2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

sorun olmadan klomen kullananların çoğunda kist oluşuyor neden kullanıyorsun ki doktor mu verdi kendin mi aldın? sebepsiz yere kullanıp kist oluşturursan hamile kalma süreni uzatırsın...
Ben kendjm kullanmadm doktr verdi zatn catlatma ignesi atilicam kist olussa vermz doktr ozellikle sordm zatn

Ben kendjm kullanmadm doktr verdi zatn catlatma ignesi atilicam kist olussa vermz doktr ozellikle sordm zatn
sorun yok yazmışsın ya o nedenle öğrenmek için sordum diğer konularda sorunsuzum diyipte kendi kendine alıp kullananlar olmuştu klomeni ama kist sahibi oldular hiç yoktan. sorun yoksa neden verdi acaba doktorun yumurta gelişme ve çatlama problemi olanlara veriyorlar genelde

Yok aslnda hic bi sorunum hormonlarimda duzenli ama kurtajdan snra 7 aydir hamile kalamadm hizlandrmak icn verdi ne sonuc vericek tabi blmiyorm allah bilir artk

Yok aslnda hic bi sorunum hormonlarimda duzenli ama kurtajdan snra 7 aydir hamile kalamadm hizlandrmak icn verdi ne sonuc vericek tabi blmiyorm allah bilir artk

inşallah iyi gelir tabi doktor kontrolünde olunca daha başka sonuçta içinde ne olduğunu görüyor hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda bebeğine kavuşursun

inşallah iyi gelir tabi doktor kontrolünde olunca daha başka sonuçta içinde ne olduğunu görüyor hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda bebeğine kavuşursun
Insallah kavusurz hep birlkte teskkr ederm tabi kontrol altinda hersy bi skinti yok ama bakalm nasip hersy. Siz neler uyguluyosnz yda hamilemisnz

tatlım kaç haftalık kürtaj olmuştun kürtajda sorun mu oluştu bende kürtaj oldum tekrar olmayacak diye çok korkuyorum adetlerinde değişiklik oldu mu çok soru sordum biliyorum

tatlım kaç haftalık kürtaj olmuştun kürtajda sorun mu oluştu bende kürtaj oldum tekrar olmayacak diye çok korkuyorum adetlerinde değişiklik oldu mu çok soru sordum biliyorum
Cnm ben 10+4 de kurtaj oldm bebegimin beyni olusmadi :-( 7 aydir hamile kalamadm kurtaj olduktan snra 70 gun adetim gelmedi sonra hap kullanip getrdk adeti ama snra duzene grdi allaha sukur. Siz ne zamn oldnz kurtaj

Cnm ben 10+4 de kurtaj oldm bebegimin beyni olusmadi :-( 7 aydir hamile kalamadm kurtaj olduktan snra 70 gun adetim gelmedi sonra hap kullanip getrdk adeti ama snra duzene grdi allaha sukur. Siz ne zamn oldnz kurtaj
bende 13 haftalık oldum suyum geldi 2bucuk ay önce kürtaj oldum doktorum 3ay korunma verdi kürtajdan 1ay sonra kontrole gittiğimde 4cmlik kist oluşmuştu 55.gün tarlusal kullanarak adet olabildim doğum kontrol hapı verdi kisti eritmesi için o da dün bitti şimdi adet olmayı bekliyorum 3.günü doktora gidecem umarım kist erimiştir korunma süremde dolmuş olacak ama ben tekrar hamile kalamamaktan deli gibi korkuyorum

Insallah kavusurz hep birlkte teskkr ederm tabi kontrol altinda hersy bi skinti yok ama bakalm nasip hersy. Siz neler uyguluyosnz yda hamilemisnz
ben geçen ay ovulasyonla takip ettim ve inofolik folik asit kullandım ve hamile kaldım yalnız düşük yaptım bu ay sadece ovulasyon testiyle yumurtlama günlerimi takip ediyorum bu ay 4. ayım bebek denemesine yeni başladık

Yok cnm bi kere kaldysan yine kalirsn. Sogan suyu ic kistlerim gecer allhn izniyle.

kötü düşünceleri kov aklında kötüyü çekmekten başka işe yaramaz bak ne güzel hamile kalabiliyorsun inşallah rabbim sağlıklısınız da nasip edecektir. hiç korkma yüreğini serin tut bol bol dua et inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

Yok cnm bi kere kaldysan yine kalirsn. Sogan suyu ic kistlerim gecer allhn izniyle.

amin inşallah kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim umarım kasım ayı hepimizin yüzünü güldürür

Merhab kızlar bu gün 44 gunumdeyim bu süre zarfında 2 idrar testi yaptım negatif ama kasik ağrım bel ağrım özellikle ayakta durunca çok yürüyünce akıntı geliyor her seferinde adet oldum sanıyorum ama akıntı oluyo beyaz gazim oluyor sizce gebe olnilirmiyim ilk defa bu kadr geciktim hiç böyle olmazdım adetlerin 30 35 arası olur kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorum

Bnde inofolic kullaniyrm o haptanda hamile kalan cok
aynen canım harika bir hap bu ayda içecektim ama almadım çünkü bu ay vücudumu dinlendireyim istedim kimyasal da olsa çok ağrılarım oldu resmen yaşlandım ama erkeler anlamıyorlar eşim çok istiyor olsun bir an önce diye onun gönlü olsun diye sadece ovulasyon testiyle takip yaptım ama yardımcı olsun diye folik asit içmedim bakalım nasibimizde varsa her türlü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…