Karbonat gbi camasir suyunu atiomusun kabarip tasiomus varsa falan ben hamileyken yaptim kabarmadi:)Camasir suyu derken:))
Belirtiler bukadar erken olmz die biliyorum ama her bunyede farkli olabilir bekle bakalim gunun gecsin test yaparsnBata 7 gün kaldı bu aya kadar böyle sıkıntı yasamadim bel ağrısı bulantı sabah yiyorum bida canım birşey cekmiyo kasiklarim batiyo iki gundur goguslerin de sizliyo ya yağ kokusundan yemek yapamadim
Bende duydum bole bsey cnm dgrudr ozmnslm kızlar nasılsınız ben 2 buçuk ay önceki gebeliğimde çamaşır suyuyla test yapmıştım ve doğru çıkmıştı bir bardağa idrarınızı koyuyorsunuz ona biraz çamaşır suyu döküyorsunuz bira köpüğü gibi olursa ve köpükler gitmezse hamilesiniz hatta ben adetten neredeyse bir hafta önce yapmıştım burada da öyle bir konu var videolu bakın isterseniz
Gecms olsun cnmKızlar naber grip oldum cok fenayım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...care-olume-gitmeye-karar-verdim.964199/page-9
Çok üzüldüm arkadaşlar. Burdaki bir arkadaşımız. Şuanda çok üstüne gidiyorlar.
Saol canm bırde bu ay hamilelik olacagına inNmistim hiç umudum kalmadıGecms olsun cnm
Merhaba kızlar dertler içinde ben galiba hiç bitmeyenler. Dün gece hayatımın en zor gecesiydi gözümün döndüğü beynımin adeta yerınden çıktığı hiçbişey hissedemediğim ne yaptığı mı dakikalar sonra fark ettiğim bi gece. Ölmek isteyecek kadar bozuk bi psikoloji.. bu güne kadar hayatın bana yaşattıklarına artık dur demek istedim.öfke gitti ve yerini pişmanlıklara bıraktı.anlatack yer bulamayıp konu açtım bi anlık öfkeyle. Dünyanın en kötü annesi kadını da olsam ölmeyi isteyen bi insan için çok ağır seyler duydum. Sadece istediğim biraz destekti omzumda birilerinin ellerine ihtiyacım vardı yanlış yerde aramışım. Ama hayatımda da kimse yok arayacak. Ben kötü bi anneyim burda çoğunun yıllardır beklediği mucizeyi kendimle beraber ölüme ittim..oysaki ne umutlarla bekledim ben onu ne çok sevmiştim oysaki.içimde olması bile bana güven vermişti. Ama işte psikolojime yenik düştüm.buraya yazdım buranın samimiyetine güvendim burda arkadaşlık başka diye düşündüm. Evet ben kötü bi anneyim bunu söylemeyin biliyorum. Sadece biraz desteğe ihtiyaçım var kimden isterim bilemedim.
Merhaba arkadaşlar bat günü ve ertesi günü yapılan idrar testlerindeki silik çizgilerden sonra dün akşam kan tahlilimi yaptırdım ve sonuç hamileymişimhala inanamıyorum
Beta hcg sonucum 108 çıktı adet döngüm 25 gün hep kısa sürdüğü için şuan 3.5 haftalıkmış henüz.
Allahım isteyen herkese eksikliğini aratmadan nasip etsin inşallah
Ben progestan değeri düşüklüğünden bahsettiğinizi anlamadım o zaman canımProgesteron hormonu düşüklüğü demek düşük tehlikesi demek zaten kanama vs olmasına gerek yok. Çünkü bebeğin sağlıklı bi şekilde tutunması için hamilelikle beraber yükselmesi gerekiyor
Cnm cok dikkt kndne hamileken ksnlikle grip olayim deme ben o salakligu yptim usuttum 2aylikken bbgim kalp hastasi olduSaol canm bırde bu ay hamilelik olacagına inNmistim hiç umudum kalmadı
Dun regli bitti dun aksam ilk acilisi yaptm calismalara devam cnm
Daha cok var bat 19 kasim daha 1inde bile degiliz
Yumurtlama doneminde hergun iliski olck bu ay bklm cnm sagol sordgn icin sen napyn nasilsn
Attim valla keske duyursalar o sesleri
Sağol canımberen20 kasim grubu burda
Cnm cok dikkt kndne hamileken ksnlikle grip olayim deme ben o salakligu yptim usuttum 2aylikken bbgim kalp hastasi oldu
Anladim cnm hayrlisi bakalim ne zaman glcegi belli olmz hicCanm suan kesin birsey yok ama bu ay oyle hıssedıyorum hayırlısı bakalm gögus ucu kararmalarım Falan basladı bide tam yumurtlama zamanım da ılişkiye girdik falan ama tabi söyle bir durum da var evim sobalı ve ıkıncı katta oturuyorum o yuzden cuvalla odun komur cıkarıyorum 2-3 gunde bir. Biraz o yuzden biraz hastaliktan umudum yok yanı
Anne üşütünce bebeğin kalbi vs. etkileniyor muymuş?Cnm cok dikkt kndne hamileken ksnlikle grip olayim deme ben o salakligu yptim usuttum 2aylikken bbgim kalp hastasi oldu
Kalbin tam tamamlanma asamasinda yuksek ates enfeksiyon falan etkiliyorAnne üşütünce bebeğin kalbi vs. etkileniyor muymuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?