2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım yumurtlama döneminde çok ilişki olsun bence. O hafta benim 4 defa falan ilişki olmuştu

Iki tane yukledm bnde o uygulamalardan:) bnmde agzmda kuruluk oluyor az once yeni uyandim saat 18de uyumusum:) kasiklarmda cok az agri oluo ara ara sonra gecio akinti yok. Onun disinda pek bse olmuo cnm:)

Merhaba kizlar iuo aksamlar, benim bat dundu ama henuz olmadim, yalniz az once ayni yumurtlama doneminde oldugu gibi su gibI iki parmak arasinda uzatan bir akinti geldi. Sizce bu bir belirti mi? Yoksa adet olacagimi mi gosterir,

yaa benimde 1 yildir olmuyor bende artik tup bebek dusunuyorum ama karar veremedim biraz daha beklesemmi diye
Bence bekleme ben bekleyerek hata yaptım kpss ye hazırladım bir yıl hiç tedavi görmedim malesef atanamadım da şimdi dr aşılama yapalım diyor inan o ilaçları alıp bide negatifi almak istemiyorum direk tüpe geçicem inş olumlu sonuçlanır olmazsada laporoskopi falan olur herhalde bu arada geçen yıl haşimato oldum şuan değerlerim normal engel olacak bişey yokmuş ama sürekli bişeyler çıktığı için geciktirmek istemiyorum

Olabiliiiir :) benim canim bu aralar hic tatli istemiyooo hep tuzlu istiyorr :) senin:)
Bnde normalim suan hamileligin isttgi bse yok:) ilerde anlarm ben oglmda ne tatlilar yedim bakalim bunda ne yicem suan icin erken tani yapmak icn ben normlde tatli sevmem suanda ayniyim cnm

Sağ kasıktaki ağrı üşütme kaynaklı olabilir mi ? Enfeksiyon falan olsa yanma vs. de olur dimi. Öyle şeyler yok.

Adetim yeni bitti. Yumurtlama değildir diye düşünüyorum ama bilemedim.
Bazen adetin hemen bitiminde yumurtlama olabiliyor . Döllenirse erken döllenme sayılıyor .

insaallah bebislerimiz olur canim ben onu deneyipte bide tutmamasindan korkuyorum iste yaa

Olabiliiiir :) benim canim bu aralar hic tatli istemiyooo hep tuzlu istiyorr :) senin:)
Canim bi kac haftaya miden bulanmaya baslar sabahlari bunun icin cubuk kreker ye bulaninca hemen gecirio .. Sade krekerlerden kirmizi posette olanlar:)

Kızlar Allah Kuran da Peygamberlerinin dualarını örnek vererek bize basıl dua etmemiz gerektiğini örnek gösteriyor . Meryem Suresini okuyun bolca . Hem türkçe hem arapça olarak . Dua edin bolca . Her şey Allah ın elinde unutmayın

Kizlarr bna bi akil verin bn anlamadm bnu dun sabh 10da catlatma ignesi atildm bugn saat 5te ve aksam 9da ovulasyon testi yptm byle ckti szce catladmi ? Cizgi silik olani az once yptm

Eklentiler

• IMG-20161030-WA0024.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…