Canım yumurtlama döneminde çok ilişki olsun bence. O hafta benim 4 defa falan ilişki olmuştuAyy inşallah çıkmıştır çok tuhaf hissediyorum kendimi senin müdahalen olmadan biseyler oluyor orda ama sen öylece bekliyorsun spermle yumurta buluştu mu diyeArtık iyice takıntı yapmaya başladım galiba.. Allah hepimizin yardımcısı olsun Kasım ayı güzel haberler alalım inşallah
belirtim var gibi bu ay ama sabah çıkmayınca umudumda tukeniyo acelemi ediyom stres yapıyommuCanım 7 kasımda yap değerin yükselmişse net bir şekilde çıkar
Iki tane yukledm bnde o uygulamalardan:) bnmde agzmda kuruluk oluyor az once yeni uyandim saat 18de uyumusum:) kasiklarmda cok az agri oluo ara ara sonra gecio akinti yok. Onun disinda pek bse olmuo cnm:)Ayy ne bilim doktorlar oyle hesapliyo yaa ben erken mi yumurtluyommm acaba :) o zaman ugur olsun ayni gun gidelim doktora :) suan hangi durumlari yasiyosun :) ben sık idrara cikiyorum birde cok susuyorum:) birsey yapinca cabuk yoruluyorum :) bu arada play storede bi program var gun gun bebeginin durumunu ogreniyosun
İnsallah bebistir :)Kizlar bat bugündü ne gelen oldu ne giden ama bi belirtide yok noluyo acaba .s
A evet benimde uykum oluyor cok ya akinti benimde yok :)Iki tane yukledm bnde o uygulamalardan:) bnmde agzmda kuruluk oluyor az once yeni uyandim saat 18de uyumusum:) kasiklarmda cok az agri oluo ara ara sonra gecio akinti yok. Onun disinda pek bse olmuo cnm:)
Bizimkilerin cinsiyetide kesin aynidir bak demedi deme:)A evet benimde uykum oluyor cok ya akinti benimde yok :)
Bence bekleme ben bekleyerek hata yaptım kpss ye hazırladım bir yıl hiç tedavi görmedim malesef atanamadım da şimdi dr aşılama yapalım diyor inan o ilaçları alıp bide negatifi almak istemiyorum direk tüpe geçicem inş olumlu sonuçlanır olmazsada laporoskopi falan olur herhalde bu arada geçen yıl haşimato oldum şuan değerlerim normal engel olacak bişey yokmuş ama sürekli bişeyler çıktığı için geciktirmek istemiyorumyaa benimde 1 yildir olmuyor bende artik tup bebek dusunuyorum ama karar veremedim biraz daha beklesemmi diye
Olabiliiiir :) benim canim bu aralar hic tatli istemiyooo hep tuzlu istiyorr :) senin:)Bizimkilerin cinsiyetide kesin aynidir bak demedi deme:)
Bnde normalim suan hamileligin isttgi bse yok:) ilerde anlarm ben oglmda ne tatlilar yedim bakalim bunda ne yicem suan icin erken tani yapmak icn ben normlde tatli sevmem suanda ayniyim cnmOlabiliiiir :) benim canim bu aralar hic tatli istemiyooo hep tuzlu istiyorr :) senin:)
Bazen adetin hemen bitiminde yumurtlama olabiliyor . Döllenirse erken döllenme sayılıyor .Sağ kasıktaki ağrı üşütme kaynaklı olabilir mi ? Enfeksiyon falan olsa yanma vs. de olur dimi. Öyle şeyler yok.
Adetim yeni bitti. Yumurtlama değildir diye düşünüyorum ama bilemedim.
Acele ediyorsun tabiki. Erken öğrenen arkadaşların değerleri yüksek olduğu için çıkıyor testte. Biraz sabretbelirtim var gibi bu ay ama sabah çıkmayınca umudumda tukeniyo acelemi ediyom stres yapıyommu
Benim kayinpederim bu cinsiyt konusunda usta el vermisler ona doktorlar bebek kiz diodu bana hayr diodu erkek eltiminkinide bildi yakinda bana gene o testi uygular hber verrim sana:)Olabiliiiir :) benim canim bu aralar hic tatli istemiyooo hep tuzlu istiyorr :) senin:)
insaallah bebislerimiz olur canim ben onu deneyipte bide tutmamasindan korkuyorum iste yaaBence bekleme ben bekleyerek hata yaptım kpss ye hazırladım bir yıl hiç tedavi görmedim malesef atanamadım da şimdi dr aşılama yapalım diyor inan o ilaçları alıp bide negatifi almak istemiyorum direk tüpe geçicem inş olumlu sonuçlanır olmazsada laporoskopi falan olur herhalde bu arada geçen yıl haşimato oldum şuan değerlerim normal engel olacak bişey yokmuş ama sürekli bişeyler çıktığı için geciktirmek istemiyorum
Canim bi kac haftaya miden bulanmaya baslar sabahlari bunun icin cubuk kreker ye bulaninca hemen gecirio .. Sade krekerlerden kirmizi posette olanlar:)Olabiliiiir :) benim canim bu aralar hic tatli istemiyooo hep tuzlu istiyorr :) senin:)
İstersen bi gebelik testi yap denemekten zarar cıkmaz ben adete 5 gün varken pozitif cıktı çünkü canımyaa bide diyorum ben migren hapi kuaniyorum 2 gun once icmistim gene omu yapti acaba diyorum
O korku bende de var canım sanki son nokta oymuş olmazsada yapacak bişey yokmuş gibi gelir birde yaş faktörü ve maddiyat var inş bebişlerimize kavuşur bugünleri unuturuzinsaallah bebislerimiz olur canim ben onu deneyipte bide tutmamasindan korkuyorum iste yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?