2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yani u

yani ucuz.testlerde de çıkıyor demi bu. adetin ustunden cok zamangecmesi gerekmiyo
Bazı bebeklerin değeri yüksek oluyor ya da erken döllenme olduğu için değerler daha erken yükseliyor . Bazısı da geç döllenme oluyor adet geçse bile anlaşılmıyor . Ama adetten iki üç gün önce pozitid çıkma ihtimali yüksek diyorlar .

cok tesekkurederim bilgiler icin :) bu ay pek olumlu diilim ama nasip insallah hayirli haberler alacagimiz gunler gelir

Maşallah canım ne güzel inşallah olur isteğin bende daha genç yaşta anne olmak isterdim fakat kaçırdık o gemiyi
Her şeyin hayırlısı en önemlisi . Allah diyor ya . Sizin şer bildiklerinizde hayır , hayır bildiklerinizde de şer vardır . Siz bilmezsiniz , Allah bilir .

Henüz 10 aylık evliyim :) daha yeni aslında acele etme diyorlar ama ben bebekleri çok seviyorum ve bebeğimle birlikte büyümek istiyorum
Ayyy kıyamammm miniciksin daha :) tabi bebekle az yaş olması güzel tabi ama ben senin yaşındayken üniversiteye yeni başlamıştım bitti iş güç yurtdışı derken bebeği erteledik ama inşallah sağlıkla olur canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin :) hayırla sağlıkla gelsinler de en güzel zamanın ne zaman olduğunu yalnız Allah biliyor .

Nasılsınuz kızlar?
Yeni anne adaylarını yeniden tebrik ediyorum. Kucağınıza da almak nasip olsun inşallah.

kizlar benim bat 2 kasim 2 3 gundur gelen sari akintim vardi bugunde uyandigimda kahverengi bi akinti geldi sonra bidaha gelen giden yok adet oncesi belirtileri galiba sanirim bu ayda bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…