2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bacak ağrimda var canim sag tarafta kasiktan vuruyordu agri ay bakalim insaAllah artik belirtilere aldanmamaya calisiyorum ama elimde olmadan bir bakmisim takiyorum

Aralik yazmissin o yuzdn sasirdm bn cnm insallh olmzsn hic blli olmz cnm bnm
yanlis yazmisimdir canim insaAllah bakalim nasipte ne var

Adetine var mı canım? Benim adete yakın aşağı doğru bi baskı olmuştu ağrılarla birlikte
28 gun dersek 1-2 si gibi canım ama düzensiz o yüzden kestiremiyorum ne zaman olurum diye adet olucagim zamanki gibi baski var kasiklarimda

Kizlar son günlerde bende de tansiyon dusuklugu gibi bir durum oluyor. Basim hafiften donuyor gibi, içim çekiliyor gibi, uzanma ihtiyaci duyuyorum. Bu da belirti olabilir mi?

Bugün bulantidan yemek yiyemedim usuttummu bilmiyorum ağrıdan duramiyorum acile geldim sıra bekliyom Ne oldu bu ay anlamadim

merhabalarrr uzun zamandır takip ediyorum sizleri bugün de yazarak katılayım dedim :)
dün test yaptım iki çizgi 10 sn içinde belirdi hemde. 4dk bekleyin yazıyordu üzerinde. bugün kan verdim hastanede pazartesi alcam sonuçları. ultrasonda pek bişey görünmedi doktor küçük olduğu için görünmeyebilir dedi. pazartesiye kadar çatlamasam iyi

Merhaba kızlar nasılsınız.ne ka çok sayfa olmuşuz okuyamadm :) benim bat a 10 kaldı daha çook var bakalm nolcak bu ay çok çalışamadık ama önemli günlerde iki kere oldu .Allahım nolur

Kizlar son günlerde bende de tansiyon dusuklugu gibi bir durum oluyor. Basim hafiften donuyor gibi, içim çekiliyor gibi, uzanma ihtiyaci duyuyorum. Bu da belirti olabilir mi?
bence olabilir.. adetin gecikti mi?
bende geçen dersteyken 1metre kadar yüksek yerden aşağı adım alarak atladım. aslında hep yaptığım şey beden eğitimi öğretmeniyim. ama o an nerdeyse düşüp bayılacaktım kendimi çok kötü hissetim. çocuklar bende bi gariplik olduğunu anlayınca hemen yanıma koşturdu yavrucaklarım benim. dikkat etmek gerek bu zamanlarda ne olduğunu bilmiyoruz zaten

Kizlar bugun adetimin 16.gunu adet dongum fazla oldugu icin 17. Ve 18. Gunu catliyor genelde yumurtam bugun ovu testimde acik cizgi gordum ama cok agrim var regl olacak gibiyim acaba yumurtam mi catlicak diyorum ama ovuda gorurdum oyle olsa kafam cok karisti iliski olsun mu 17.18.ve 19. Gun iliski olsun diye dusunuyordum ama
@kutuphanekedisi @i006 Emineeemm beren20 @mervem-metem

Canim belki kimyasaldan dolayi yumurtlama günün değişmiş olabilir ya da test hatalidir her iki durumda da sen bu aksami degerlendir takibe de devam et yarin yapacagin test biraz olsun yumurtlamayla ilgili fikir edinmeni saglar. En azından keske değerlendirseydim demezsin. Bu ay bebisin sağlıklı tutunsun inşallah canim benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…