2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim ya Allah sana bagisladin insAllah korkutugun olmaz

progestani içiyorum zaten 12 gündür cumartesi yine kana bakılacak 70 olurfa ilaç takviyesi...ayyy çok tskederim desteğiniz için amin inşallah

Kızlar agır bısryler kaldırınca sol kasıgıma agrı giriyor

Canım hayırlısı olsun klişe olacak ama.. Sen yat yine de yorma kendini. Ama şu da gerçek ki sen ne yaparsan yap bebişin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa sıkı sıkı tutunur annesine merak etme :) Eğer sonuç olumsuz olursa da sakın kendini suçlama, aynı şekilde sen ne yaparsan yap bebişin tutunamayabilir. Ki çoğu durumda bebekler sağlıksızsa tutunamıyormuş. O yüzden sonuç ne olursa olsun hayırlısı olacak inşallah :)

Dr a yatayim mi diye sordum yok gerek yok dedi

Canim benim de ayni sekilde ilk zamanlarimda kanamam basladi.hemen progesteron kullanmaya basladim ve hata ettim yatmamakla.sonradan is ciddiye binince tuvalet disinda kalkmaman gerek dedi dr ama artk cok gecti devamli yat ani hareket etme misafirleri ben de cok agirladim o donem herkes basinin caresine baksin esin yardim etsin sakin ha.sonra benim gibi pisman olma.olacagi varsa oluyor tabiki ama insanin icinde kaliyor keske dememek icin yat dinlen

Son düzenleme:
aynen canim ya ..çok tskederim hayırlısı olsun..öncekiler gibi 4 er aylık kaybedecek sem zaten olmasın hayırlı değilmiş ki allahım bu şekilde yapiyor

Yat canım sen yat boşver misafiri. kocana bu dönemde naz yapacaksın azıcık tadını çıkarr
doğru soluyorsunuz kızlar.benim zaten rahim ağzı yetmezligim olduğu için 11 fi haftada dikiş ve sonra yatisim var.hakkimizda hayırlısı....dua edin bana hepiniz bende hepinize ediyorum

benim umutlar gene kaldi hangi aya bilmiyorum artik.doktor klomen verdi bugun adette oldum gene zaten.bazen ne umudum beklentim herseyim bitiyor gucum kalmiyor. hastanede bir suru hamile vardi gene gordukce kotu oluyorum artik hala yok benim diye. her seyde vardir bi hayir diyip susuyorum mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…