2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hamileyim sanirim:)
Tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. İnşallah bu kez çok sağlıklı bir çocuğunuz olur. Zaten bir kez olduysa her zaman olacak diye kural da yok ama korkuya kapılmak çok normal. Duanı et sağlıklı hamilelik geçirmeye çalış canım kendini yıpratma inşallah bu kez nice yaşlarını göreceksin

Buyuklerimiz oyle olunca cocuk aryo rahim diyorlar insAllah seninkide oyledir

Banada dua edin hamilelerin duası kabul olur inşallah bende o günleri görürüm
İnşallah Rabbim tez vakitte kalbinde ne varsa gönlüne göre versin tez vakitte kucagına yavrunu almayı nasip etsin, saglıklı sıhatli bir hamilelik geçir, ve inşallah tez zamanda hamile oldugunun haberini alırsın inşallaaaaah

Canısı nerlerdesın sen

Aminnnn ağzına yüreğine saglıkkk inşallahhh çok çok sağolll valla. Yavrunu sağlıcakla kucağına al inşallah. Hayırlı vicdanlı sağlıklı ve bahtı güzel olsun inşallahhhh

Slm aleykum kizlar. Ben bu ay cok umutluydum adetlerim 37 ve 42 gun arasi ama ilk defa 27. Gun adet oldum pembe basladi sonra kahverengi akinti son iki gndurde silince kirmizi kan.. Sizdede oldumu 10 gun once geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…