2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen oyleydi planimmmm ama bu hafta sonu ikimizde evdeyiz ve insallah belli olacaaak

Benim adet oncesi akıntı gelmezdi pazar günü akıntı geldi ablam ısrar etti ve test yaptım pozitifi gördüm adetten 4 gün önce gögüslerim acıyordu aynı belirtiler yakınsa bat bir test yap bence
Can benim bat dundu pazara kadar bekliyim diorum bnde gec dollenme oluo cnku :) ilk gebeligim gec dollenmeydi bnim

canım bn de kist vardı erimemiş o yüzden doğum kontrol hapı kullanyorum bu ay. dr tavsiyesi. ilaç bitsin başlıyacam inşallah

bendede bu ay kist oluştu doktorum primolut diye bi ilaç verdi pazar günü ona başlıycam 15. gün oluyo ne işe yarıyo ilaç hiç bilmiyorum

canım maalesef ben oldum bu 3. günüm hatta kısmet değilmş dedik ve diğer aya umut bağladık ,canım senin baya bi geçtii nasıl duruyorsun test yapmadan bence yapp artık bende cok merak etti nşalah hamişsindir yaaa

Can benim bat dundu pazara kadar bekliyim diorum bnde gec dollenme oluo cnku :) ilk gebeligim gec dollenmeydi bnim
Anladım canım bende 4 gün önce öğrendim ondan dedim benim bat dündü bebişim büyümüş 3 defadır kan testi yapıyoruz değerlerimi iyi gidiyor çok şükür senide aramızda görelim

Amin insa
Anladım canım bende 4 gün önce öğrendim ondan dedim benim bat dündü bebişim büyümüş 3 defadır kan testi yapıyoruz değerlerimi iyi gidiyor çok şükür senide aramızda görelim
Amin insallh canim allah esinle sana bagislasin bebisini :) bn sana demstim degerlrn normal die cok takiodun kafaya :)

bendede bu ay kist oluştu doktorum primolut diye bi ilaç verdi pazar günü ona başlıycam 15. gün oluyo ne işe yarıyo ilaç hiç bilmiyorum

aa hiç duymadım bilmiyorum. ben yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum biter bitmez dr gidecem . kist gitmişse klomen ve iğne ye başlatacak . sana verdiği ne ki acaba. ?? merak ettim şikayetin neydi de onu verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…