2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlarr bna bi akil verin bn anlamadm bnu dun sabh 10da catlatma ignesi atildm bugn saat 5te ve aksam 9da ovulasyon testi yptm byle ckti szce catladmi ? Cizgi silik olani az once yptm
Evet canım çatlama olmuş hiç vakit kaybetme değerlendir . İlişkiden sonra mümkünse hiç kalkma direk yat uyu . Bir de yumurtlmanın olduğu tarafını hissediyorsan -genelde yumurtlama olan kasıkta batmalar olur- ne trafta hissediyorsan uyurken o tarafa doğru yat uyu kalkma yerinden . Üç dört gün boyunca her gün aynı saatte ilişkiye girmeye çalış . İnşaAllah olur .

Yaa az once oldu iliski ama yarim saat yattm dus aldm cnku namaz kilicktm

Kizlarr bna bi akil verin bn anlamadm bnu dun sabh 10da catlatma ignesi atildm bugn saat 5te ve aksam 9da ovulasyon testi yptm byle ckti szce catladmi ? Cizgi silik olani az once yptm
Degerlendr cnm bi kac yerde cift olunca yumutralama gunun demek oluo diolardi demekten zarar gelmez:) insalh guzel hbrlrni alriz

kızlar bisi sorucam yumurtlama zamani bnm her ay sancim olur ama anlamadigim sey su yumurta catlamak uzereyken mi , catlamadan önce mi sanci oluyor yoksa catladiktan sonra mi.. bunun cevAbını hicbiyerde bulamadim bilen varmi ??

kızlar bisi sorucam yumurtlama zamani bnm her ay sancim olur ama anlamadigim sey su yumurta catlamak uzereyken mi , catlamadan önce mi sanci oluyor yoksa catladiktan sonra mi.. bunun cevAbını hicbiyerde bulamadim bilen varmi ??

Canm ben de senin gibiyim her ay sancım olur ama çatlama aşamasındamı yoksa çatladığı içinmi bilmiyorum. Hiç ovu testi de kullanmadım bugüne kadar.

Canm ben de senin gibiyim her ay sancım olur ama çatlama aşamasındamı yoksa çatladığı içinmi bilmiyorum. Hiç ovu testi de kullanmadım bugüne kadar.
bende kullanmadim bi dahaki ay sirf meraktan alip kullanabilirm yani. ama testlerden de.anlamam hic

Haydi hayirlisi canım bu aralari degerlendir zevkini cikararak calismalara baslarsan güzel haberlerini yakinda aliriz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…