2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

tamam canım indircem. var mı süre gerçekten ben gün aşırı diye uğrasıyorum adet olana kadar ama sonuc yine aynı tabikisi:)
valla biz bu ay her gün yaptık diyebilirim. yumurtlama gününden 2 gün sonrası da olabilir diye denedik yine. ama ondan sonra dinlendk ve beklemeye başladık. verdi rabbim dileyen herkese nasip olur inşallah

valla biz bu ay her gün yaptık diyebilirim. yumurtlama gününden 2 gün sonrası da olabilir diye denedik yine. ama ondan sonra dinlendk ve beklemeye başladık. verdi rabbim dileyen herkese nasip olur inşallah
Hergün mü denediniz yoksa yumurta çatlama dönemimi hergün

Kizlar meraba ben gecenlerdede yazmistim regl gunum 25 ekim hala adet olmadim 23 kan verdim sonuc negatifti bugun 7 gun gecikmis sayildim ve evde test yaptim yine cikmadi ama hic bu kadar gecikmezdim kizlar gec dollenme olmus olabilir mi

Belirtilerinde en cok farkettigin neydi canim

selam kızlar
cok mutsuzum adetim 3 gün geçmişti, test yaptım ve koskocaman bir negatif..

Bende bu sabah kocaman bir negatifle karşılaştım. Daha BAT'a 4 gün var ama olsa çıkardı. İnşaAllah âdetin gelmez de hamilesindir canım. Allah her isteyene nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…