2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar ilişkıden 9-10 gun sonra hamile oldugunu ögrenen oldu mu?
ben öğrendim catlatma ignesinden 36 saat sonra ilişki olmasi gerekiyordu ama ben yatılı misafir lerimden dolayi giremedim.4 gün sonra oldu .adetim 1 gun geçti yani iliskiden 10gun sonra kanda hamile oldugumu ögrendim.ama degerim çok düşük 35 ve kanamam var ..dusebilirmis büyük ihtimal tutunamadı.allahım in dediği olur.hayirlisi

Hakkında hayırlısı inşallah iyi olur canım birşey soracağım yumurta büyüklüğü ne kadardı iğne vurulduğunda?

kan testiyle yok çıkmıyor idrarla merakımdan denemiştim negatifdi

Rabbım tekrar saglıklı evlatlar bagıslasın ınsallah benımde yarın sabah 10 gun gecmiş olcakta acaba cıkar mı dedım evde. Esim gelecekte surprız olsun ıstedım

Rabbım tekrar saglıklı evlatlar bagıslasın ınsallah benımde yarın sabah 10 gun gecmiş olcakta acaba cıkar mı dedım evde. Esim gelecekte surprız olsun ıstedım
bence adetinizin geçmesini bekleyin enazindan 1 gun once adetten test yapın ben adetime 1 gun kala yaptım silik cikti.1 gün geçince de adetim kan verdim

Adet olacakmış gibi kadınların ağrıyor alttan baskı gibi neden böyle ki üstüme gibi de değil daha erken yumurtlama desem onun ağrısı gibime değil çözemedim dün göğsünden bir damla süt gelir gibi oldu bugün böyle 28 gün desem aralığına 1inde olmam lazım yinede erken belirti için

Burcu251 bu ay 4-5 gün her gun denicez bide ovulasyon testi yapicam onun heyecanida var umutluyum. Dikkat et kendine yorulma bol su ic ceviz ye canım

Bat kac araliktami adet dongun kacki bide bu gogusten sut gelmesi bi hormonun fazla olusundanmis bu da gebelige engelmis diye biliyrm varmi oyle bisey cnm

prolaktinden dolayıdır büyük ihtimalle canım. hamilelik belirtisi olarak göğüs ucu kararmasını biliyorum ama süt gibi sıvı akmasını duymadım hiç
Prolaktin 28.58 çıkmıştı sanırım ondan oldu

Amin canım benim inşallah
Size de kolay gelsin ev işinizde.
Allah istedikten sonra nasip eder zaten aslında bence kafaya takmamak en iyisi. Allah çok bekletmeden nasip etsin canım sana.
Amin canım inşaallah Allah razı olsun ev işi olsun da bebek işinin acelesi yok şuan önceliği ev ama aklımın bir köşesinde duruyor yinede tamamen çıkarmıyor kafamdan

Bat kac araliktami adet dongun kacki bide bu gogusten sut gelmesi bi hormonun fazla olusundanmis bu da gebelige engelmis diye biliyrm varmi oyle bisey cnm
Adetin düzensiz canım tefsiri uygulama önceki ayların tarihlerini girince otomatik aralığı 35 alıyor bende onu baz alarak 9 Kasım diye tahmin ediyorum ama 28 günde olursam 1 inde olmam lazım ve prolaktin yüksek çıkmıştı sınır değerinden ondan oldu sanırım birde göğüs uçları acıyor göğüsleri ağrıyor önceki aylar hiç yaşamadım böyle birsey

Burcu251 bu ay 4-5 gün her gun denicez bide ovulasyon testi yapicam onun heyecanida var umutluyum. Dikkat et kendine yorulma bol su ic ceviz ye canım
4 litreye yakın su içiyorum canım sadece iş yerinde 3 litre içiyorum dikkat ederim merak etme güzelce çalışın bekliyoruz kardeş

canım geçen ay baya erken başladı benim belirtilerim hiç hamileliğe yormamıştım ve bacak aramda baya baskı hissetmiştim bende üst bacak ağrım olmuştu sanki koşmuş yorulmuşum da et kesmiş gibiydi... hadi inşallah tutunur bebeğinde güzel haber verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…