Bacak ağrimda var canim sag tarafta kasiktan vuruyordu agri ay bakalim insaAllah artik belirtilere aldanmamaya calisiyorum ama elimde olmadan bir bakmisim takiyorumcanım geçen ay baya erken başladı benim belirtilerim hiç hamileliğe yormamıştım ve bacak aramda baya baskı hissetmiştim bende üst bacak ağrım olmuştu sanki koşmuş yorulmuşum da et kesmiş gibiydi... hadi inşallah tutunur bebeğinde güzel haber verirsin
yanlis yazmisimdir canim insaAllah bakalim nasipte ne varAralik yazmissin o yuzdn sasirdm bn cnm insallh olmzsn hic blli olmz cnm bnm
28 gun dersek 1-2 si gibi canım ama düzensiz o yüzden kestiremiyorum ne zaman olurum diye adet olucagim zamanki gibi baski var kasiklarimdaAdetine var mı canım? Benim adete yakın aşağı doğru bi baskı olmuştu ağrılarla birlikte
bence olabilir.. adetin gecikti mi?Kizlar son günlerde bende de tansiyon dusuklugu gibi bir durum oluyor. Basim hafiften donuyor gibi, içim çekiliyor gibi, uzanma ihtiyaci duyuyorum. Bu da belirti olabilir mi?
Yapsam mı kı bnde sımdı testben canım. adete 7 gun kala silik çizgi cikti diğer günler koyulasti. adete 3 gun kala 420.12 çıktı. erken yumurtlama oldu sanırım
Kaç gün var bat aYapsam mı kı bnde sımdı test
8 kasım :-(Kaç gün var bat a
Bence bekle canım çok var daha 10gün8 kasım :-(
Erken yumurtladıgımı dusunuyorum canm ilk ilişkinin uzerinden 10 gun gectıB
Bence bekle canım çok var daha 10günbelirtilerın var mı
Yinede çok var biraz daha bekle bence.8 kasım :-(
Seninki bat 2 kasım degilmiydiYinede çok var biraz daha bekle bence.
Evet ama umudum yokSeninki bat 2 kasım degilmiydi
Bu arada daha çıkmadı dimi sonuçKan tahlili idrar talihi aldılar ordan ultrasyona gönderecekleri sonuçlar iki saate kadar cikacak
Bekleyeyim. Bakalm bikac gun dahaYinede çok var biraz daha bekle bence.
Merhba sizdemi klomen ve catlatma ignesi kullandnz. Bnada verdide doktrm4 taneydi yumurtam en büyüğü 16mm idi
Canim belki kimyasaldan dolayi yumurtlama günün değişmiş olabilir ya da test hatalidir her iki durumda da sen bu aksami degerlendir takibe de devam et yarin yapacagin test biraz olsun yumurtlamayla ilgili fikir edinmeni saglar. En azından keske değerlendirseydim demezsin. Bu ay bebisin sağlıklı tutunsun inşallah canim benim...Kizlar bugun adetimin 16.gunu adet dongum fazla oldugu icin 17. Ve 18. Gunu catliyor genelde yumurtam bugun ovu testimde acik cizgi gordum ama cok agrim var regl olacak gibiyim acaba yumurtam mi catlicak diyorum ama ovuda gorurdum oyle olsa kafam cok karisti iliski olsun mu 17.18.ve 19. Gun iliski olsun diye dusunuyordum ama
@kutuphanekedisi @i006Emineeemm beren20 @mervem-metem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?