2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

günaydın kızlar. benimde bat 14 kasım daha var çatlatma iğnesinden 3 gün geçti ya size bişey sorcam bu ilişki esnasındaki şeyler önemli mi acaba hamile kalmak için bazen sırf olsun diye oluyo çünkü gün aşırı oluyo ama amaç için yapılıyo herhangi bir istek olmuyo. böyle de bi yararı var mı yok mu merak ediyorum.

3 gündür hastayım halsizim grip başladı filan mecburiyetten birliktelik oluyo. istekli olduğumuz ayda olmadı şimdi de amann ne biliyim işte neye yorcağımı şaşırdım:)))

Onu kafandan cikarip ole iliskiye grsen psikolojikmen daha olumlu olur hem orgzm olursun buda gebe klma sansni yukseltr

Kızlar siz naptınız var mı birşeyler ilgilenimiyorum bir kaç gündür misafir iş yogunlugu vs aklımda ve dualarımdasınız @Busra ozsoy34 obsesif89 @friendly8584

canım ben adet oldum gününde geldi maalesef ama moralimi bozmuyoruz bu ay testere dişli aslan pençesine başladım 2 gündür kullanamıyorum ama grip oldum çok kötü ilaç alıyordum 2 gündür ateşliydim ilaçla karıştırmıyım diye içmedim bugün biraz daha iyiyim bugün başlarım tekrar adetimde bitti sayılır artık yarından itibaren çalışmalara da tam gaz başlarım inşallah Rabbim bu ay hepimize nasip eder hepimize bu mutluluğu tattırır

Onu kafandan cikarip ole iliskiye grsen psikolojikmen daha olumlu olur hem orgzm olursun buda gebe klma sansni yukseltr
anladım canım ama işte hemen hemen olduğu için insan bazen zevkte alamıyo ya da yorgun oluyorum filan iyi hadi bari diye başlıyo:)) iki ay önce tatile gittik orda hersey cok güzeeldi kafam rahat ortam güzel filan ama yine yok:))

Başarı hikayeleri umuduma umut katıyor gerçekten :) Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah canım. Benim de 9. ay olacak bu ay. Allah hayırlı zamanda, sağlıklı bir şekilde bizlere de nasip etsin inşalllaaaahhhhh :)

canım senin de ıslanman çok önemli yani istek olunca kuruluk olmuyor ya vajinanın ıslaklığıyla spermler daha fazla yaşıyor ve yumurtalara daha kolay ulaşıyor. birleşme öncesini uzun tutarsanız daha iyi olur...

prolaktinden dolayıdır büyük ihtimalle canım. hamilelik belirtisi olarak göğüs ucu kararmasını biliyorum ama süt gibi sıvı akmasını duymadım hiç

gün aşırı diye plan yapma zaten. sonuçta yorulan işleri çıkabilen insanlarız robota bağlamak biraz zor oluyor. sadece yumurtlama günlerinizde iş çıkarmamaya bakın yumurtlama döneminde olduysa hiç takma kafana kırmızıları görmedende umudu sıfıra düşürmek yok hatta görüncede üzülmek yok yeni ay yeni umut diyip yumurtlama dönemini 4 gözle beklemek lazım

İnşaallah canım adet bittikten iki gün sonra baslayın hemen ben geçen ay oyle yaptım. Ben şimdi hastaneden geldim kan verdim 12:00 cıkacak sonuçlar bakalım dua edin cok cok artsın değerim

Slm kizlar gece yarisi uyandim lavoboya gitim ve peceteye Gelen kanli akinti gördüm cok korktum oturup agladim Allahim genemi hüsrana ugramaktan korkuyorum böylesi bir olayi yasayip hamileligi devam eden Arkadaslar varsa ne olursunuz cevap yazin tekrar kimyalsal gebelik yasamaktan korkuyorum pisikoliji olarak hic iyi degilim ya

Kanama devam ediyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…