Evet canım çatlama olmuş hiç vakit kaybetme değerlendir . İlişkiden sonra mümkünse hiç kalkma direk yat uyu . Bir de yumurtlmanın olduğu tarafını hissediyorsan -genelde yumurtlama olan kasıkta batmalar olur- ne trafta hissediyorsan uyurken o tarafa doğru yat uyu kalkma yerinden . Üç dört gün boyunca her gün aynı saatte ilişkiye girmeye çalış . İnşaAllah olur .Kizlarr bna bi akil verin bn anlamadm bnu dun sabh 10da catlatma ignesi atildm bugn saat 5te ve aksam 9da ovulasyon testi yptm byle ckti szce catladmi ? Cizgi silik olani az once yptm
insaallah canim yaaaO korku bende de var canım sanki son nokta oymuş olmazsada yapacak bişey yokmuş gibi gelir birde yaş faktörü ve maddiyat var inş bebişlerimize kavuşur bugünleri unuturuz
Yaa az once oldu iliski ama yarim saat yattm dus aldm cnku namaz kilicktmEvet canım çatlama olmuş hiç vakit kaybetme değerlendir . İlişkiden sonra mümkünse hiç kalkma direk yat uyu . Bir de yumurtlmanın olduğu tarafını hissediyorsan -genelde yumurtlama olan kasıkta batmalar olur- ne trafta hissediyorsan uyurken o tarafa doğru yat uyu kalkma yerinden . Üç dört gün boyunca her gün aynı saatte ilişkiye girmeye çalış . İnşaAllah olur .
Degerlendr cnm bi kac yerde cift olunca yumutralama gunun demek oluo diolardi demekten zarar gelmez:) insalh guzel hbrlrni alrizKizlarr bna bi akil verin bn anlamadm bnu dun sabh 10da catlatma ignesi atildm bugn saat 5te ve aksam 9da ovulasyon testi yptm byle ckti szce catladmi ? Cizgi silik olani az once yptm
evet aklima geldikce okurum bendeMeryem Suresinde Hz. Zekeriya peygamberin duası ve evladıyla müjdelenişi var
Ayy insallh cnm bnm hayrlsyla bi olsam bnde..Degerlendr cnm bi kac yerde cift olunca yumutralama gunun demek oluo diolardi demekten zarar gelmez:) insalh guzel hbrlrni alriz
Bnce olcaksin sen 17kasim adetin gelmick yuppiii:)Ayy insallh cnm bnm hayrlsyla bi olsam bnde..
gecerse adetim o zaman yaparim onceden yapip moral bozmak istemiyorumİstersen bi gebelik testi yap denemekten zarar cıkmaz ben adete 5 gün varken pozitif cıktı çünkü canım
Ben internette okudum . Spermlerin yumurtaya ulaşması 45 dakikayı bulabilyormuş . Gün içinde de vakit buldukça yat uzan çünkü spermler rahimde 3 güne kadar yaşıyorlar .Yaa az once oldu iliski ama yarim saat yattm dus aldm cnku namaz kilicktm
Yaaa cnm ne guzl seyler soyluyosun sen insallah dua edin bna nolur butun hamileler olarakBnce olcaksin sen 17kasim adetin gelmick yuppiii:)
Tmm cnm hemen yatyrm smdiBen internette okudum . Spermlerin yumurtaya ulaşması 45 dakikayı bulabilyormuş . Gün içinde de vakit buldukça yat uzan çünkü spermler rahimde 3 güne kadar yaşıyorlar .
Sık sık birlikte ol canm kacrma bugunleri bkacgun devam:)Yaaa cnm ne guzl seyler soyluyosun sen insallah dua edin bna nolur butun hamileler olarak
Tmm cnm merk etmeSık sık birlikte ol canm kacrma bugunleri bkacgun devam:)
kızlar bisi sorucam yumurtlama zamani bnm her ay sancim olur ama anlamadigim sey su yumurta catlamak uzereyken mi , catlamadan önce mi sanci oluyor yoksa catladiktan sonra mi.. bunun cevAbını hicbiyerde bulamadim bilen varmi ??
bende kullanmadim bi dahaki ay sirf meraktan alip kullanabilirm yani. ama testlerden de.anlamam hicCanm ben de senin gibiyim her ay sancım olur ama çatlama aşamasındamı yoksa çatladığı içinmi bilmiyorum. Hiç ovu testi de kullanmadım bugüne kadar.
Haydi hayirlisi canım bu aralari degerlendir zevkini cikararak calismalara baslarsan güzel haberlerini yakinda aliriz inşallah:)Kizlarr bna bi akil verin bn anlamadm bnu dun sabh 10da catlatma ignesi atildm bugn saat 5te ve aksam 9da ovulasyon testi yptm byle ckti szce catladmi ? Cizgi silik olani az once yptm
Dün gece rüyamda beyaz bi beşik gördüm.beşik dolaptaymış annem arıyo beşiği çıkar artık dolaptan diyo
Bende sabah 6da mide bulantısı ve ağrıya uyandım çok fena adet olacakmışım gibi ağrıyordu bata 8gün var .lavabodan çıkamadım hem midem bulanıyor hem karnım ağrıyor hemde afedersiniz tuvaletim var gibi oluyordu heralde soğuk aldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?