2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Slm aleykum kizlar. Ben bu ay cok umutluydum adetlerim 37 ve 42 gun arasi ama ilk defa 27. Gun adet oldum pembe basladi sonra kahverengi akinti son iki gndurde silince kirmizi kan.. Sizdede oldumu 10 gun once geldi
Adet değişimleri arada oluyor öyle kadının yumurtlamasına göre değişiyor . Belki vücudun iltihap atıyor da olabilir çünkü genelde öyle oluyor ve sonrasında hamile kalmak daha kolay oluyor bildiğim kadarıyla

Kızlar adetime 2 gün var sabah çok temizlik yaptım abarttım biraz lavaboya gittiğimde pembe kan geldi sonra kesildi sizdede böyle oluyor mu yorulunca

Yeni bat 26 Kasım canım

Evet canım hem de ilk belirtiler arasında . Bebek rahime yerleşir yerleşmez kasık ve bel ağrısı başlıyor . Bıçak saplanır gibi aniden oluyor .
Evet canim aynen öyle oluyor test yapıcam bugün
Evet canım hem de ilk belirtiler arasında . Bebek rahime yerleşir yerleşmez kasık ve bel ağrısı başlıyor . Bıçak saplanır gibi aniden oluyor .

Senin adina uzuldum canim ins bu ay alirsin mutlu haberi ben daha yapmadim ama yok gibi geliyo sadece tek supelendigim sari akintim var yogun adet olcam saniyorum hep ins vardir bi hafta ici yapmayi dusuniyorum artik ins hayal kirikligina ugramam ya

Burdayım canım ya pek giremiyorum, rahatsızım son zamanlarda ondan dolayı ben yokken naptınız kimler hamiş tanıdıklardan az sevinelim var mı güzel haberler
Pek bılgım yok canısı telefonu degıstırdıgımden berı bnde fazla gıremıyorum. Bende bu ay olumlu sonuc beklıyorum bakalm hayırlısı

bu uygulama nasıl yapılıyr. yarın test sonuçlarını aldıktan sonra müjdeli haberi vericem galiba
Sayfanın üzerinde gelen kutusunun yanında ismin yazıyor ya ona tıkla kişisel bilgilerimi tıkla. Ordan sayfayı aşağı kaydır canım zaten hesaplama yapabilirsin oradan yönlendircek seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…