var.Dr umu aradım gebelik var ama düşebilir dedi.adet olmayı bekle cumartesi kan tahlili yaptir 70e çıkarsa ilaç takviyesi yaparız çıkmassa yapacak birsey yok suan dedi
Evet takmıyorum artıkhmm anladım tatlım. Ama bunun standardı yok ki..
Boşver önemli olan artması
Gerek olmaz mı canım yat sen.. Kanaman dinmeden de kalkma sakın. Senin doktor pek önemsememiş gibi.. Progestan vermesi gerekiyordu..Dr a yatayim mi diye sordum yok gerek yok dedi
Hayirlisiyla saglikla dogsunda farketmez :) erkekler tembel olur diyolar ama bende bilemiyorum bana yinede kizmis gibi geliyoOyy yenir ki ama minnak ya hareketli ama keyfine düşkün olucak sanırım isin var annesi ve benim icimdende erkekmis gibi geçiyor bakalim sağlıklı olsunda
Allah razı olsun canim ariyoruzda bulamadik bir türlü baktik o kadar disimize göre birsey bulamadik bakalim cifte sevincmi tek sevincmi ya da tamamenmi hüsran olucak görcez
Dusukte olsa bi risk hrzmn vardrSelamlaaar, 2 gundur esimle bebek denemelerimiz basladi aslinda 3-4 ay sonra istiyordum ama sansimi deniyim dedim
Yalniz yumurtlama gunum gecti galiba adetlerim ara sira duzensizlestigi icin yumurtlama gunumu net hesaplayamiyorum.
Hesaplamalarima gore adetim 1 hafta sonra ancak dedigim gibi duzensizlesiyor o yuzden belli de olmaz.
Yumurtlama gunum gecti diye dusunuyorum ama adetlerim duzensiz oldugu icin gec yumurtlamada yasayabilirmisim.
Adet oncesi belirtilerle yumurlama gunu belirtileri cok benzer ve ben o belirtileri yasiyorum acaba gec yumurtlama doneminde miyimdir?
Aslinda demem o ki gec yumurtlama doneminde olmasam bile adetinden 1 hafta once hamile kalabilme ihtimalim var midir? Internetten baktigim kadari ile kalan da varmis, siz ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?