ben canım. adete 7 gun kala silik çizgi cikti diğer günler koyulasti. adete 3 gun kala 420.12 çıktı. erken yumurtlama oldu sanırımKızlar ilişkıden 9-10 gun sonra hamile oldugunu ögrenen oldu mu?
Anladım canım sağ ol. Hakkında hayırlı olur gönlündeki inşallah benimki iki taneydi klomen kullanmama rağmen. Biri 15.7 di diğeri 12.3tü yanlış hatırlamıyorsam ama ilkinden eminim. Sonra 4gün sonra gittim o ara incir içtim normalde incir içip gitmeyi düşünüyordum adet düzensizliği olunca erken gittim ilaç verdi işte. 4gün sonra 24. 6ydi iğne vuruldum o gün çatladığını hissettim sanki kasık ağrısı ek geçmişti dün gittim tekrar çatlamış dedi 4gün sonra ilişkiden hamile kaldım dedin ya o kafama takıldı o yüzden sordum çok konuştum değil mi? Hala sızı gibi kasık ağrım var. İnşallah iyiye işaret olur4 taneydi yumurtam en büyüğü 16mm idi
Aralik yazmissin o yuzdn sasirdm bn cnm insallh olmzsn hic blli olmz cnm bnmProlaktin 28.58 çıkmıştı sanırım ondan oldu
Amin canım inşaallah Allah razı olsun ev işi olsun da bebek işinin acelesi yok şuan önceliği ev ama aklımın bir köşesinde duruyor yinede tamamen çıkarmıyor kafamdan
Adetin düzensiz canım tefsiri uygulama önceki ayların tarihlerini girince otomatik aralığı 35 alıyor bende onu baz alarak 9 Kasım diye tahmin ediyorum ama 28 günde olursam 1 inde olmam lazım ve prolaktin yüksek çıkmıştı sınır değerinden ondan oldu sanırım birde göğüs uçları acıyor göğüsleri ağrıyor önceki aylar hiç yaşamadım böyle birsey
Canım bazılarında oluyor. Adet döngüsü kısa olanlarda ve düzenli adet görenlerde olurmuş sanırsam. Adetin kaçıncı günü?Kizlar bi bakarmisiniz COK SACMA ama birsey sorcm bnm adet biteli 3. Gun yumurta aki gibi uzayan akinti geldi bu yumurtlama olamaz dimi bu kadar kisa surede olabilirmi ki
Adetine var mı canım? Benim adete yakın aşağı doğru bi baskı olmuştu ağrılarla birlikteAdet olacakmış gibi kadınların ağrıyor alttan baskı gibi neden böyle ki üstüme gibi de değil daha erken yumurtlama desem onun ağrısı gibime değil çözemedim dün göğsünden bir damla süt gelir gibi oldu bugün böyle 28 gün desem aralığına 1inde olmam lazım yinede erken belirti için
Adetine var mı canım? Benim adete yakın aşağı doğru bi baskı olmuştu ağrılarla birlikteAdet olacakmış gibi kadınların ağrıyor alttan baskı gibi neden böyle ki üstüme gibi de değil daha erken yumurtlama desem onun ağrısı gibime değil çözemedim dün göğsünden bir damla süt gelir gibi oldu bugün böyle 28 gün desem aralığına 1inde olmam lazım yinede erken belirti için
Evett tebrikler:)kızlar bata 6 gün var benimde hayalet çizgiyi görüyormusunuz sizde :)
teşekkür ederim :)Evett tebrikler:)
Tebriklerkızlar bata 6 gün var benimde hayalet çizgiyi görüyormusunuz sizde :)
Kan testi yaptr biran once kesnlessin cnmteşekkür ederim :)
ilk idrarla sabah tekrar yapacagım pazartesi de kan veririm,Allahım isteyen herkese versin :)Kan testi yaptr biran once kesnlessin cnm
cok teşekkür ederim bende seni tebrik ederim Allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin yavrunu :)Tebrikler
Amiin canimm :)ilk idrarla sabah tekrar yapacagım pazartesi de kan veririm,Allahım isteyen herkese versin :)
Cnm bi sey sorcm bnm blysn bat biteli 3. Gun uzayan akinti var yumurtlama olabilir mi acaba hic boyle bisey yasadnmi
Çok teşekkür ederiz teyzesicok teşekkür ederim bende seni tebrik ederim Allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin yavrunu :)
8. GunCanım bazılarında oluyor. Adet döngüsü kısa olanlarda ve düzenli adet görenlerde olurmuş sanırsam. Adetin kaçıncı günü?
Sagol cnm denicm zaten esim bu hafta ve diger hafta evde sonra 2 hafta gece gidicek su evdeki gunleri degerlendiriyrmewet bazı kişilerde ay da 2 defa yumurtlama olabiliyor. bnm başıma bir defa geldi bn de bilmiyordum dr söyledi.
En yakın arkadaşım adetten sonra 2 gün bekledi 3.gün ilişkiye iki gün arayla ilişkiye girdi 2 hafta boyunca o ay hamile kaldı istersen bi dene . bnm deneme şansım olmadı şekerim var birde kist olunca önce onların tedavisi sonra tek tek deneyecem bn de :)
Hayirlisi olsun insallah cnm Rabbimin izniyle yuzun gulsn insallahkızlar merhaba :)
İkinci aşılamamı bugün oldum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?