- 17 Eylül 2016
- 10
- 10
- 3
- 40
Eczaneden aldıgın testlemi yaptınCanım ben tam ne zaman oluyo bilmiyorum ama yerleşme bi kaç damla falan pembe veya kahve falan oluyomuş.yine de çok ümitlenmede canım sonra üzülmeyesin
Ben test yapmadım canım reglim geldi malesef .bugündü zaten batımEczaneden aldıgın testlemi yaptın
İnşallah öyledir cnm dediğin gibi çok umitlenmek istemiyorum yıkılıyorum sonra adetim bi kaç gün gecikince test yaparm artkCanım ben tam ne zaman oluyo bilmiyorum ama yerleşme bi kaç damla falan pembe veya kahve falan oluyomuş.yine de çok ümitlenmede canım sonra üzülmeyesin
Ne zaman senin bat cnım inşallah güler yüzün bu ay yaa.İnşallah öyledir cnm dediğin gibi çok umitlenmek istemiyorum yıkılıyorum sonra adetim bi kaç gün gecikince test yaparm artk
Evet cnm haklsnBirbirimize dua ederek sonunda olacak hepimizin ins yeter ki çözümü olan derdimiz olsun
Hadi ya bu ayda olmadı bidhki aya bekleriz gene cnm zamanı gelmemişBen test yapmadım canım reglim geldi malesef .bugündü zaten batım
İnşallah cnm ya havalara uçarım herlde 20 21 eylül bat cnmNe zaman senin bat cnım inşallah güler yüzün bu ay yaa.
İyi ki yapmamışım dün test meğer bugün gelecekmiş reglHadi ya bu ayda olmadı bidhki aya bekleriz gene cnm zamanı gelmemiş
7 adet kuru inciri 2 bardak suda kaynatip aç karna içtim cnm bide bal çörekotu tarcin karıştırdım aç karna bi tatlı kaşığı yedim her gün 15 gün boyuncaIncir kürünü nasıl yapıyorsunuz kızlar banada söyleyin ne olur
Canım benim herşeyin hayırlısı olsun. Yakın zamanda bizde sağlıklı gebelikler yaşayacağız inşallah.Kizlar sanirim kimyalmis yine husran alismistimda degerim 5 cikti
Çok haklısın valla cnm bende bugn yaptm üzüldüm yok yere beklicem artk test fln yapmicam ztn zamanı gelince Rabbim ol dicek ve olcak inşKizlar size benden nacizane tavsiye ne olursa olsun kendinizi duvardan duvara tastan tasa vurun gerekirse ama adetiniz 3...5 gun gecmeden test yapmayin. Ben yaptimda noldu cift cizgiler hcg degerleri kus olup uctu gitti sonu yine husran simdi lh testi siparis edecegim maraton yine basliyor gunumu degerlendrr cekilirim kenara gerisi rabbime kalmis yokyani yokne yapsak olmuyor umitleniyorum oldu diyorum hevesim kursagimda kaliyor iyisi guzeli olsun hakkimizda
Bende umutlu deilim diyordum ama umutluymusum kirmizilari gorunce yikildim resmen...bide birsuru belirti vardi su belritilerin hepsi beynimizin birer oyunu.tamamen psikolojik...Malesefyaa çok umutluydum bu ay canım ya öbür aya artık napalım yapacak birşey yok
Aynen gun gecemden hata 3 4 gun gecmeden test yapmamk lazim gercekten.1 kere tikilacagimiza 10 kere yikiliyoruz o testlerleKizlar size benden nacizane tavsiye ne olursa olsun kendinizi duvardan duvara tastan tasa vurun gerekirse ama adetiniz 3...5 gun gecmeden test yapmayin. Ben yaptimda noldu cift cizgiler hcg degerleri kus olup uctu gitti sonu yine husran simdi lh testi siparis edecegim maraton yine basliyor gunumu degerlendrr cekilirim kenara gerisi rabbime kalmis yokyani yokne yapsak olmuyor umitleniyorum oldu diyorum hevesim kursagimda kaliyor iyisi guzeli olsun hakkimizda
Merhaba kızlar bende sessiz takipcinizim hep okuyorum kırmızı kart gören arkadaşlara hayırlısıyla hayırlı vakitte sağlıklı minnak bebisler diliyorumBenide eklemişsiniz. Bat 15 Ekim.
Doktora gittim herşey normal birkaç ay bekle öle gel dedi. Sonrasında nasıl tedavi uygulanır bilenler yorum yapabilirmi.
Canim cok gecmis olsun yipratma kendini rabbim en hayirliyi hayirli zamanda versin insallah vardir vakti zamani ben 4 yillik evliyim ve 1.5 yildir deniyorum ustelik tek tupum kapali ama umudumu kesmedim surec gercekten yorucu ve yipratici fakat engel olamiyosun bazi seylere soyle dusun en azindan gebe kalabiliyosun derimki iyi bir doktora gorun kanda pihtilasma olabilir buda bir dusuk nedeni en azindan kafanda soru isareti kalmaz herseyden once kendi sagligimiz :)Kizlar size benden nacizane tavsiye ne olursa olsun kendinizi duvardan duvara tastan tasa vurun gerekirse ama adetiniz 3...5 gun gecmeden test yapmayin. Ben yaptimda noldu cift cizgiler hcg degerleri kus olup uctu gitti sonu yine husran simdi lh testi siparis edecegim maraton yine basliyor gunumu degerlendrr cekilirim kenara gerisi rabbime kalmis yokyani yokne yapsak olmuyor umitleniyorum oldu diyorum hevesim kursagimda kaliyor iyisi guzeli olsun hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?