Allah gönlüne göre versin canım inşallahÇocuğumla arkadaş olmak istiyorum çünkü ben annemle arkadaş gibi büyüdüm . Annemle aramda 16 yaş var .
Bazı bebeklerin değeri yüksek oluyor ya da erken döllenme olduğu için değerler daha erken yükseliyor . Bazısı da geç döllenme oluyor adet geçse bile anlaşılmıyor . Ama adetten iki üç gün önce pozitid çıkma ihtimali yüksek diyorlar .yani u
yani ucuz.testlerde de çıkıyor demi bu. adetin ustunden cok zamangecmesi gerekmiyo
Bazı bebeklerin değeri yüksek oluyor ya da erken döllenme olduğu için değerler daha erken yükseliyor . Bazısı da geç döllenme oluyor adet geçse bile anlaşılmıyor . Ama adetten iki üç gün önce pozitid çıkma ihtimali yüksek diyorlar .
Henüz 10 aylık evliyim :) daha yeni aslında acele etme diyorlar ama ben bebekleri çok seviyorum ve bebeğimle birlikte büyümek istiyorum
Çocuğumla arkadaş olmak istiyorum çünkü ben annemle arkadaş gibi büyüdüm . Annemle aramda 16 yaş var .
Her şeyin hayırlısı en önemlisi . Allah diyor ya . Sizin şer bildiklerinizde hayır , hayır bildiklerinizde de şer vardır . Siz bilmezsiniz , Allah bilir .Maşallah canım ne güzel inşallah olur isteğin bende daha genç yaşta anne olmak isterdim fakat kaçırdık o gemiyi
Ayyy kıyamammm miniciksin daha :) tabi bebekle az yaş olması güzel tabi ama ben senin yaşındayken üniversiteye yeni başlamıştım bitti iş güç yurtdışı derken bebeği erteledik ama inşallah sağlıkla olur canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHenüz 10 aylık evliyim :) daha yeni aslında acele etme diyorlar ama ben bebekleri çok seviyorum ve bebeğimle birlikte büyümek istiyorum
Her şeyin hayırlısı en önemlisi . Allah diyor ya . Sizin şer bildiklerinizde hayır , hayır bildiklerinizde de şer vardır . Siz bilmezsiniz , Allah bilir .
Amin :) hayırla sağlıkla gelsinler de en güzel zamanın ne zaman olduğunu yalnız Allah biliyor .Ayyy kıyamammm miniciksin daha :) tabi bebekle az yaş olması güzel tabi ama ben senin yaşındayken üniversiteye yeni başlamıştım bitti iş güç yurtdışı derken bebeği erteledik ama inşallah sağlıkla olur canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallahhh canım sağolYerleşme lekesi olabilir . Bazı bebekler yerleşince daha derine yerleştikleri için lekelenme daha uzun sürebiliyor . Her zaman umutlu ol
İnşallah canımİnşallah tutmuştur
Cok tesekr ederimmm insallh cnm insallhHayırlı olsun çok sevindim rabbim bu kez sağlıkla kucagına almayı nasip etsin tüm kötü anıları alsın götürsün insallah bu bebek
Nasilsin test yaptinmiİnşallah canım
Hadi insallah yarın al hemenİnşallah canım benim.. bugün de test alamadım gecikmenin 5. günü. hep en fazla 2 gün gecikirdi bu ay o yüzden biraz daha ümitliyim
Aynen devam valla değişen bişey yok. Digital test aldım ama bat gecikirse yapıcam ümidim yok çünkü. Sabah şu kağıt olan şerit test yaptım ama denemek için oda 7 gün geçince sonuç veriyomuş negatif yani. Sen yaptınmıNasilsin test yaptinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?