2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar adetime 2 gün var sabah çok temizlik yaptım abarttım biraz lavaboya gittiğimde pembe kan geldi sonra kesildi sizdede böyle oluyor mu yorulunca
Kendine stres yapma canım bende iki önce gün ayni durumu yasadim oturup agladim iki ay önce kimyalsal gebelik yasadim ve genemi yasiyorum diye pisikolijim bozuldu ve o akintim yarim gün kadar sürdü sadece peceteye Gelen bir akintiysa korkma yerlesme kanamasi olabilir bende oldu inşallah seninde öyledir canım:)

Çok teşekkür ederim canım. Yarın bebişlerimi ne zaman alacağımı öğreneceğim. Haber veririm :)

İnş canım bir sorun olmasında dediğin gibi sadece peçeteye geldi ama aşırı yorulmuştum erken oldu sandım şimdi hiç bişey yok yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü infertilite ptoblemim var kısmet olursa bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum

Bende bu hafta gecsin diye bekliycem canimmm ..benim aset dongum kisa oldugu icin ultrasonda felan gorunmeyecek 28. Gunum cunku bugun
Bnmde gec dollenme olabilir oyuzden gec gtcem birz cnm once saglik ocaginami gdeyim kadin dogum doktrunami

Bnmde gec dollenme olabilir oyuzden gec gtcem birz cnm once saglik ocaginami gdeyim kadin dogum doktrunami
Saglik ocagi kan testi yapiyo mu canim.ama cok gec belli oluyo onlarinda yaaa sen gec adet oldugun icin direkt kadin doguma git kese gorunur canim kacinci gunun adetinin 5. Haftada belli oluyomus

Saglik ocagi kan testi yapiyo mu canim.ama cok gec belli oluyo onlarinda yaaa sen gec adet oldugun icin direkt kadin doguma git kese gorunur canim kacinci gunun adetinin 5. Haftada belli oluyomus
Ozman ben carsamba yada cuma gdersem bnm gorunur direk kadin doguma gdeyim ben o halde

canim ne zamandir bebek istiyorsun ve infertilite olduguna nasil anladiniz

Canim 5 haftalik ama ben gec yumurtluyom benim ilk gebeligim 6 haftalikken gttim sata gore ultrasonda 4+5 gunluk gorundu kesem :)
Ayy ne bilim doktorlar oyle hesapliyo yaa ben erken mi yumurtluyommm acaba :) o zaman ugur olsun ayni gun gidelim doktora :) suan hangi durumlari yasiyosun :) ben sık idrara cikiyorum birde cok susuyorum:) birsey yapinca cabuk yoruluyorum :) bu arada play storede bi program var gun gun bebeginin durumunu ogreniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…