- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Canım adet bitiminden adet başalngıcına kadar oldu benim. Öyle tuttu. yumurtlama şaşabiliyor bazen.. Tabi yumurtlama döneminde gün aşırı yumurtlamadan sonra haftada 2-3 oldu.Hamile arkadslar sadece yumurtlama zamani mi ilişki oldu sizde yoksa adet bitiminden diğer adet tarihine kadar mi?ne yapmamız gerek tavsiyeleriniz nedir??ben bu.ay umutsuzum guya adet bitince bata kadar gunasiri yapacaktık filan ama sadece yumurtlama zamanı 4,5 kere oldu bidaha yapamadik ..bat 2kasim umit sıfır ..
Kuzum hamile kalacagin ay degisiklik hissettin mi hic kendinde . Testlerden once ki donemde yani kuzum. Acaba döllenme oldugunda bi degisiklik oluyor mu diye merak ettimCanım adet bitiminden adet başalngıcına kadar oldu benim. Öyle tuttu. yumurtlama şaşabiliyor bazen.. Tabi yumurtlama döneminde gün aşırı yumurtlamadan sonra haftada 2-3 oldu.
Ne sormustun ki yetisemiyo insan bazen :)Benim burda sorduğum sorular hep havada kalıyor
regl im 1 gun gecince yaptırdımMerhaba. Bu bhcg yi regl olmadığınız zaman mı gidip yaptırıyorsunuz. Bilmediğim için soruyorum
@Dontsay @Princess91 @Esraerol L lucccck O onurumbenim
Hamisler nasılsınız bebisleriniz nasıl minnaklar teyzesi yer onları
Amin ıhsallah canım allah razı olsunTebrik
ederim canim darisi kucagina almaya
Canım ıhsallah durur kanaman çok dikkat et kendine yatıp dinlen allah bağışlasın sana bebeğiniCanım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın hayırlısı ile.benimde bugün tahlil oldum 35 cikti birazda kanamam var.kısmet artık hayırlısı ile inşallah
Inşallah olmayız canım senin benden daha fazlaymıs beklemelerdeyizKasım 21 inş olmam :)
Sağlıkla büyüsün dünyaya gelsin minnak Allaha emanet olun ikinizde biz şu sıralar ev arayisindayiz canım iliskilerimiz rastgele oluyor mesela en son pzt oldu üstünde durmuyorum pek bakalım nolacak sende kendine dikkat ederek gez dolaş bebisine ciciler bak tadını cikarCanımmm
Darısı güzel kalbinin sahibi sana inşallah. İyiyiz çok sukur. Yarın kan tahlilleri min sonucuna bakicaklarmis Dr. Bekliyorum bende yarını. Sonra da kısmetse biraz haftasonu dolaşmak istiyorum hiç birşey yapmıyorum ne zamandır evden işe işten eve
Sen nasılsın peki canım değerlendiriyor musun iki günde bir
Canım biz yumurtlama haftası boyunca gün aşırı çalıştık. Sonraki hafta da yani adetten önceki hafta, hafta ortası 1 gün arayla ilişki oldu.Hamile arkadslar sadece yumurtlama zamani mi ilişki oldu sizde yoksa adet bitiminden diğer adet tarihine kadar mi?ne yapmamız gerek tavsiyeleriniz nedir??ben bu.ay umutsuzum guya adet bitince bata kadar gunasiri yapacaktık filan ama sadece yumurtlama zamanı 4,5 kere oldu bidaha yapamadik ..bat 2kasim umit sıfır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?