- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
Canim ya Allah sana bagisladin insAllah korkutugun olmaz
progestani içiyorum zaten 12 gündür cumartesi yine kana bakılacak 70 olurfa ilaç takviyesi...ayyy çok tskederim desteğiniz için amin inşallahGerek olmaz mı canım yat sen.. Kanaman dinmeden de kalkma sakın. Senin doktor pek önemsememiş gibi.. Progestan vermesi gerekiyordu..
Sen yat bak ben dinle. Bırak temizliği falan. Misafirde alma. Bebeğinin iyi olması önemli olan..
Hayırlısı inşallah hadi sırayla mutlu haberler alırız inşallahbaşarılar canımm... bn de gelecek ay beşinden geleceğim ...:)
Canım hayırlısı olsun klişe olacak ama.. Sen yat yine de yorma kendini. Ama şu da gerçek ki sen ne yaparsan yap bebişin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa sıkı sıkı tutunur annesine merak etme :) Eğer sonuç olumsuz olursa da sakın kendini suçlama, aynı şekilde sen ne yaparsan yap bebişin tutunamayabilir. Ki çoğu durumda bebekler sağlıksızsa tutunamıyormuş. O yüzden sonuç ne olursa olsun hayırlısı olacak inşallah :)kizlar kan tahlil sonucunu aldım bhcg 35 çıktı.kanamam var açık renk ama biraz var.Dr umu aradım gebelik var ama düşebilir dedi.adet olmayı bekle cumartesi kan tahlili yaptir 70e çıkarsa ilaç takviyesi yaparız çıkmassa yapacak birsey yok suan dedi
Dr a yatayim mi diye sordum yok gerek yok dedi
İNŞALLAHHHHHHayırlısı inşallah hadi sırayla mutlu haberler alırız inşallah
progestani içiyorum zaten 12 gündür cumartesi yine kana bakılacak 70 olurfa ilaç takviyesi...ayyy çok tskederim desteğiniz için amin inşallah
aynen canim ya ..çok tskederim hayırlısı olsun..öncekiler gibi 4 er aylık kaybedecek sem zaten olmasın hayırlı değilmiş ki allahım bu şekilde yapiyorCanım hayırlısı olsun klişe olacak ama.. Sen yat yine de yorma kendini. Ama şu da gerçek ki sen ne yaparsan yap bebişin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa sıkı sıkı tutunur annesine merak etme :) Eğer sonuç olumsuz olursa da sakın kendini suçlama, aynı şekilde sen ne yaparsan yap bebişin tutunamayabilir. Ki çoğu durumda bebekler sağlıksızsa tutunamıyormuş. O yüzden sonuç ne olursa olsun hayırlısı olacak inşallah :)
Canim benim de ayni sekilde ilk zamanlarimda kanamam basladi.hemen progesteron kullanmaya basladim ve hata ettim yatmamakla.sonradan is ciddiye binince tuvalet disinda kalkmaman gerek dedi dr ama artk cok gecti devamli yat ani hareket etme misafirleri ben de cok agirladim o donem herkes basinin caresine baksin esin yardim etsin sakin ha.sonra benim gibi pisman olma.olacagi varsa oluyor tabiki ama insanin icinde kaliyor keske dememek icin yat dinlen
doğru soluyorsunuz kızlar.benim zaten rahim ağzı yetmezligim olduğu için 11 fi haftada dikiş ve sonra yatisim var.hakkimizda hayırlısı....dua edin bana hepiniz bende hepinize ediyorumYat canım sen yat boşver misafiri. kocana bu dönemde naz yapacaksın azıcık tadını çıkarr
Saol canim allah razi olsun hamileyim beta hcg sonucum 193 ciktihadi inşallah hayırlı haberler alırsın bizide habersiz bırakma canım inşallah güzl haberlerle gel buraya
Tebrik ederim xanim allahim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSaol canim allah razi olsun hamileyim beta hcg sonucum 193 cikti
İhsallah canim bnim cok saol allah razi olsun isteyen herkese allah nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasinTebrik ederim xanim allahim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
tebrikler darısı başımıza İnşAllahhhSaol canim allah razi olsun hamileyim beta hcg sonucum 193 cikti
Amin canimm İhsallah rabbim isteyen herkese nasip etsintebrikler darısı başımıza İnşAllahhh
Canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın hayırlısı ile.benimde bugün tahlil oldum 35 cikti birazda kanamam var.kısmet artık hayırlısı ile inşallahKizlar smdi ben kac haftalik hamile oluyorum beta 193 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?