ilk idrar daha sağlıklı sonuç verir canımkızlaar, bir sorum var. bu hamilelik testi için genelde sabah ilk idrar diyorlar ya akşam saatlerinde yapsam da çıkmaz mıki
Canim merhaba.Bu cift cizgi ignden dolayimi ckiyo acaba yksa catladgi icn mi. Cift cigiyi gorunce catliyomu demk yoksa 24 saat icinde catlicak mi demk cnm bu cok soru sordm ama
kızlaar, bir sorum var. bu hamilelik testi için genelde sabah ilk idrar diyorlar ya akşam saatlerinde yapsam da çıkmaz mıki
bilmiyorumki canım ben kendimi avutuyorum sadece :)bel ağrısı çok değil bende de kasık ağrısı oluyor ara ara gelen.cumartesi geldi benden de kahve akıntı bir kaç kez lavaboya gittiğimde peçeteye geldi başka olmadı.birde üşüme bende de var ateşimi ölçüyorum düşük değil ama el ve ayaklarım hatta ayaklarımı resmen hissetmiyorum canım o kadar çok üşüyor ki bunlar hamile olduğumu gösterir mi ki
gerçi bende öyle hayırlısı olsun ne diyeyimbilmiyorumki canım ben kendimi avutuyorum sadece :)
aynen canım hayırlısıgerçi bende öyle hayırlısı olsun ne diyeyim
Aynen ya bian once olmali yoksa biz siyircazEveet artik olmuyo olmuyo demekten olucem vallahinapiyim ya aksama kadar evde yalnizim insan oyalancak bir sey istiyo bebeisim olsa zamanimin cogunu onunla geciririm gezmeye gotururum onu kendim gibi buyutmek istiyorum falan hayaller hayatlar tabi
varsa cikar bence canim sabah aksam fark etmez diye düşünüyorumkızlaar, bir sorum var. bu hamilelik testi için genelde sabah ilk idrar diyorlar ya akşam saatlerinde yapsam da çıkmaz mıki
dert etme cnm bat tarihn ne zmndı
19 eylul hala adet olmadim duzensiz zaten ama insan umutlaniyo istedert etme cnm bat tarihn ne zmndı
canım benim üzülme yaa bebeişinin sana geleceği zaman Allah tarafından yazılmıştır, sen üzülsende sevinsende o ozamanı bekliyor, sende umudunu kaybetmeden beklemeye devam et, önümüzdeki ay daha güzel olcak görceksin bak inşallah
Saol canimm insallah ama uzuluyom iste niye diom niye suan benle degil diom biliyom rabbim ol diyince olucak ama umut iste hayal yapinada hayal kirikligi yapmasam umut bilmiom adetlerimde duzensiz sanki olmuycak artik oyle geliyocanım benim üzülme yaa bebeişinin sana geleceği zaman Allah tarafından yazılmıştır, sen üzülsende sevinsende o ozamanı bekliyor, sende umudunu kaybetmeden beklemeye devam et, önümüzdeki ay daha güzel olcak görceksin bak inşallahçalışmaya devam edeceğizz tatlım benim çok şükür sağlıklısın buna şükredelim ,
hayıııırrr umutsuzluk yoookkSaol canimm insallah ama uzuluyom iste niye diom niye suan benle degil diom biliyom rabbim ol diyince olucak ama umut iste hayal yapinada hayal kirikligi yapmasam umut bilmiom adetlerimde duzensiz sanki olmuycak artik oyle geliyo
oo canım tebrik ederimm ne güzel haber, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bizede dua ettKızlar 5 haftalık hamileymişim. bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. dileyen herkese allahım en doğru zamanda nasip etsin inşallah...
çokkk teşekkür ederimm... sürekli ediyorum inan bu sitedekiler her an aklımdalar. allahım en kısa ve en hayırlı zaman da isteyen herkese nasip etsin..oo canım tebrik ederimm ne güzel haber, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bizede dua ett
üzülme canım rabbim bigün bebekle müjdeliycektir seni dert etme kendine19 eylul hala adet olmadim duzensiz zaten ama insan umutlaniyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?