2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

35 döngüye göre 9 gün gecikmiş oluyorsun ve mevsim geçişlerindeyiz normal gibi duruyor ben temmuzda 15 gün geciktiğim halde doktorum normal demişti ve kan testim negatif çıkmıştı kan vermediysen ver istersen kafandaki acaba hamilemiyim sorusu gitmiş olur.

Teşekkür ederim cevabın için bekleyip göreceğiz yani hayırlısı

Tabki cnm hap olarak mi ictn toz olarak mi

Teşekkürler canım verdim sonucu bekliyorum ama pek te ümitli değilim ağrılarım olduğu için biraz tedirginlik pazartesiye kadr olmazsam doktora çıkmayı düşünüyorum

Çok teşekkürler canım benim. Allah isteyen herkese nasip etsin. İnofolic combiyi sabah akşam kullanın, bir de yumurtlama dönemi günde 1 tane bebe asprini için. Ben asprin kullandığım ilk ay hamile kaldım. Hem de 11 ay sonra!

Aspirin ne ise yariyor cnm

Evet inofolic'i biliyorum ve daha neler neler inanamazsın :) Ama işte benim doktorum bu tarz dışardan alınan şeylere çok karşı. Doktorlardan kullan diyen de var kullanma diyen de. Ben doktordan daha mı iyi bileceğim diye kendi doktoruma kulak vermeye karar verdim :) Ama bebe asprinini hiç duymamıştım, nasıl bir etkisi olduğunu, içeriğini falan merka ettim. Araştıracağım Sağol canım..

Edit: Canım baktım, aşağıdaki bağlantıyı buldum. Burda da bebe asprininden çok masum bir şekilde bahsetmiyor :)

http://www.aspirin.gen.tr/bebek-aspirini.html

Önerilerin için çok çok sağol canım. Belki doktoruna sorup kullanmak isteyenler olur. Tekrar tebrik ederim :)

Aspirin ne ise yariyor cnm

Ben de 3 ay önce bir arkadaştan duymuştum. Asprin kan sulandırdığı için döllenme ve yerleşmeye yardımcı olduğunu duymuştum. Genelde düşükler de kan pıhtılaşmasından dolayı olur ya ona yardımcı oluyor sanırım.. Her şeyi denedim 1 sene de bunu da deneyim dedim ve oldu çok şükür. Siz de bir deneyin, kaybınız olmaz.

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun. Rabbim kabul etsin hepimizin isteklerini dualarını. ben dün gece bir soru sormuştum ama kimse yorum yazmamış.

Bebk olursa zarari varmi aspirinin cnm. Bn smdi rahim kalinlastrci hap iciyrm doktr verdi bebek olursa guzel tutunsun diye bide inofolik combi kullaniyrm

Dha neler neler var bebek olmasi icn ayrntli anlattmisn

Bebk olursa zarari varmi aspirinin cnm. Bn smdi rahim kalinlastrci hap iciyrm doktr verdi bebek olursa guzel tutunsun diye bide inofolik combi kullaniyrm

Sen yumurtlama dönemini geçmişsin gerek yok. Yumurta ve spermin döllenme zamanı içtim. Ben genelde geç yumurtlarım. 14 ve 22. Günler arası her gün içtim. O ara gün aşırı da ilişki oldu. Sonra 24. Gün doktora gittim, sağ tarafta yumurtan çatlamış dedi. Sonra rahat tutunsun diye 4-5 gün progestan içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…