- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
aminnnn. teşekkür ederimmmmayy maşallahhh Rabbim sağlıcakla versin kucağına:) çook sevindim . Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
valla biz bu ay her gün yaptık diyebilirim. yumurtlama gününden 2 gün sonrası da olabilir diye denedik yine. ama ondan sonra dinlendk ve beklemeye başladık. verdi rabbim dileyen herkese nasip olur inşallahtamam canım indircem. var mı süre gerçekten ben gün aşırı diye uğrasıyorum adet olana kadar ama sonuc yine aynı tabikisi:)
inşallah... haftaya pazartesiye kadar günler geçmez şimdihayırlı olsun canım nasipse bende o gün gidicem kalp atışı için hayırlısıyla duyarız inşallah
Ne guzel gorunuyo var bence
Hergün mü denediniz yoksa yumurta çatlama dönemimi hergünvalla biz bu ay her gün yaptık diyebilirim. yumurtlama gününden 2 gün sonrası da olabilir diye denedik yine. ama ondan sonra dinlendk ve beklemeye başladık. verdi rabbim dileyen herkese nasip olur inşallah
o takvimi indirirsen onda pembe işaretli günler oluyor onların hepsinde dendikHergün mü denediniz yoksa yumurta çatlama dönemimi hergün
banada öyle geliyor hiç ilerlemiyor sanki 1 yıl gibiinşallah... haftaya pazartesiye kadar günler geçmez şimdi
Hayirli olsunnn canim darisi bizlereEki Görüntüle 1905435 Kızlar bugün sabah yaptığım test böyle çıktı adetime daha 5 gün var.
hadi hayırlısı bakalımmHayirli olsunnn canim darisi bizlere
bizim hergün olmustu yumurtlama doneminde canım hatta bende korkmuştum hergün oldu keske 1 gun arayla olsaydi dieHergün mü denediniz yoksa yumurta çatlama dönemimi hergün
Ayy ÇOK sasirdim.nasil biliyor?Benim kayinpederim bu cinsiyt konusunda usta el vermisler ona doktorlar bebek kiz diodu bana hayr diodu erkek eltiminkinide bildi yakinda bana gene o testi uygular hber verrim sana:)
Belirtilerinde en cok farkettigin neydi canimMerhaba kizlar. Daha once 2 defa dusuk yaptim ve simdi 3. Ye hamileyim, doktor bunun kimyasal gebelik oldugunu soyledi ve adet gb kanayip dusecegini soyledi cunku degerlerim hep dusuyordu. tabi yikildim ama 1 hafta icinde kanama olmayinca tekrar test yaptirip doktora gittim ve rabbimin mucizesi oldu, degerlerim yukselmis ve kesem olusmustu.doktorun drdigine gore 1 aylik hamileyim. Keseyi gorduk. Insallah carsamba gunu kontrolum de cok gguzel haberler alirim. Doktorum kan ppihtilasmasindan suphelendigi icin ona gore bir tedavi uygulayacak. Insallah evladim bana tutunur ,saglicakla dogar. Daha onceki gebeliklerimde hhic gelisme olmamisti, Kalp atislarini bile duyamamistim . Dua ediorum insallah guzel gunler benden yanadir
İnşallah canım benim çok sağolCanım bence de var. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
selam kızlar
cok mutsuzum adetim 3 gün geçmişti, test yaptım ve koskocaman bir negatif..
@FM_ist 8 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@Finnuk 15 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@BenanAsiye 16 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Ekim
@nehir-arin 20 Ekim
@Ayla ak 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
@MrsBlackbird 21 Ekim
@aybukegok16 21 Ekim
@sukrancemal 22 Ekim
@nisandeniz 22 Ekim
@nazife_fth 22 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
@zuzum87 24 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
@intizar1 25 Ekim
@Bica 26 Ekim
@ECEdeniz8107 26 Ekim
@Amasyali05 27 Ekim
@ay__060 27 Ekim
@sweet 27 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@selvihmt 28 Ekim
@ilkinilkin 28 Ekim
@Htcm38 28 Ekim
@AdaLidya 28 Ekim
@Zynpyay 28 Ekim
@derya6129 28 Ekim
Canlarrrr güzel haberleri olan var mı bildirim yapin bana(yaznalar alinmasin üstüne) liste guncellensin insaAllah hamileyim diyerek haber verirsiniz ama adet olsanız bile yeni batlari yazayım canikolarim bekliyorum sizleri
Sen kan testi yaptırdın mı?Enfeksiyon da olabilir bi kan testi yaptır mutlaka geciktirme . İltihap olunca yumurtalıkları çok tembelleştiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?