Canım ümitlendirmek istemem ama bazen impilantasyon kanaması oluyo leke seklinde pembemsi yada kahverengi yerleşme kanaması yani ama bilmiyorummkizlar benim bat 2 kasim 2 3 gundur gelen sari akintim vardi bugunde uyandigimda kahverengi bi akinti geldi sonra bidaha gelen giden yok adet oncesi belirtileri galibasanirim bu ayda bisey yok
yok canim pek umidim yok zaten 11 aydir bekliyoruz ama her ay belirti aradigim icin galiba kendime stres yapiyorum ondani geldi acaba diyorumCanım ümitlendirmek istemem ama bazen impilantasyon kanaması oluyo leke seklinde pembemsi yada kahverengi yerleşme kanaması yani ama bilmiyorumm
Sabah yaptım negatif Cuma günü kan 5.68 çıkmıştı hallerin hamilelik gibi folik kullaniyom acaba ondanmi yüksek ciktikiAynen devam valla değişen bişey yok. Digital test aldım ama bat gecikirse yapıcam ümidim yok çünkü. Sabah şu kağıt olan şerit test yaptım ama denemek için oda 7 gün geçince sonuç veriyomuş negatif yani. Sen yaptınmı
Yok folik çıkartmaz biraz daha bekle adet geciksinSabah yaptım negatif Cuma günü kan 5.68 çıkmıştı hallerin hamilelik gibi folik kullaniyom acaba ondanmi yüksek ciktiki
icin rahatliycaksa yap canim bence avantaj veya dezavantaj yaratmaz gibi yeterlu sperm yumurtaya dogru cikmistir zaten :)Kızlar yumurtlama gününde birden fazla ilişkiye girmek avantaj ya da dezavantaj yaratırmı. Bu 2. Ayin geçen ay çok umitliydim ama olması bu ay da gün aşırı yapmaya çalıştım bugün yumurtlama günüm ovulasyon testi de yaptım pozitif çıktı. Bir kez yaptık ama korkuyorum olmadıysa falan diye yataktan bile kalkamadımDikkat etmem gereken bisey var mi ikinci kez yapmak doğru olur mu sizce
inşallah birbirimize guzel haber veririz ama umidim kesildi burdaki kızlar bata 5 -6 gün kala silik görmüşler ben göremedim yumurtlama 17 ekimdi 14-16-18 degerlendirdik bat bitimindenede 2 gun arayla degerlendirdik umıtliydim ama yavaş yavaş bitiyo gibi düşük yapalı bu 3 ayım erkenmiki doktor bı sıkıntın yok demişti 2 oglum var hiç düşük felen yaşamamıştım buda kızmıştı canım sıkılıyoYok folik çıkartmaz biraz daha bekle adet geciksin
daha yeni karar vermissin canim takma kafana bak ben 11 aydir bekliyorum bu aydanda umidim yok mesela :)Ayy inşallah çıkmıştır çok tuhaf hissediyorum kendimi senin müdahalen olmadan biseyler oluyor orda ama sen öylece bekliyorsun spermle yumurta buluştu mu diyeArtık iyice takıntı yapmaya başladım galiba.. Allah hepimizin yardımcısı olsun Kasım ayı güzel haberler alalım inşallah
Kuzum yaa ne kadar vardı bataCanlar ben adet oldum ya önceki 5 ekimdi bu kadar erken olmamıştim otobusteydim islaklik hissettim akıntı sandım geldim baktım sulu kan geliyordu agrimda vardi ya neden bu kadar erken oldum ki poff
bat ne zamandi cnmCanlar ben adet oldum ya önceki 5 ekimdi bu kadar erken olmamıştim otobusteydim islaklik hissettim akıntı sandım geldim baktım sulu kan geliyordu agrimda vardi ya neden bu kadar erken oldum ki poff
Gecen ay benimde oyle oldu 29unda beklerken 21inde pat diye hasta oldum. Sonrada yine 21 olarak devam.etti. bazen stres hava sartlari bile etkiliyor. Heleki bebek hayali kuruyorsan illaki düzen bi şaşıyorCanlar ben adet oldum ya önceki 5 ekimdi bu kadar erken olmamıştim otobusteydim islaklik hissettim akıntı sandım geldim baktım sulu kan geliyordu agrimda vardi ya neden bu kadar erken oldum ki poff
Canım ya hayırlısı olsun kac gunde bir adet oluyorsun sen sanirim bugun 26.gununCanlar ben adet oldum ya önceki 5 ekimdi bu kadar erken olmamıştim otobusteydim islaklik hissettim akıntı sandım geldim baktım sulu kan geliyordu agrimda vardi ya neden bu kadar erken oldum ki poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?