2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen canm ama yınede biraz umudum var ilk 3 haftalık belirtileri arastırdım netten tutuyolad bakalm Ay-hal

Kalbin tam tamamlanma asamasinda yuksek ates enfeksiyon falan etkiliyor
Aa çok çok dikkat etmek lazım o zaman. Bu arada bebeğini kaybettin sanırım canım, başın ağolsun. Daha yakınlarda bir arkadaşım da kalp sıkıntıları nedeniyle bebeğini kaybetti 16 gün yaşadı Aynı ay başka bir arkadaşım doğum yaptı, onun da bebeğinin kalbinde sıkıntı çıktı yoğun bakımda hala, nefessiz kaldığı için beyninde sıkıntılar olmuş Ne çok duyar olduk bu tip sorunlar... Allahım sabırlar versin..

Bundan sonra sağlıklı bebişlerin olsun inşallah :)

Amiiinn cnm amiiinnn cok saol guzel cevabin icin bu sfer cok dkkt edicem allahin izniyle rabbim gonlumuze gore versin

Canım kesenin gözükmesi için 2000 e çıkması gerek demiştim ben Hatta 2000 için hesap yapıp şu gün doktora gidersen kesen gözükür dedim okumamışsın sen sanırım..

Canım kesenin gözükmesi için 2000 e çıkması gerek demiştim ben Hatta 2000 için hesap yapıp şu gün doktora gidersen kesen gözükür dedim okumamışsın sen sanırım..
Hayır Canım mevzu o degil dün hatırlayamaıyorum değerimi gönderdim bir arkadas degerin suan 200 olmalı sanki biraz düşük dedi ondan bahsediyorum

Kuzummm sizde bana güzel haberler verin insallah rabbim tez zamanda o güzel duyguyu hepinize yasatsin mucize diyorum sadece o eller ayaklar 360 derece dönmeler arkasindan tembel yatisi
Oyy yenir ki ama minnak ya hareketli ama keyfine düşkün olucak sanırım isin var annesi ve benim icimdende erkekmis gibi geçiyor bakalim sağlıklı olsunda

En azindan ev aryrsun cnm gelisme var hem ne blyn adet olcgni olmazsn insllh dualrm senmle
Allah razı olsun canim ariyoruzda bulamadik bir türlü baktik o kadar disimize göre birsey bulamadik bakalim cifte sevincmi tek sevincmi ya da tamamenmi hüsran olucak görcez

@FM_ist 8 Ekim

O ozle77 9 Ekim

@Maylopala 10 Ekim

@SucceSSstorY 10 Ekim

uydurukpirenses 10 Ekim

manzana_verde 12 Ekim

@aysntrk 14 Ekim

melekistiyorum 15 Ekim

sensiz__asla123 15 Ekim

F Finnuk 15 Ekim

C caninfistigi 16 Ekim

@zziinneett 16 Ekim

Melissaihsn06 16 Ekim

B BenanAsiye 16 Ekim

ayllllliiiin35 17 Ekim

Karpatyam 18 Ekim

@EhliKumpir 19 Ekim

A Ankey 19 Ekim

N nehir-arin 20 Ekim

Ayla ak 20 Ekim

@ilkemmmmm 20 Ekim

MrsBlackbird 21 Ekim

aybukegok16 21 Ekim

sukrancemal 22 Ekim

@nisandeniz 22 Ekim

nazife_fth 22 Ekim

Gamzecannn 23 Ekim

zuzum87 24 Ekim

@Zey-has 24 Ekim

@edasrc21 25 Ekim

intizar1 25 Ekim

@Bica 26 Ekim

ECEdeniz8107 26 Ekim

Amasyali05 27 Ekim

A ay__060 27 Ekim

sweet 27 Ekim

Güzel haberleri olan var mı ne durumdasiniz canlar

Beklemedeyim:)

Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşAlllah . Ama ben çok hareketli olduğum için çok kızıyorum valla 5 dkka otursam geçicek bu sık sık giren kasık ağrıları herhalde çok umutlanmak ta istemiyorum kızlar neler oluyor anlamıyorum bıçak saplanır gibi oluyor daha 6 gün var dAHA bata ama ıslaklık var dünde akşama doğru beyaz akıntı kremsi gibiydi bilmiyorum daha erken diyede yapmak istemiyorum . . . Hafta sonu inşallah bi haberde ben veririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…