2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bata 7 gün kaldı bu aya kadar böyle sıkıntı yasamadim bel ağrısı bulantı sabah yiyorum bida canım birşey cekmiyo kasiklarim batiyo iki gundur goguslerin de sizliyo ya yağ kokusundan yemek yapamadim

Bata 7 gün kaldı bu aya kadar böyle sıkıntı yasamadim bel ağrısı bulantı sabah yiyorum bida canım birşey cekmiyo kasiklarim batiyo iki gundur goguslerin de sizliyo ya yağ kokusundan yemek yapamadim
Belirtiler bukadar erken olmz die biliyorum ama her bunyede farkli olabilir bekle bakalim gunun gecsin test yaparsn

slm kızlar nasılsınız ben 2 buçuk ay önceki gebeliğimde çamaşır suyuyla test yapmıştım ve doğru çıkmıştı bir bardağa idrarınızı koyuyorsunuz ona biraz çamaşır suyu döküyorsunuz bira köpüğü gibi olursa ve köpükler gitmezse hamilesiniz hatta ben adetten neredeyse bir hafta önce yapmıştım burada da öyle bir konu var videolu bakın isterseniz

Bende duydum bole bsey cnm dgrudr ozmn

Canım sen kötü bir anne değilsin kesinlikle...
Ne zaman istersen buradayız. Hepimiz yanındayız.
Ama birdaha böyle birşey yapma.. Herşeyin bir çözümü var.. Güçlü bir kadınsın belli ama artık annelikle daha da güçlenmen gerek.. Kendini bırakma.

Maaşallah canım tebrikler.

Progesteron hormonu düşüklüğü demek düşük tehlikesi demek zaten kanama vs olmasına gerek yok. Çünkü bebeğin sağlıklı bi şekilde tutunması için hamilelikle beraber yükselmesi gerekiyor
Ben progestan değeri düşüklüğünden bahsettiğinizi anlamadım o zaman canım

Canm suan kesin birsey yok ama bu ay oyle hıssedıyorum hayırlısı bakalm gögus ucu kararmalarım Falan basladı bide tam yumurtlama zamanım da ılişkiye girdik falan ama tabi söyle bir durum da var evim sobalı ve ıkıncı katta oturuyorum o yuzden cuvalla odun komur cıkarıyorum 2-3 gunde bir. Biraz o yuzden biraz hastaliktan umudum yok yanı
Cnm cok dikkt kndne hamileken ksnlikle grip olayim deme ben o salakligu yptim usuttum 2aylikken bbgim kalp hastasi oldu

Anladim cnm hayrlisi bakalim ne zaman glcegi belli olmz hic

Aynen canm ama yınede biraz umudum var ilk 3 haftalık belirtileri arastırdım netten tutuyolad bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…