Hatirlisi olsun canim.benim 2 gun gecti beklemedeyim.biraz daha bekleyeyim diyorum.senin kac gun gectiKızlar Günaydın bugün tatilmiş özel hastaneye gidiyorum kan vermeye iki saate cıkar sonuç bakalım ne cıkacak
Onu kafandan cikarip ole iliskiye grsen psikolojikmen daha olumlu olur hem orgzm olursun buda gebe klma sansni yukseltrgünaydın kızlar. benimde bat 14 kasım daha var çatlatma iğnesinden 3 gün geçti ya size bişey sorcam bu ilişki esnasındaki şeyler önemli mi acaba hamile kalmak için bazen sırf olsun diye oluyo çünkü gün aşırı oluyo ama amaç için yapılıyo herhangi bir istek olmuyo. böyle de bi yararı var mı yok mu merak ediyorum.
Kızlar siz naptınız var mı birşeyler ilgilenimiyorum bir kaç gündür misafir iş yogunlugu vs aklımda ve dualarımdasınız @Busra ozsoy34obsesif89 @friendly8584
anladım canım ama işte hemen hemen olduğu için insan bazen zevkte alamıyo ya da yorgun oluyorum filan iyi hadi bari diye başlıyo:)) iki ay önce tatile gittik orda hersey cok güzeeldi kafam rahat ortam güzel filan ama yine yok:))Onu kafandan cikarip ole iliskiye grsen psikolojikmen daha olumlu olur hem orgzm olursun buda gebe klma sansni yukseltr
Nasip kismet canim en dogru zamanda gelir o m.etmeanladım canım ama işte hemen hemen olduğu için insan bazen zevkte alamıyo ya da yorgun oluyorum filan iyi hadi bari diye başlıyo:)) iki ay önce tatile gittik orda hersey cok güzeeldi kafam rahat ortam güzel filan ama yine yok:))
Herkese Merhaba,
Sizinle kendi hikayemi paylaşmak istiyorum. Ben de 11 aydır hamile kalmaya çalışan ve yine aynı süredir "Hamilelikle" ilgili bir sürü topic takip eden bir kadındım. Üye değildim sadece yazılanları dışarıdan takip ediyor bazen psikolojimi bozuyor, bazen de çok ümitleniyordum yazdıklarınızdan.
Çok şükür ki şu an 5 haftalık hamileyim ve size hikayemi anlatmak istiyorum. Biraz uzun ve ayrıntılı olacak ama bu sürecin ne kadar zorlu olduğunu biliyorum. Belki birkaçınıza yardımcı olurum diye uzun uzun yazacağım..
Geçen yıl Ekim'de eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik. Önce tahlillerimizi yaptırdık, hiçbir sorun çıkmadı ve ben folic aside başlayıp beslenmeme dikkat etmeye başladım. 1 ay olmadı 2-3-4 derken telaş yapmaya başladım. Telefonumda takvim uygulamaları, ovulasyon testleri, ateş ölçmeler derken hayatımın tamamını çocuk sahibi olma hırsı oluşturmuştu. Hatta tatilde kafa rahat oluyor, genelde de hamile kalınıyor denirdi. Şubat ayında mini bir tatil organize ettim.. Tabii yine olmadı, kafayı boşaltamıyordum ki hiç. O ara ilaçlı hsg filmi de çektirdim, iki tüpüm de açık çıktı. Sonraki aylar doktor ile yumurta takibi yaptık, kaliteli yumurtam kendiliğinden oluşuyordu, doktor "kendiliğinden çatlamıyor" olabilir dedi. Biz çatlatma iğnesi yapalım dedi, o şekilde devam ettik tedaviye. Sonraki ay klomen tedavisiyle 4 kaliteli yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi ile hepsi çatladı. Kaldı ki doktor uyardı, çoklu gebelik olabilir diye. Yine de istedim. Sonuç hüsran. Yumurta takibinini doktorla yaptıktan sonra Inofolic Combi kullanmaya başladım. Hamile kalmak isteyenler için gerçekten ideal bir ilaç bence. Tüm bu tedavilerden sonra Ağustos ayında aşılama yaptırdım, klomen ile başladık tedaviye yine harika yumurtalar oluştu. Eşimin spermleri yıkandıktan sonra sonuç yine harika;doktorumun inanılmaz umutlu. 27. gün regl oldum. Dünyam başıma yıkıldı adet olunca. Hemen Doç. Dr. Cem Demirel'den (kendisi Ataşehir Memorial'da tüp bebek tedavisi yürütüyor) randevu aldım. Adetimin ikinci günü tüp bebek tedavisine hemen başlamak istiyordum. Kendisi muayene etti, eşimin ve benim bugüne kadar yaptırdığımız tüm tahlil ve tetkiklere baktı ve dedi ki: " Gerçekten eşinizin de sizin de hiçbir sorununuz yok, biraz kafanızı bundan uzaklaştırın. Yumurta rezervleriniz harika, yaşınız genç (31), hiç bir problem yok. Bırakalım 1 yıl geçsin, Aralık-Ocak gibi başlarız eğer olmazsa. Kimbilir bu ara siz de hamile kalır bana teşekkür edersiniz. Paranız da cebinizde kalır. Zaten sizin çocuğunuz tüp ile %60-70 olur merak etmeyin. Ama bu süreci bir yıla tamamlayalım. Ha bu arada yine çok kötü olursanız ben burdayım, adetinizin 2. günü gelin, tedaviye başlayalım." dedi. Düşünceli bir şekilde eve döndüm, artık kafama takmayacağıma söz verdim ama ne mümkün. O ay eşimle yine birlikte olmaya devam ettik ancak kendisi 14. günde iş seyahatine çıkmak zorunda kalmıştı. Yine de Eylül ayında 33. gün adet oldum ve o güne kadar umutluydum; ya hamileysem diye.. Yine hüsran.. Zaten 33. gün adet olduğuma göre yumurtlamam 14.günden sonra olmuştu ve eşim evde yoktu18 Eylül'de adet gördüm ve önümüzdeki aya odaklandım. Inofolic combiyi sabah-akşam kullandım. Eşim Hünhap'ın Keçiboynuzu kürünü 1,5 aydır düzenli içmeye başladı. Bir de bir arkadaşımdan bebe asprini efsanesini duymuştum. Bugüne kadar her şeyi yaptım, bunu da yapayım dedim. 22. güne kadar gün aşırı eşimle hep birlikte olduk. 14.-22. günler arasında hep bebe asprini içtim (günde 1 kez) Adetimi bekliyorum 32-33-34. günler geçti. Bu sefer umutlanmadım, mevsim geçişi olduğu için yine geciktiğimi düşündüm. 36. gün bittiğinde doktora gittim ve mutlu sooooonn! Doktor keseyi gördü ve HCG değerim 5900 civarındaydı.. İnşallah Rabbim kucağımızda gösterir ve isteyen herkese bu duyguyu nasip eder... Bu geçen 11 ay süre zarfında çok üzüldüm, çok ağladım, bazen kavga ettim ama hiç yılmadım. Her adet olduğum gün ağladım ama sonra yine önümüzdeki aya kilitlendim. Stres yapmadığınız ay oluyor diye ahkam kesmek istemiyorum çünkü bu mümkün değil ama en aza indirgemeye çalışın, yılmayın hanımlar.. Allah yar ve yardımcınız olsun....
canım senin de ıslanman çok önemli yani istek olunca kuruluk olmuyor ya vajinanın ıslaklığıyla spermler daha fazla yaşıyor ve yumurtalara daha kolay ulaşıyor. birleşme öncesini uzun tutarsanız daha iyi olur...günaydın kızlar. benimde bat 14 kasım daha var çatlatma iğnesinden 3 gün geçti ya size bişey sorcam bu ilişki esnasındaki şeyler önemli mi acaba hamile kalmak için bazen sırf olsun diye oluyo çünkü gün aşırı oluyo ama amaç için yapılıyo herhangi bir istek olmuyo. böyle de bi yararı var mı yok mu merak ediyorum.
prolaktinden dolayıdır büyük ihtimalle canım. hamilelik belirtisi olarak göğüs ucu kararmasını biliyorum ama süt gibi sıvı akmasını duymadım hiçCanlar birkac saat önce sag gogsumden süt mu desem beyaz bir damla kadar sıvı geldi normalde pihti gibi birikme olurdu bazen denk gelirdim ama bu sefer sivi sekildeydi prolaktinim biraz yüksek çıkmısti en son hormon testi verdiğimde ondan kaynakli olabilir belki ama şaşırdım kendimi anneymisimde emziriyormusum süt tasmis falan oyle hissettim kadın olduğumu hissettim gibi ne biliyim değişik birseydi abartilicak kadar olmasada garip hissettim bilenler aydinlatirlarsa sevinirm ve bu hamilelik belirtisi olabilir mi ama sat 5 Ekim daha yeni yumurtluyorum sanırım akintima falan bakarsak adetim düzensiz 35 gün baz alinca 9 Kasım bat aman ne biliyim belirti aramıyorum ben güya anca kendimi kandiriyim zaten neyse hayirli geceler sabah görecek olanlarada Günaydın diyorum
gün aşırı diye plan yapma zaten. sonuçta yorulan işleri çıkabilen insanlarız robota bağlamak biraz zor oluyor. sadece yumurtlama günlerinizde iş çıkarmamaya bakın yumurtlama döneminde olduysa hiç takma kafana kırmızıları görmedende umudu sıfıra düşürmek yokHamile arkadslar sadece yumurtlama zamani mi ilişki oldu sizde yoksa adet bitiminden diğer adet tarihine kadar mi?ne yapmamız gerek tavsiyeleriniz nedir??ben bu.ay umutsuzum guya adet bitince bata kadar gunasiri yapacaktık filan ama sadece yumurtlama zamanı 4,5 kere oldu bidaha yapamadik ..bat 2kasim umit sıfır ..
İnşaallah canım adet bittikten iki gün sonra baslayın hemen ben geçen ay oyle yaptım. Ben şimdi hastaneden geldim kan verdim 12:00 cıkacak sonuçlar bakalım dua edin cok cok artsın değerimcanım ben adet oldum gününde geldi maalesef ama moralimi bozmuyoruz bu ay testere dişli aslan pençesine başladım2 gündür kullanamıyorum ama grip oldum çok kötü ilaç alıyordum 2 gündür ateşliydim ilaçla karıştırmıyım diye içmedim bugün biraz daha iyiyim bugün başlarım tekrar adetimde bitti sayılır artık yarından itibaren çalışmalara da tam gaz başlarım inşallah Rabbim bu ay hepimize nasip eder hepimize bu mutluluğu tattırır
Dualrmz seninle inslh hamilesindir canmİnşaallah canım adet bittikten iki gün sonra baslayın hemen ben geçen ay oyle yaptım. Ben şimdi hastaneden geldim kan verdim 12:00 cıkacak sonuçlar bakalım dua edin cok cok artsın değerim
Inşallah hamileyim haberini aliriz hayirlisiylaİnşaallah canım adet bittikten iki gün sonra baslayın hemen ben geçen ay oyle yaptım. Ben şimdi hastaneden geldim kan verdim 12:00 cıkacak sonuçlar bakalım dua edin cok cok artsın değerim
Kanama devam ediyor muSlm kizlar gece yarisi uyandim lavoboya gitim ve peceteye Gelen kanli akinti gördüm cok korktum oturup agladim Allahim genemi hüsrana ugramaktan korkuyorum böylesi bir olayi yasayip hamileligi devam eden Arkadaslar varsa ne olursunuz cevap yazin tekrar kimyalsal gebelik yasamaktan korkuyorum pisikoliji olarak hic iyi degilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?