2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adet gecikene kadar bekle canım moralini bozma

Canim yeni bat 17 kasim

Tesekkur ederim canım. Evt biliyrm o testi ama sen erken yapmissin canim sakın üzülme. Ben adet gunu yaptım çok silik çıkmıştı. İnş güzel haberlerde verirsin canim

Tesekkur ederim canım. Evt biliyrm o testi ama sen erken yapmissin canim sakın üzülme. Ben adet gunu yaptım çok silik çıkmıştı. İnş güzel haberlerde verirsin canim
4 gün kala yapanlar var bende 3 gün kala bi deneyim dedim ama hayırlısı bakalım

Kötü şeyler düşünme iyi düşün ki iyi olsun . Düşükten sonra rahmin kendini toplaması kişiden kişiye değişiyor . Rahimdeki iltihabı atana kadar hamile kalmak çok zor . Ben iltihap yüzünden yaklaşık 4 ay hamile kalamadım sonra soğan kürü yaptım ve o ay hamile kaldım . Geçen ay düşük yaptım ama rahmim iltihaptan kurtulduğu için bu ay yine hamileyim Allah ın izniyle . Soğan kürünü tavsiye ederim .

Benim 6 gün geçmişti silik çıkmıştı moralini bozma erken yine de
Aslında 4 gün öncesi digital testim var ama yapmak istemiyorum çünkü Yumurta çatladığı gün kahve lekelenme başladı ve hala devam ediyo o yüzden aslında ümidim yok bebek olsa kesilirdi belki die düşündüm. Hayırlısı olsun inşallah tabiki çok istiyorum bebiş olsun aşırı istiyorum. Çok teşekkür ederim desteğin için çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…