- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
hapı daha iyi diyorlar canım bence devam et hiç bozma düzeniniYa ben hapini iciyorum toza mi dönsem ki
aspirini benim bildiğim kan sulandırıcı etkisi için doktor öneriyor bence çocuğun olmasında sadece kan pıhtılaşması olanlarda etkilidir. kanı zaten sulu olanlarda aksi etkiyi gösterebilir o nedenle doktora sormadan kullanılmaması lazım...Bebk olursa zarari varmi aspirinin cnm. Bn smdi rahim kalinlastrci hap iciyrm doktr verdi bebek olursa guzel tutunsun diye bide inofolik combi kullaniyrm
Oyle tabi cnm herseyin hayrlsi.Hayırlısı olsun canım ya umudu kaybetmek yok
Devam ediyim bakalm cnm sonuc ne olacak. Allahn izniyle cift cizgiyi gorsem dunyalar bnm.olucak ben smdi igneden snra hergun mu iliski olsa diye dusunuyorm doktorda gun asiri dedi ama kacrmak istemiyrmhapı daha iyi diyorlar canım bence devam et hiç bozma düzenini
iğne hiç vurulmadığım için işleyişi nasıl bilmiyorum yani vurulduktan kaç saat sonra yumurta çatlıyor ama ben ovulasyon testiyle takip ettiğimde 2. çizgiyi koyu gördükten itibaren 3 gün üst üste ilişkiyle hamile kaldım geçen ay kısa sürdü ama işe yaradı en azından... doktorun şu kadar saat içinde çatlar dediği andan itibaren 3 günü değerlendirin bence...Devam ediyim bakalm cnm sonuc ne olacak. Allahn izniyle cift cizgiyi gorsem dunyalar bnm.olucak ben smdi igneden snra hergun mu iliski olsa diye dusunuyorm doktorda gun asiri dedi ama kacrmak istemiyrm
Tmm cnm 3 4 ay oncde ovulasyon testi kullanmistm hic beceremedm ndnse cok teferruatli geliyo bna o ya su icmicen tuvaletini tutcan falan evde olsam belki ugrasrdm da calisiyormiğne hiç vurulmadığım için işleyişi nasıl bilmiyorum yani vurulduktan kaç saat sonra yumurta çatlıyor ama ben ovulasyon testiyle takip ettiğimde 2. çizgiyi koyu gördükten itibaren 3 gün üst üste ilişkiyle hamile kaldım geçen ay kısa sürdü ama işe yaradı en azından... doktorun şu kadar saat içinde çatlar dediği andan itibaren 3 günü değerlendirin bence...
Canim daha ne test yaptim ne de bisey hala regl de olmadim ben ama kendimi uzmek istemiyorum onun icin bekliyorum kac gunlerdir aceba diyorum dun midemde bulandi ama yok gibi gelio negatifi gorugumden beri ben bide arada adert duzensizligide yasiyorum kendimikaptirmakta istemiorum o yizden hic bisey yapmadim sen yaptinmi veya regl oldunmuElmaasuyu canım test yapmayı düşünüyomusun tekrar
@siyahinci021 sorma yaaa su umut bile gerckten insani mutlu ediyooins vardir ikizmidede tum isteyenlerde deoyy sen nası anlıyorum bi bilsen, küçücük bi umut bile nasıl mutlu ediyo, canım son ana kadar direnişe devam ,benim düzenlidir genelde ama şuan 3 gün geçti yaşasınnn
Sağol canım . İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhayırlı olsun canım.gözün aydin...Sağ salim kucaginada alırsın inasil darisi bizlere
bende çalışıyorum canım sabah 9 ve 10 da çayımı içiyorum sonra saat bire kadar sıvı tüketmiyorum zor oluyor ama çatlamayı garanti bir şekilde başka türlü anlayamıyorum ben kimi akıntıdan anlıyorum diyor ama benim mesela geçen ay hiç akıntım olmadı kup kuruydum bana bu yöntem iyi geldiTmm cnm 3 4 ay oncde ovulasyon testi kullanmistm hic beceremedm ndnse cok teferruatli geliyo bna o ya su icmicen tuvaletini tutcan falan evde olsam belki ugrasrdm da calisiyorm
Ne guzel ben beceremedm ne bileymbende çalışıyorum canım sabah 9 ve 10 da çayımı içiyorum sonra saat bire kadar sıvı tüketmiyorum zor oluyor ama çatlamayı garanti bir şekilde başka türlü anlayamıyorum ben kimi akıntıdan anlıyorum diyor ama benim mesela geçen ay hiç akıntım olmadı kup kuruydum bana bu yöntem iyi geldiakşam saat 5 gibi sıvı alımını yine kesiyorum eve varınca yedi buçukta yine yapıyorum
Ayni cnm gelen giden yok daha sende nasil:)Ay-hal nasil durumlar canimmm
Aynennn yaaa heyecan yapmaya basladim test aldim ama yapmadim yarin ilk idrarla yaparim diye dusundum.sen ne zaman yapcanAyni cnm gelen giden yok daha sende nasil:)
Canim ben pazara kadar beklicem bnim adetlerim genelde pazara denk glr gelmzse yapicm insallh ozmnAynennn yaaa heyecan yapmaya basladim test aldim ama yapmadim yarin ilk idrarla yaparim diye dusundum.sen ne zaman yapcan
Belirti yok mu canim benim akinti var.bi de kokulara hassasim .belimde ayakta durunca agriyorCanim ben pazara kadar beklicem bnim adetlerim genelde pazara denk glr gelmzse yapicm insallh ozmn
teşekkürler canım benim her akşam yatarken içiyorum bir bardak elma yağınıda kullanıyorum bu ay birde 3 gün süt buharı yaptım tekrar yapıcam inşallah sen başlayabildinmi
Beyaz akintim oluo ama cok olmuo sabahta belim agridi tamam dedm ksn oldum ama baktim yok ayaklarm usuo cok bideBelirti yok mu canim benim akinti var.bi de kokulara hassasim .belimde ayakta durunca agriyor
Canim benimde oyle oldu bence ya ikimizde hamileyiz ya ikimizde degiliz icime oyle doguyorBeyaz akintim oluo ama cok olmuo sabahta belim agridi tamam dedm ksn oldum ama baktim yok ayaklarm usuo cok bide
Insallh canim cok ayniyiz gunumuz bile ayni hadi hayrlisi yarin test yaparsan mutlaka bana hber et :) ozeldende atabilirsin catlarim yoksaCanim benimde oyle oldu bence ya ikimizde hamileyiz ya ikimizde degiliz icime oyle doguyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?