- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
35 döngüye göre 9 gün gecikmiş oluyorsun ve mevsim geçişlerindeyiz normal gibi duruyor ben temmuzda 15 gün geciktiğim halde doktorum normal demişti ve kan testim negatif çıkmıştı kan vermediysen ver istersen kafandaki acaba hamilemiyim sorusu gitmiş olur.Merhab kızlar bu gün 44 gunumdeyim bu süre zarfında 2 idrar testi yaptım negatif ama kasik ağrım bel ağrım özellikle ayakta durunca çok yürüyünce akıntı geliyor her seferinde adet oldum sanıyorum ama akıntı oluyo beyaz gazim oluyor sizce gebe olnilirmiyim ilk defa bu kadr geciktim hiç böyle olmazdım adetlerin 30 35 arası olur kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorum
Teşekkür ederim cevabın için bekleyip göreceğiz yani hayırlısıtatlım kimisinin akıntısı dışa çıkıyor kimisininki çıkmıyor misal benim geçen ay hiç olmadı akıntım ama hamile kaldım bu akıntıyı vajinaya parmak sokarak bakanlar varmış en garanti yöntem diyorlar vajinandan çıkan sıvıyı 2 parmağının arasında bastır açtığında uzuyorsa çatlama akıntısıdır. bu aralar gelen akıntım bence olağan akıntıdır vücudun vajinayı korumak için ürettiği akıntıdır
Tabki cnm hap olarak mi ictn toz olarak miaynen canım harika bir hap bu ayda içecektim ama almadım çünkü bu ay vücudumu dinlendireyim istedim kimyasal da olsa çok ağrılarım oldu resmen yaşlandım ama erkeler anlamıyorlar eşim çok istiyor olsun bir an önce diye onun gönlü olsun diye sadece ovulasyon testiyle takip yaptım ama yardımcı olsun diye folik asit içmedim bakalım nasibimizde varsa her türlü olur
Başarı hikayeleri umuduma umut katıyor gerçekten :) Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah canım. Benim de 9. ay olacak bu ay. Allah hayırlı zamanda, sağlıklı bir şekilde bizlere de nasip etsin inşalllaaaahhhhh :)
Aspirin ne ise yariyor cnmÇok teşekkürler canım benim. Allah isteyen herkese nasip etsin. İnofolic combiyi sabah akşam kullanın, bir de yumurtlama dönemi günde 1 tane bebe asprini için. Ben asprin kullandığım ilk ay hamile kaldım. Hem de 11 ay sonra!
Evet inofolic'i biliyorum ve daha neler neler inanamazsın :) Ama işte benim doktorum bu tarz dışardan alınan şeylere çok karşı. Doktorlardan kullan diyen de var kullanma diyen de. Ben doktordan daha mı iyi bileceğim diye kendi doktoruma kulak vermeye karar verdim :) Ama bebe asprinini hiç duymamıştım, nasıl bir etkisi olduğunu, içeriğini falan merka ettim. AraştıracağımÇok teşekkürler canım benim. Allah isteyen herkese nasip etsin. İnofolic combiyi sabah akşam kullanın, bir de yumurtlama dönemi günde 1 tane bebe asprini için. Ben asprin kullandığım ilk ay hamile kaldım. Hem de 11 ay sonra!
toz içtim canımTabki cnm hap olarak mi ictn toz olarak mi
Aspirin ne ise yariyor cnm
Bebk olursa zarari varmi aspirinin cnm. Bn smdi rahim kalinlastrci hap iciyrm doktr verdi bebek olursa guzel tutunsun diye bide inofolik combi kullaniyrmBen de 3 ay önce bir arkadaştan duymuştum. Asprin kan sulandırdığı için döllenme ve yerleşmeye yardımcı olduğunu duymuştum. Genelde düşükler de kan pıhtılaşmasından dolayı olur ya ona yardımcı oluyor sanırım.. Her şeyi denedim 1 sene de bunu da deneyim dedim ve oldu çok şükür. Siz de bir deneyin, kaybınız olmaz.
Dha neler neler var bebek olmasi icn ayrntli anlattmisnEvet inofolic'i biliyorum ve daha neler neler inanamazsın :) Ama işte benim doktorum bu tarz dışardan alınan şeylere çok karşı. Doktorlardan kullan diyen de var kullanma diyen de. Ben doktordan daha mı iyi bileceğim diye kendi doktoruma kulak vermeye karar verdim :) Ama bebe asprinini hiç duymamıştım, nasıl bir etkisi olduğunu, içeriğini falan merka ettim. AraştıracağımSağol canım..
Edit: Canım baktım, aşağıdaki bağlantıyı buldum. Burda da bebe asprininden çok masum bir şekilde bahsetmiyor :)
http://www.aspirin.gen.tr/bebek-aspirini.html
Önerilerin için çok çok sağol canım. Belki doktoruna sorup kullanmak isteyenler olur. Tekrar tebrik ederim :)
Ya ben hapini iciyorum toza mi dönsem kitoz içtim canım
Tesekkur ederim cnm hiç bisey uygulamadım kendiliğinden olduNeler uyguladnz bisy yptnz mi bizede bilgi verin bu arada hayrli olsn
Bnde sogan suyuda ictm bu ay klomende kullandm yarnda catlatma ignem var of yapmadgm sey kalmadihahahahah
Ya hemen neler geldi aklınaişte ot mot yani. Testere dişli civan perçemi, sarımsak kürü, soğan kürü, falan falan :)
Hayırlısı olsun canım ya umudu kaybetmek yokBnde sogan suyuda ictm bu ay klomende kullandm yarnda catlatma ignem var of yapmadgm sey kalmadi
Bebk olursa zarari varmi aspirinin cnm. Bn smdi rahim kalinlastrci hap iciyrm doktr verdi bebek olursa guzel tutunsun diye bide inofolik combi kullaniyrm
gecikince canim1gün geçince mi gecikince mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?