Soğuk almadan dolayı olabilir belki canımSağ kasıktaki ağrı üşütme kaynaklı olabilir mi ? Enfeksiyon falan olsa yanma vs. de olur dimi. Öyle şeyler yok.
Adetim yeni bitti. Yumurtlama değildir diye düşünüyorum ama bilemedim.
Kendine stres yapma canım bende iki önce gün ayni durumu yasadim oturup agladim iki ay önce kimyalsal gebelik yasadim ve genemi yasiyorum diye pisikolijim bozuldu ve o akintim yarim gün kadar sürdü sadece peceteye Gelen bir akintiysa korkma yerlesme kanamasi olabilir bende oldu inşallah seninde öyledir canım:)Kızlar adetime 2 gün var sabah çok temizlik yaptım abarttım biraz lavaboya gittiğimde pembe kan geldi sonra kesildi sizdede böyle oluyor mu yorulunca
Yok canim yaptrmadim daha bu carsamba kadjn doguma gdicem@sweett kan testi yaptirdin mi
Çok teşekkür ederim canım. Yarın bebişlerimi ne zaman alacağımı öğreneceğim. Haber veririm :)BATLAR
S selifor 9 Kasım
@nisandeniz Tüp Bebek Tedavisi
@FM_ist 8 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@Ayla ak 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
@sukrancemal 22 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
@ay__060 27 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@derya6129 28 Ekim
@Ozlmugr 29 Ekim
@ALYALAL 29 Ekim
@Ellydncr 29 Ekim
@ayavuz18 29 Ekim
@Sarisinbebek 29 Ekim
@melegini_bekliyor 30Ekim
M mavs 24 30 Ekim
@glmserser 30 Ekim
@Niluferby96 30 Ekim
@ayca152012 30 Ekim
@Asimisa 31 Ekim
@eflasun 31 Ekim
@friendly8584 31 Ekim
@Kardelen1510 31 Ekim
@gulii7 1 Kasım
@hapsuu 1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_ 1 Kasım
@hiranur3419 2 Kasım
@Elifsami 2 Kasım
@SedaUmut 2 Kasım
@yenigelinim 2 Kasım
@nothinggg 2 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
@jejelibobon 3 Kasım
@alars 3 Kasım
@Pariskizim 3 Kasım
@sahra_89201 3 Kasım
@cigdemmm26 4 Kasım
@tugceavhn 4 Kasım
@kutuphanekedisi 4 Kasım
@Pembegelin01 4 Kasım
@bulut29 4 Kasım
@Diamond_Sparkle 4 Kasım
@fatmaelifnur 4 Kasım
@GK117 5 Kasım
@ummulurve 5 Kasım
@huysuz58 6 Kasım
@tostos16 6 Kasım
@2miracles 6 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
Burmera 7 Kasım
@zyekici 7 Kasım
@Krizantem cicegi 7 Kasım
@Bigaripyolcu 7 Kasım
@eslemsin 8 Kasım
@Lknrokan35 8 Kasım
@EceCigdem 8 Kasım
@fadimebal04 8 Kasım
@HSkuzu 8 Kasım
@Senur94 9 Kasım
@Balcicekk33 9 Kasım
@gelmucizegel 9 Kasım
@Htckbrysl 9 Kasım
@mersinlikiz33 9 Kasım
@Selinokay 10 Kasım
@Cennet irmagi 10 Kasım
@Assos 11 Kasım
@Tuma479 11 Kasım
@maya_gallo 11 Kasım
@purki90 11 Kasım
@yelsem 12 Kasım
@gel umudum 12 Kasım
@Miyequape 12 Kasım
@Semaa166 12 Kasım
@Arzuaktas 13 Kasım
@mtkt 13 Kasım
@depresifpollyanna 14 Kasım
@xecexeza 14 Kasım
@aybkmst 14 Kasım
@ismetbeyinbiricikhanimi 15 Kasım
@Masalll92 15 Kasım
@57 Zeynep 15 Kasım
@Yasmnn__ 15 Kasım
@SUU 16 Kasım
@edacimm 17 Kasım
@bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@Beratnisa 19 Kasım
@Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@Aschil07 22 Kasım
@Miss_bonn 22 Kasım
@obsesif89 22 Kasım
@kafamdasorular_ 22 Kasım
@nevergiveup33 22 Kasım
@siyahinci021 23 Kasım
@tomrs 25 Kasım
@ECEdeniz8107 26 Kasım
@Zanamm174 27 Kasım
@ ayllllliiiin35 1 Aralık
HAMİLELER
@Dontsay
@Sup3risi
@madame wuu
@Frkzhd
@Gunayfur
@Misk-i amber
@nannen1
@Ulya90
@onurumbenim
@lucccck
@Gulalp35
@er_sev
@angelina 34
@ladys_girl
@coffee84
@Bekayyy
@Zuzu minnos
@Beklenencanim
@Tombikstugba
@Meyvelipasta1
@TuruncuHayal
@smy11
@Morenam
@snesrn
@Esraerol
@busraturkmen
@Princess91
@melo11
@zuhrealam
@Lovepinkbm
@tontis76
cgdmkrks
@meral1903
@Sb12345
@sevilan
Mina sevde
@Mangetsu
@senzalize33
@Burcu251
@seydarella
ervil
Ay-hal
İnş canım bir sorun olmasında dediğin gibi sadece peçeteye geldi ama aşırı yorulmuştum erken oldu sandım şimdi hiç bişey yok yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü infertilite ptoblemim var kısmet olursa bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorumKendine stres yapma canım bende iki önce gün ayni durumu yasadim oturup agladim iki ay önce kimyalsal gebelik yasadim ve genemi yasiyorum diye pisikolijim bozuldu ve o akintim yarim gün kadar sürdü sadece peceteye Gelen bir akintiysa korkma yerlesme kanamasi olabilir bende oldu inşallah seninde öyledir canım:)
Bende bu hafta gecsin diye bekliycem canimmm ..benim aset dongum kisa oldugu icin ultrasonda felan gorunmeyecek 28. Gunum cunku bugunYok canim yaptrmadim daha bu carsamba kadjn doguma gdicem
Bnmde gec dollenme olabilir oyuzden gec gtcem birz cnm once saglik ocaginami gdeyim kadin dogum doktrunamiBende bu hafta gecsin diye bekliycem canimmm ..benim aset dongum kisa oldugu icin ultrasonda felan gorunmeyecek 28. Gunum cunku bugun
usutmeyle alakali olabilir sicak tutun kendiniziSağ kasıktaki ağrı üşütme kaynaklı olabilir mi ? Enfeksiyon falan olsa yanma vs. de olur dimi. Öyle şeyler yok.
Adetim yeni bitti. Yumurtlama değildir diye düşünüyorum ama bilemedim.
Saglik ocagi kan testi yapiyo mu canim.ama cok gec belli oluyo onlarinda yaaa sen gec adet oldugun icin direkt kadin doguma git kese gorunur canim kacinci gunun adetinin 5. Haftada belli oluyomusBnmde gec dollenme olabilir oyuzden gec gtcem birz cnm once saglik ocaginami gdeyim kadin dogum doktrunami
Ozman ben carsamba yada cuma gdersem bnm gorunur direk kadin doguma gdeyim ben o haldeSaglik ocagi kan testi yapiyo mu canim.ama cok gec belli oluyo onlarinda yaaa sen gec adet oldugun icin direkt kadin doguma git kese gorunur canim kacinci gunun adetinin 5. Haftada belli oluyomus
Sat 25eylul benimSaglik ocagi kan testi yapiyo mu canim.ama cok gec belli oluyo onlarinda yaaa sen gec adet oldugun icin direkt kadin doguma git kese gorunur canim kacinci gunun adetinin 5. Haftada belli oluyomus
canim ne zamandir bebek istiyorsun ve infertilite olduguna nasil anladinizİnş canım bir sorun olmasında dediğin gibi sadece peçeteye geldi ama aşırı yorulmuştum erken oldu sandım şimdi hiç bişey yok yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü infertilite ptoblemim var kısmet olursa bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum
Tam 5 haftalik senin canim bence kadin doguma gitSat 25eylul benim
Canim 5 haftalik ama ben gec yumurtluyom benim ilk gebeligim 6 haftalikken gttim sata gore ultrasonda 4+5 gunluk gorundu kesem :)Tam 5 haftalik senin canim bence kadin doguma git
Canım 7 kasımda yap değerin yükselmişse net bir şekilde çıkarSabah yaptım negatif Cuma günü kan 5.68 çıkmıştı hallerin hamilelik gibi folik kullaniyom acaba ondanmi yüksek ciktiki
2 buçuk yıldır olmuyor canım sebepsiz infertilite diyor dr lar yani bi sorun yokmuş ama bebiş de yokcanim ne zamandir bebek istiyorsun ve infertilite olduguna nasil anladiniz
Ayy ne bilim doktorlar oyle hesapliyo yaa ben erken mi yumurtluyommm acaba :) o zaman ugur olsun ayni gun gidelim doktora :) suan hangi durumlari yasiyosun :) ben sık idrara cikiyorum birde cok susuyorum:) birsey yapinca cabuk yoruluyorum :) bu arada play storede bi program var gun gun bebeginin durumunu ogreniyosunCanim 5 haftalik ama ben gec yumurtluyom benim ilk gebeligim 6 haftalikken gttim sata gore ultrasonda 4+5 gunluk gorundu kesem :)
yaa benimde 1 yildir olmuyor bende artik tup bebek dusunuyorum ama karar veremedim biraz daha beklesemmi diye2 buçuk yıldır olmuyor canım sebepsiz infertilite diyor dr lar yani bi sorun yokmuş ama bebiş de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?