2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu cift cizgi ignden dolayimi ckiyo acaba yksa catladgi icn mi. Cift cigiyi gorunce catliyomu demk yoksa 24 saat icinde catlicak mi demk cnm bu cok soru sordm ama
Canim merhaba.
Catlatma ignesinden dolayi lh ve hcg kitlerinde pozitif gormen normal. Ignedeki mevcut hormonlar her 2 testide pozitife ceviriyor bilgin olsun.
Lh bir sure daha pozitif kalabilir. Doktorun igneden 3 gun sonra cagirmasi lazimdi catlamis mi catlamamis mi gorebilmek icin.

bilmiyorumki canım ben kendimi avutuyorum sadece :)

Eveet artik olmuyo olmuyo demekten olucem vallahi napiyim ya aksama kadar evde yalnizim insan oyalancak bir sey istiyo bebeisim olsa zamanimin cogunu onunla geciririm gezmeye gotururum onu kendim gibi buyutmek istiyorum falan hayaller hayatlar tabi
Aynen ya bian once olmali yoksa biz siyircaz

Kizlaar benim kirmizilar geldi ve hamilelik subata kadar askiya alindi. Malum okulumdan dolayi esimden ayriyiz ve bitince istanbula tasincam.

Test yaptim yine negatifff yoruldum dusunmektennn Black87
canım benim üzülme yaa bebeişinin sana geleceği zaman Allah tarafından yazılmıştır, sen üzülsende sevinsende o ozamanı bekliyor, sende umudunu kaybetmeden beklemeye devam et, önümüzdeki ay daha güzel olcak görceksin bak inşallahçalışmaya devam edeceğizz tatlım benim çok şükür sağlıklısın buna şükredelim ,

Saol canimm insallah ama uzuluyom iste niye diom niye suan benle degil diom biliyom rabbim ol diyince olucak ama umut iste hayal yapinada hayal kirikligi yapmasam umut bilmiom adetlerimde duzensiz sanki olmuycak artik oyle geliyo

Saol canimm insallah ama uzuluyom iste niye diom niye suan benle degil diom biliyom rabbim ol diyince olucak ama umut iste hayal yapinada hayal kirikligi yapmasam umut bilmiom adetlerimde duzensiz sanki olmuycak artik oyle geliyo
hayıııırrr umutsuzluk yoookk seni anlıyorum ilk olmadığını öğrendğin an çok kötü oluyosun özelliklede bukadar hayal kurmuşsan, ama güçlü olmalısın, bukadar sıkıntı yapıp üzülerek bile hormonlarınla oynuyosun ve erteliyosun bebeğinin gelmesni, oyüzden şuan sakin olmalısın ve artık kendini dinlememelisin, rahat olsun kafan ki adetin de gelebilsin, sonra yeni ay yeni umut

Kızlar 5 haftalık hamileymişim. bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. dileyen herkese allahım en doğru zamanda nasip etsin inşallah...
oo canım tebrik ederimm ne güzel haber, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bizede dua ett

oo canım tebrik ederimm ne güzel haber, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bizede dua ett
çokkk teşekkür ederimm... sürekli ediyorum inan bu sitedekiler her an aklımdalar. allahım en kısa ve en hayırlı zaman da isteyen herkese nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…