Aa çok çok dikkat etmek lazım o zaman. Bu arada bebeğini kaybettin sanırım canım, başın ağolsun. Daha yakınlarda bir arkadaşım da kalp sıkıntıları nedeniyle bebeğini kaybetti 16 gün yaşadıKalbin tam tamamlanma asamasinda yuksek ates enfeksiyon falan etkiliyor
Insallh guzel haberlerni aliriz bnde beklemedyim:) olmadim dahaAynen canm ama yınede biraz umudum varilk 3 haftalık belirtileri arastırdım netten tutuyolad bakalm Ay-hal
Amiiinn cnm amiiinnn cok saol guzel cevabin icin bu sfer cok dkkt edicem allahin izniyle rabbim gonlumuze gore versinAa çok çok dikkat etmek lazım o zaman. Bu arada bebeğini kaybettin sanırım canım, başın ağolsun. Daha yakınlarda bir arkadaşım da kalp sıkıntıları nedeniyle bebeğini kaybetti 16 gün yaşadıAynı ay başka bir arkadaşım doğum yaptı, onun da bebeğinin kalbinde sıkıntı çıktı yoğun bakımda hala, nefessiz kaldığı için beyninde sıkıntılar olmuş Ne çok duyar olduk bu tip sorunlar... Allahım sabırlar versin..
Bundan sonra sağlıklı bebişlerin olsun inşallah :)
Canım 2 günde 2 katı olur. Teorik hesap bu. Geç döllenmede değişebiliyor. 4 katı oluyordu benimkiKızlar kan değeri iki günde iki katı mı olmalı? her gün mi iki kat yükselmeli?
Canım kesenin gözükmesi için 2000 e çıkması gerek demiştim benDün bana hemşire her gün iki katı dedi eger dediğiniz gibiyse pazar 27.05 dün çarşamba da yani 3 gün sonra 163 cıktı iyi değilmi değerimdün bir arkadas 200 lerde olmalı demişti ben anlayamadımbir türlü bu işi
Verdigin moraller en iyi destegim cnm bnmmmmmCanım başarılar bu ay için
Keşke biraz olsun faydamız olsa..
Hayır Canım mevzu o degil dün hatırlayamaıyorum değerimi gönderdim bir arkadas degerin suan 200 olmalı sanki biraz düşük dedi ondan bahsediyorumCanım kesenin gözükmesi için 2000 e çıkması gerek demiştim benHatta 2000 için hesap yapıp şu gün doktora gidersen kesen gözükür dedim okumamışsın sen sanırım..
ay inşallah ya rabbim hepimize nasip etsin bebişlerMerhaba bende yeni katildim araniza kasim 10 kadar beklemedeyimmm umarim kasima hepimiz bebegimizle gireriz
Oyy yenir ki ama minnak ya hareketli ama keyfine düşkün olucak sanırım isin var annesi ve benim icimdende erkekmis gibi geçiyor bakalim sağlıklı olsundaKuzummm sizde bana güzel haberler verin insallah rabbim tez zamanda o güzel duyguyu hepinize yasatsin mucize diyorum sadece o eller ayaklar 360 derece dönmeler arkasindan tembel yatisi
Allah razı olsun canim ariyoruzda bulamadik bir türlü baktik o kadar disimize göre birsey bulamadik bakalim cifte sevincmi tek sevincmi ya da tamamenmi hüsran olucak görcezEn azindan ev aryrsun cnm gelisme var hem ne blyn adet olcgni olmazsn insllh dualrm senmle
hımmm .. teşekkürler paylaşımın içinValla cok eskiden yapiolarmis kadinlar idrarini kullnmadgn bi bardaga aliosun bi tatli kasigi karbonat atiyosun hic karstrmadan ustune dibe cokerse degilsin kabarrsa hamileymisin ama ne kadar dogru bilemem
Beklemedeyim:)@FM_ist 8 Ekim
O ozle77 9 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
manzana_verde 12 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
melekistiyorum 15 Ekim
sensiz__asla123 15 Ekim
F Finnuk 15 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
Melissaihsn06 16 Ekim
B BenanAsiye 16 Ekim
ayllllliiiin35 17 Ekim
Karpatyam 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
A Ankey 19 Ekim
N nehir-arin 20 Ekim
Ayla ak 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
MrsBlackbird 21 Ekim
aybukegok16 21 Ekim
sukrancemal 22 Ekim
@nisandeniz 22 Ekim
nazife_fth 22 Ekim
Gamzecannn 23 Ekim
zuzum87 24 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
intizar1 25 Ekim
@Bica 26 Ekim
ECEdeniz8107 26 Ekim
Amasyali05 27 Ekim
A ay__060 27 Ekim
sweet 27 Ekim
Güzel haberleri olan var mı ne durumdasiniz canlar
bilmediğimiz dha neler var çamaşır suyu falan :)Idrar testini de yaptim ben camasir suyu nu da yapcktim da evde artik domestos var ondan yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?