2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım adet bitiminden adet başalngıcına kadar oldu benim. Öyle tuttu. yumurtlama şaşabiliyor bazen.. Tabi yumurtlama döneminde gün aşırı yumurtlamadan sonra haftada 2-3 oldu.

Canım adet bitiminden adet başalngıcına kadar oldu benim. Öyle tuttu. yumurtlama şaşabiliyor bazen.. Tabi yumurtlama döneminde gün aşırı yumurtlamadan sonra haftada 2-3 oldu.
Kuzum hamile kalacagin ay degisiklik hissettin mi hic kendinde . Testlerden once ki donemde yani kuzum. Acaba döllenme oldugunda bi degisiklik oluyor mu diye merak ettim

Kızlar cok fenayım bogazımda kotu basımda catlayacak. Ben normalde bile ılac kullanmam ama cok fena basım. İbromin diye bir grip ılacı var hem soguk algınlıgına hemde agrıya. İçsem mi ki?

İnşallah hamilesindir allahn izniyle cnm "onurumbenim, post: 48624413, member: 416341"]Hadi bakalım hayırlısı inşallah [/QUOTE]
insalla

@Dontsay @Princess91 @Esraerol L lucccck O onurumbenim
Hamisler nasılsınız bebisleriniz nasıl minnaklar teyzesi yer onları

Canımmm

Darısı güzel kalbinin sahibi sana inşallah. İyiyiz çok sukur. Yarın kan tahlilleri min sonucuna bakicaklarmis Dr. Bekliyorum bende yarını. Sonra da kısmetse biraz haftasonu dolaşmak istiyorum hiç birşey yapmıyorum ne zamandır evden işe işten eve

Sen nasılsın peki canım değerlendiriyor musun iki günde bir

kızlar iyi geceler ben bir şey danışmak istiyorum size. grip olmuştum yeni atlattım sayılır tabi ilaç da kulladım antibiyotik falan . bu ayı geçsem mi bebek çalışmaları için yani ilaçların etkisi olur mu acaba?

Sağlıkla büyüsün dünyaya gelsin minnak Allaha emanet olun ikinizde biz şu sıralar ev arayisindayiz canım iliskilerimiz rastgele oluyor mesela en son pzt oldu üstünde durmuyorum pek bakalım nolacak sende kendine dikkat ederek gez dolaş bebisine ciciler bak tadını cikar

Canlar birkac saat önce sag gogsumden süt mu desem beyaz bir damla kadar sıvı geldi normalde pihti gibi birikme olurdu bazen denk gelirdim ama bu sefer sivi sekildeydi prolaktinim biraz yüksek çıkmısti en son hormon testi verdiğimde ondan kaynakli olabilir belki ama şaşırdım kendimi anneymisimde emziriyormusum süt tasmis falan oyle hissettim kadın olduğumu hissettim gibi ne biliyim değişik birseydi abartilicak kadar olmasada garip hissettim bilenler aydinlatirlarsa sevinirm ve bu hamilelik belirtisi olabilir mi ama sat 5 Ekim daha yeni yumurtluyorum sanırım akintima falan bakarsak adetim düzensiz 35 gün baz alinca 9 Kasım bat aman ne biliyim belirti aramıyorum ben güya anca kendimi kandiriyim zaten neyse hayirli geceler sabah görecek olanlarada Günaydın diyorum

Canım biz yumurtlama haftası boyunca gün aşırı çalıştık. Sonraki hafta da yani adetten önceki hafta, hafta ortası 1 gün arayla ilişki oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…