2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimde bu yaklaşık 16. Ayım ve bu ay o stresi kafamda sıfırlamayı umuyorum. Bu arada o kadar şey duydum aspirin hiç duymadm hemen denemeye başlıyorum

benim prolaktinim yüksek çıktı doktor ilaç verdi onu kullanıyorum hala adet olamadım.
adet olmak ta bir nimet gerçekten yaaa
adet olsam da başlasak çalışmalara

İki gün oldu canım hala hiç bi belirti yok sadece gögüslerim fena Sisti :) onunda adet belirtisi oldugunu sanmıyorum iki haftadır felan öyle sabah yapcm bakalım
Benim de 2 gun gecti sayilir.goguslerim de birsey yok.beyaz akinti geliyor .daha once adet olmadan once gelmiyordu sanki diye hatirliyorum.

Günüm grçmeden yapmicam sonra üzülüyorum.
Zaten buaydan hiçbişe anlamadım normalde 10 gün kala göğüslerim şişer karnım ağrırdı ama öyle bişe olmadı.bugün göğüslerimde biraz ağrı ve şişlik var nadirende kasığımda batma oluyo okadar he bide hala beyaz akıntım var.hiçbiöe anlayamıyorum...haftasonu anlaşılır normalde günümm şaşmaz bakalım artık hayırlısı olsun biranevvel olsun.rabbim gerkese bol bol versin inşallah.

Aydından kimse var mı arkadaslar. Ortak noktamız olsun birlikte bekleyelim uğraşalım diye sordum.insanın bu süreçte ortak noktası fazla olan kişilere daha çok ihtiyacı oluyor

Canım merhaba bende pcos rahatsızlığı vardı 4 yıldır da adetlerim hep düzensiz hiç zamanında adet olduğumu bilmem lh hormonum 16 civarı idi doktor kesin pcos sun dedi soğan suyu yaptım ben bir faydasını görmedim ama memnun olanlar da var sonra internetten araştırdım hayıt tohumu adetleri düzenleyip pcos lu hastalarda hormon seviyesini düşürüyormuş 12 gündür kullanıyorum ve dün doktora gittim doktor kistlerin çok küçülmüş neredeyse kalmamış dedi ve lh hormonum 16 dan 7 ye düşmüş çok şaşırdım belki de hayıt tohumundan bilmşyorum bir araştır istersen

Canım kıyamam rabbim kasımda basip eder inş bir çok kişi bir gün arayla diyor burda ama benim doktorum her gün dedi ve ikinci ayımuzda tuttu birde adet bittiği günden iki gün sonra başlanmalı ben öyle yaptım ve dört gece üst üste çalıltık bence böyle deneyin birde

Hamile arkadslar sadece yumurtlama zamani mi ilişki oldu sizde yoksa adet bitiminden diğer adet tarihine kadar mi?ne yapmamız gerek tavsiyeleriniz nedir??ben bu.ay umutsuzum guya adet bitince bata kadar gunasiri yapacaktık filan ama sadece yumurtlama zamanı 4,5 kere oldu bidaha yapamadik ..bat 2kasim umit sıfır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…