2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insalllahhh bu adetim olsun oburu bebisten dolayi olmasin seninde butun isteyenlerinde uzulmek istemiorum ama elimde degil iste

Test yaptim yine negatifff yoruldum dusunmektennn @siyahinci021
demekki hayırlısı bu ay bebek olmasında değilmiş izme kendini ne olur . folik asit kullan yataktan hemen kalkma gerekirse sabaha kadar öyle uyu sabah duş alırsın. ben bunları yaptım. bide yemene içmene dikkat et. baklagiller çok önemliymş

Bat 11 kasım inş. Olmam.saymaya başladık dün ilişki süresi bittibebeğimizi bekliyoruz

Kızlar 5 haftalık hamileymişim. bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. dileyen herkese allahım en doğru zamanda nasip etsin inşallah...
Hayırlı olsun. ultrasonda keseyi mi gördünüz? kalp atışı duydunuz mu? birde karından mi bakıldı? bende doktora gideceğim ama erteliyorum

Hayırlı olsun. ultrasonda keseyi mi gördünüz? kalp atışı duydunuz mu? birde karından mi bakıldı? bende doktora gideceğim ama erteliyorum
siyah bi karartı ben pek benzetemedim ama minicik bişe doktor kese dedi. ultrason görüntüsünü verdi. evet karnımdan baktı. kan testi yaptık. haftaya pazaretsi gelin kalp atışlarını dinleyelimve testler var onları yapalım dedi. çok teşekkürler. senin de hayırlı olsun

Hemende kalkmadim canimm ya cok ustuen dustum ama nasipten ote yol yok iste hayirlisi ins bidahaki aya yazarim buraya bende hamileyim diye

Kızlar 5 haftalık hamileymişim. bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. dileyen herkese allahım en doğru zamanda nasip etsin inşallah...
ayy maşallahhh Rabbim sağlıcakla versin kucağına:) çook sevindim . Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

hayırlı olsun canım nasipse bende o gün gidicem kalp atışı için hayırlısıyla duyarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…