Evet 6 gün geçmişti. Ben ilk önce kan testiyle öğrendim. İkinci ölçümden sonra idrar testi yaptım çıkıp çıkmayacağını görmek için. Bak fotosunu ekledim. 5 gün daha beklecanim günün bitincemi yaptin
Allah kucağına almayı nasip etsin dua et hislerin belirtim var diyo eşim yok diyo usuttummu ondan diyo Allah her isteyene versin dua et lutfen ikinci. Çizgiyi goreyimEvet 6 gün geçmişti. Ben ilk önce kan testiyle öğrendim. İkinci ölçümden sonra idrar testi yaptım çıkıp çıkmayacağını görmek için. Bak fotosunu ekledim. 5 gün daha bekle
Her zaman dua ediyorum sizlere zaten takip de ediyorum. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah. Ben 4 gün gecikince test yaptırdım. Doktorum kan testi istediAllah kucağına almayı nasip etsin dua et hislerin belirtim var diyo eşim yok diyo usuttummu ondan diyo Allah her isteyene versin dua et lutfen ikinci. Çizgiyi goreyim
Mide bulantısı bende yoktu hala da yok. Ama kuruluk vardı. Günüm geçtikten 1 hafta sonra akıntı başladıGunaydin kizlar.bugun mide bulantim oldu kahvalti yaparken hala da bulaniyor.yumurtlamadan sonra akinti kesilmisti iki-uc gundur ve benim her zaman akintim olur normalde.kuru oldugum gun bilmem.iki-uc gundur her zamankinden farkli olarak akinti hic yoktu.bgun yogun sekilde geldi bi kez.oteki durumlari hic irdelemiyorum cunku her ay gogus agrisi kasik agrisi oluyordu psikolojik olarak hissedip fizyolojime yansitiyordum ve hamileyim saniyordum.ben sadece her zamankinden farkli durumlara dikkat ediyorum.mide bulantisi ve kuruluk bunlar.bundan sonra akinti da baslayabilir daha bi hafta var bata
Canim elinde yeterince test varsa nekadar erken baslarsan okadar garanti olur :) benim biteli 2 gun.oldu dün meraktan yaptim bitane. Yarindan itibaren de duzenli yapmaya basliycam ilk ay oldugu icin zamanini kestiremeyiz. Sonraki aylara kalirsa ki insaallah kalmaz ona gore daha ileri tarihte baslayabilirsin.Arkadaslar Merhaba, ovulasyon testini ne zaman yapiyorsunuz? Reglim bugun bitti. 3 aydir deneme yapiyoruz ama henüz olmadıdontora da gorunduk herhangi bir sorun yok cok şükür. Period calender uygulamasindan takip ediyordum. Testi hic yapmadim ama bu ay denemek istiyorum.
Tamamdir cok tesekkur ederim. Benim genelde duzensizdi, imternetten okuyorum ama duzenliyse reglin basladigi gunden itibaren 12 gun sayip 5 gun boyunca yapin diyor. Duzensizse de bo tablo vermis hesaplamak mumkun degil hic birsey anlamadim. O zaman ben bol bol test alıp yapmaya basliyorum 3 gün sonra filan.Canim elinde yeterince test varsa nekadar erken baslarsan okadar garanti olur :) benim biteli 2 gun.oldu dün meraktan yaptim bitane. Yarindan itibaren de duzenli yapmaya basliycam ilk ay oldugu icin zamanini kestiremeyiz. Sonraki aylara kalirsa ki insaallah kalmaz ona gore daha ileri tarihte baslayabilirsin.
Mide bulantısı bende yoktu hala da yok. Ama kuruluk vardı. Günüm geçtikten 1 hafta sonra akıntı başladı
Aynen.heleki duzensizse daha cabuk baslamak lazim. Adeti biter bitmez.yumurtlayanda var bat ina bikacgun kalan da. Vakit kaybetmemek lazim. Kolay gelsin :)T
Tamamdir cok tesekkur ederim. Benim genelde duzensizdi, imternetten okuyorum ama duzenliyse reglin basladigi gunden itibaren 12 gun sayip 5 gun boyunca yapin diyor. Duzensizse de bo tablo vermis hesaplamak mumkun degil hic birsey anlamadim. O zaman ben bol bol test alıp yapmaya basliyorum 3 gün sonra filan.
Tsk cnm cevap yazdigin icin ben bir sene once dusuk yapmistm aklimada kotu seyler geliyor vede hic adet belirtim de yok rahimkanseri fln okuyom internette bide yurtdisinda hemen hastaneye fln da gondermiyolar turkiyede kolay doktora gitmekAdet değişimleri arada oluyor öyle kadının yumurtlamasına göre değişiyor . Belki vücudun iltihap atıyor da olabilir çünkü genelde öyle oluyor ve sonrasında hamile kalmak daha kolay oluyor bildiğim kadarıyla
Ben de hiç kuruluk yaşamamıştım. Hatta hamile arkadaşlar çok akıntı oluyor deyince moralim de bozuldu. Bende yerleşme kanaması da olmadı. Adet geçmeden moral bozmamak lazım. Allahım sağlıkla en yakın zamanda nasip etsin inşallahBenim de ilk gebeligimde mide bulantisi hic olmamisti bi kez cikarmistim sadece.kuruluksa hayatimin hic bi doneminde olmadi sasirdim var mi acaba boyle bi belirti diye varmis demekki:) tesekkur ederimm.ilk gebeligim dusukle sonlandi 8ay oldu artk tekrar hamile kalayim ve saglikla dogurayim istiyorum insaallah Allah isteyen herkese nasip eder
Evettt gördümmm bebişşş varrrrrBat à 3 gun kala silik çizgi...
Tebrik ederim çok güzel bir haber . Aslında tüm belirtiler var bende bat a son 3 gün var evde normal test yok sabah şerit testler varya gördünüzmü bilmiyorum kağıt olanlar adet gecikmeyince göstermezmiş ama yinede denedim negatif çıktı acaba doğru sonuçmu bilemedimMerbaha arkadaşlar. İnşallah rabbim kucaklarimizi boş bırakmaz isteyen herkese nasip eder. Geçen aylarda buraya yazmıştım hsg den sonra acaba hamile kalir miyim diye ama malesef 50 günü geçti ve hamile değildim. Hastalandim Hastalandigimda memleketime gittim oradaki doktoruma tedavi için gittim klomen ile çok sukur hamileyim. Aslında umudum yoktu çünkü catlama iğnesi ve takip vermemişti. Tabi ben memlekette olunca aklıma gelmedi bebek.
Eğer yardımcı olacaksam bende belirtilerimi yazayım.
- ilk olarak gogus agrisi ve adete yakın uçlarında renk değişimi
- aşırı derece de gaz
- benim adet zamanı yaklaşınca beyaz akıntım olurdu bu sefer şeffaf bir akıntım var. Hala da devam ediyor.
- adet olacak misim gibi agri ama bir türlü adet olamıyordum.
Adetime 28 günü evde testle öğrendim. Tabi inanamadım. Çünkü ben kolay hamile kalamıyorum.
Hemen kan verdim ve hamileyim. Hala inanamiyorum..
Rabbim burda olan ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.
Insallah bu sefer tutmustur canım cok zor beklemekAyy ne bileyim 10 aydır deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?