Saol canim allah razi olsun hamileyim beta hcg sonucum 193 cikti
Dualrmz seninle inslh hamilesindir canm
Tatlışlar ben hamileyim pazar günü ögrendim değerlerimi takip ediyorum şimdi çarsamba pazar 27.05 çarşamba 163 çıktı bugün bakalım kaç çıkacakInşallah hamileyim haberini aliriz hayirlisiyla
Saatte bir gidip bakiyorum hafif var gibi ama sadece peceteye Gelen bir akinti gibi Hani ic camasirima bile gelmiyor doktorumu aradim beklememi söyledi cok kötü bir durum Allah hayirlisini nasip etsin inşallahKanama devam ediyor mu
İnşaallah canım adet bittikten iki gün sonra baslayın hemen ben geçen ay oyle yaptım. Ben şimdi hastaneden geldim kan verdim 12:00 cıkacak sonuçlar bakalım dua edin cok cok artsın değerim
Teşekkürler canımcanım benim bütün dualarım seninle inşallah bebişin sağlıkla büyür sağlıkla kucağına alırsın kuzum benim
Gülüm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ve degerlerin gayet güzel yükselmis inşallah iki katina yükselmistirTatlışlar ben hamileyim pazar günü ögrendim değerlerimi takip ediyorum şimdi çarsamba pazar 27.05 çarşamba 163 çıktı bugün bakalım kaç çıkacak
Ayyy çok teşekkür ederim Canım benim iyi dileklerin için rabbim isteyen herkese nasip eder bu güzel duyguyuGülüm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ve degerlerin gayet güzel yükselmis inşallah iki katina yükselmistirsenin adina cokkkk sevindim gülüm
Teleslanma hamilelgin ilk aylarnda olur bole seyler kndni yorma uzan fazla ayakta durma nekadarlik hmlesnSaatte bir gidip bakiyorum hafif var gibi ama sadece peceteye Gelen bir akinti gibi Hani ic camasirima bile gelmiyor doktorumu aradim beklememi söyledi cok kötü bir durum Allah hayirlisini nasip etsin inşallah
adetin bitgi gün başla sabah akşam iç. bide günlük pedine 3 damla elma yağı damlat arkadaşım öyle yeni hamle kaldı birde incir ye . bnm adetim gelsin gitsin hemen yapacam
Haydi hayirlisi canım calismalara baslayacagin zaman hic stres yapmadan ve zevkini cikararak yaptiginda ve yumutlama zamanini iyi degerlendirdiginde cabucak hamile kalirsin inşallah:)Kizlar benimde kan tahlillerim temiz cikdi tamamen normale donmus hormonlarim klomen ve folik asit verdi insallah bu ay tutar
Saatte bir gidip bakiyorum hafif var gibi ama sadece peceteye Gelen bir akinti gibi Hani ic camasirima bile gelmiyor doktorumu aradim beklememi söyledi cok kötü bir durum Allah hayirlisini nasip etsin inşallah
Tskr canım bügün ise gitmiyecem bütün gün yatakta kalacam valla Vinc gelse bile cikaramaz Beni Ben daha yeni hamileyim canım iki gün günce doktorda kan tahlilerim iyi cikti ve daha haftaya Kontrol icin randevum var yani daha ne kadarlik oldugumu bile bilmiyorumTeleslanma hamilelgin ilk aylarnda olur bole seyler kndni yorma uzan fazla ayakta durma nekadarlik hmlesn
Tamam cnm moralini bozma bnm yengemnde hep hamilelgin basina kanama olur buyuk ihtmal bebek yerlesiyodur aman ha dkatli ol yat bak keyfine Allhin izniyle bseycik olmz dua okuTskr canım bügün ise gitmiyecem bütün gün yatakta kalacam valla Vinc gelse bile cikaramaz Beni Ben daha yeni hamileyim canım iki gün günce doktorda kan tahlilerim iyi cikti ve daha haftaya Kontrol icin randevum var yani daha ne kadarlik oldugumu bile bilmiyorum
Inşallah gülüm güzel dilleklerin icin tskr ederim iki senedir bana hamilesin demesi icin icimden doktoruma yalvariyordum Allah im inşallah uzun süren bekleyisimin sonu kisa süren sevincim olmaz canım Allah hepimizin yardimcisi olsun gülümcanım benim korkma inşallah bebişin seninle kalır bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun inşallah dualarım seninle bazılarında yerleşme kanaması oluyor belki odur canım
Sağlıkla büyüsün dünyaya gelsin minnak Allaha emanet olun ikinizde biz şu sıralar ev arayisindayiz canım iliskilerimiz rastgele oluyor mesela en son pzt oldu üstünde durmuyorum pek bakalım nolacak sende kendine dikkat ederek gez dolaş bebisine ciciler bak tadını cikar
Gayet iyi canım :) İnşallah kalp atışlarını da duy :)Kızlar sonuçlarım çıktı 416.53çok mutluyum çarsamba 163 bugün bu sekilde nasıl sizce? obsesif89 N Narreeeemm
Inşallah canım inşallah yerlesiyordur inşallah kanamaya dönmez inşallah dedigin gibidir canımTamam cnm moralini bozma bnm yengemnde hep hamilelgin basina kanama olur buyuk ihtmal bebek yerlesiyodur aman ha dkatli ol yat bak keyfine Allhin izniyle bseycik olmz dua oku
İnş canımmmmGayet iyi canım :) İnşallah kalp atışlarını da duy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?