Sağlam tuttuğum söylenemez. İş yerindeki stres ve mobbing, bu tedavi süreçlerindeki stres, bazen eşimle tartışmalarla birleşince sinir krizlerine bile neden oluyordu. Şimdi ise her şeyi sıfırladım kafamda, tek dileğim sağlıkla bebeğimi kucağıma almak. Allah isteyen herkese versin.
Ben hala adet olmadım sabah test yapcm iki gün gecti dua edinn benim içinAkintim yoktu bi sag kasik bi sol kasik gicik bi agri oluyodu hayirli haberler alirsin insallah canim
E oyle canimmm baska care yokGelmex insallh cnm uzme kndni olmazsa bidahi ay olur skma kndni
Kac gundur olmuyon canimBen hala adet olmadım sabah test yapcm iki gün gecti dua edinn benim için
İki gün oldu canım hala hiç bi belirti yok sadece gögüslerim fena Sisti :) onunda adet belirtisi oldugunu sanmıyorum iki haftadır felan öyle sabah yapcm bakalımKa
Kac gundur olmuyon canim
Hadi hayırlısıİki gün oldu canım hala hiç bi belirti yok sadece gögüslerim fena Sisti :) onunda adet belirtisi oldugunu sanmıyorum iki haftadır felan öyle sabah yap
cm bakalım
Benim de 2 gun gecti sayilir.goguslerim de birsey yok.beyaz akinti geliyor .daha once adet olmadan once gelmiyordu sanki diye hatirliyorum.İki gün oldu canım hala hiç bi belirti yok sadece gögüslerim fena Sisti :) onunda adet belirtisi oldugunu sanmıyorum iki haftadır felan öyle sabah yapcm bakalım
Günüm grçmeden yapmicam sonra üzülüyorum.Hadi hayırlısı
Zaten buaydan hiçbişe anlamadım normalde 10 gün kala göğüslerim şişer karnım ağrırdı ama öyle bişe olmadı.bugün göğüslerimde biraz ağrı ve şişlik var nadirende kasığımda batma oluyo okadar he bide hala beyaz akıntım var.hiçbiöe anlayamıyorum...haftasonu anlaşılır normalde günümm şaşmaz bakalım artık hayırlısı olsun biranevvel olsun.rabbim gerkese bol bol versin inşallah.Günüm grçmeden yapmicam sonra üzülüyorum.
Saol canim hem esimde hem bende sorun var bazen sinirlerim bosaliyor iyice. Corek otunu 2 ay once denemistim biraktim amasimdiherseyin hayırlısı canim..üzülme.sana tavsiyem çörek otu yağı ve bal karışımı yap.çok faydası var yumurtaliklara
Merhaba. Bu bhcg yi regl olmadığınız zaman mı gidip yaptırıyorsunuz. Bilmediğim için soruyorumaynen canim ya ..çok tskederim hayırlısı olsun..öncekiler gibi 4 er aylık kaybedecek sem zaten olmasın hayırlı değilmiş ki allahım bu şekilde yapiyor
Canım merhaba bende pcos rahatsızlığı vardı 4 yıldır da adetlerim hep düzensiz hiç zamanında adet olduğumu bilmem lh hormonum 16 civarı idi doktor kesin pcos sun dedi soğan suyu yaptım ben bir faydasını görmedim ama memnun olanlar da var sonra internetten araştırdım hayıt tohumu adetleri düzenleyip pcos lu hastalarda hormon seviyesini düşürüyormuş 12 gündür kullanıyorum ve dün doktora gittim doktor kistlerin çok küçülmüş neredeyse kalmamış dedi ve lh hormonum 16 dan 7 ye düşmüş çok şaşırdım belki de hayıt tohumundan bilmşyorum bir araştır istersenarkadaşlar merhaba ben dün doktora gittim ve 2 tane kist oluşmuş sanırım çatlamamış yumurtadan kaynaklandı ben zaten pco hastasıyım bu ay boşa gitmiş olucak sanırım size danışmak istediğim bu ay soğan kürü yapmak istiyorum adetin kaçıncı günü başlayayım bugün 3. günü ve çalıştığım için akşamları yapabileceğim sadece bana ne önerirsiniz lütfen yardımcı olabilir misiniz.
Canım kıyamam rabbim kasımda basip eder inş bir çok kişi bir gün arayla diyor burda ama benim doktorum her gün dedi ve ikinci ayımuzda tuttu birde adet bittiği günden iki gün sonra başlanmalı ben öyle yaptım ve dört gece üst üste çalıltık bence böyle deneyin birdeBurcu251 benim testim negatif pazartesi adet olucam biliyosun kasım ayında ovulasyon testiyle ve @Beratnisa nın dedigi gibi yum zamanı hergün iiskiyle deniycem. Yeni ay yeni umutlar canım bu ay sevincimiz sen oldun bin şükür.
ederim canim darisi kucagina almayaSaol canim allah razi olsun hamileyim beta hcg sonucum 193 cikti
Yumurtlama gunu muhtemelennkızlar mrb doktorum ilişki için bugünü söyledi ve şuanda akntm oldu katı bisekilde bu neyin gostergesidir acaba bilgisi olan varmı
Hadi bakalım hayırlısı inşallahBen hala adet olmadım sabah test yapcm iki gün gecti dua edinn benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?