Ben aslinda soylemeyecektim supriz yapcaktim.dayanamadim.simdi o boyle mutlu olunca garip oldum.Benmkide dun sordu hastalandi mi die yok dedim neden caba dio imali imali:)
Test yaptgnda pozitf ckrsa soleme test yaptgini isyerine bebek ayakkabsi gondert:) sok olur:)Ben aslinda soylemeyecektim supriz yapcaktim.dayanamadim.simdi o boyle mutlu olunca garip oldum.
Ins pozitf cikarda yaparsa planini cnmAynen oyleydi planimmmm ama bu hafta sonu
Benim adet oncesi akıntı gelmezdi pazar günü akıntı geldi ablam ısrar etti ve test yaptım pozitifi gördüm adetten 4 gün önce gögüslerim acıyordu aynı belirtiler yakınsa bat bir test yap bence:) bildircm test yapar yapmz
Can benim bat dundu pazara kadar bekliyim diorum bnde gec dollenme oluo cnku :) ilk gebeligim gec dollenmeydi bnimBenim adet oncesi akıntı gelmezdi pazar günü akıntı geldi ablam ısrar etti ve test yaptım pozitifi gördüm adetten 4 gün önce gögüslerim acıyordu aynı belirtiler yakınsa bat bir test yap bence
Bi kac ay once attim olcum aletini bn kullnmiyrm ki cnmAtesini olc bi:)
canım bn de kist vardı erimemiş o yüzden doğum kontrol hapı kullanyorum bu ay. dr tavsiyesi. ilaç bitsin başlıyacam inşallah
Erken yumurtlamis olabilrsn cnm ozmnBi kac ay once attim olcum aletini bn kullnmiyrm ki cnm
canım maalesef ben oldum bu 3. günüm hattaCanim daha ne test yaptim ne de bisey hala regl de olmadim ben ama kendimi uzmek istemiyorum onun icin bekliyorum kac gunlerdir aceba diyorum dun midemde bulandi ama yok gibi gelio negatifi gorugumden beri ben bide arada adert duzensizligide yasiyorum kendimikaptirmakta istemiorum o yizden hic bisey yapmadim sen yaptinmi veya regl oldunmu
Anladım canım bende 4 gün önce öğrendim ondan dedim benim bat dündü bebişim büyümüş 3 defadır kan testi yapıyoruz değerlerimi iyi gidiyor çok şükür senide aramızda görelimCan benim bat dundu pazara kadar bekliyim diorum bnde gec dollenme oluo cnku :) ilk gebeligim gec dollenmeydi bnim
Amin insallh canim allah esinle sana bagislasin bebisini :) bn sana demstim degerlrn normal die cok takiodun kafaya :)Anladım canım bende 4 gün önce öğrendim ondan dedim benim bat dündü bebişim büyümüş 3 defadır kan testi yapıyoruz değerlerimi iyi gidiyor çok şükür senide aramızda görelim
Evet canım hatırlıyorum çok şükür bugün emin oldum ama 2 kattan biraz daha fazla arttığını görünce mutlu odumAmin insa
Amin insallh canim allah esinle sana bagislasin bebisini :) bn sana demstim degerlrn normal die cok takiodun kafaya :)
Allah nazarlardan korusun canim:)Evet canım hatırlıyorum çok şükür bugün emin oldum ama 2 kattan biraz daha fazla arttığını görünce mutlu odum
Amin hepimizin yavrusunu korusunAllah nazarlardan korusun canim:)
bendede bu ay kist oluştu doktorum primolut diye bi ilaç verdi pazar günü ona başlıycam 15. gün oluyo ne işe yarıyo ilaç hiç bilmiyorum
Kızlar ilişkıden 9-10 gun sonra hamile oldugunu ögrenen oldu mu?
Allah kabul etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?