2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben ilk hamileligimde 8 gun sonra kanda test yapmistim

Kızlar ben şoktadayım şuan cuma günü kan vermiştim biliyorsunuz 416 çıkmıştı bugün doktora gittim aksam vardiyasında cuma 416 çıktı dedim bakmaya tenezzül bile etmedi 2000 üzeri görünür bebiş dedi kan ver sonuca bakarım ben whatsaptan yazarım sana ne zaman geleceğini dedi. Neyse eve geldim internetten sonuçlara ben bir baktım 2878 çıktı yarın sabah randevusuz gel görelim bebeği dedi. İkiz mi acaba dış gebelik falan olmaz demi cok yükseldiği zaman

bata 3 gün kaldı koyu sarı akıntı var sızı batma uyku dün test ettim negatif krkuyorum yine test edecem cay felan içtim sabahmı yapsam beklesemmi

Bende aranızda yeniyim bu ay ilk kez deniyoruz bat 3 kasım dün gece mide bulantısı yaşayınca idrar testi yaptım testte 4 damla damlatın yazıyormuş ben 7 damla falan damlattım sonuç negatifti adet gününü beklicem artık inşallah bebiş vardır hamilelik belirtileri yaşıyorum çünkü

7 damla damlatmış olmamın negatif çıkmasıyla bi alakası var mıdır ? İdrar testi 4 gün önceden gebelik varsa belli eder mi

Bende bebiş var mı yok mu çok merak ediyorum adet gününe kadar beklemek zor geliyor ama dün akşam öle negatif görünce üzüldüm

Benim belirtim karın ağrısı böle göbeğimin altında batmalar dün gece mide bulantısı bugün baş dönmesi yaşadım iki gündür akıntı var ama yoğun değil benimde testim yok olsa hergün denicem ama

Selamun aleyküm hanımlar
Bu sayfaya ilk gelenlerdenim
beni bilenler bilir reglim çok gecikmişti bat'ı en eski olan kişi benim
8 eylülde olmuştum ve hiç bu kadar gecikmemişti ve enteresanki bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım adet gelmedi ama bebek de yoktu kafaları yedim burayı da bıraktım epeydir girmiyodum...ve bu gecikme yüzünden doktora gittiğimde bambaşka bi sorunum olduğunu öğrendim ama adet gecikmem hakkında bişey demediler sinir küpüne döndüm ve daha önceki gittiğim doktorlar bu sorundan bahsetmemişlerdi
resmen 1 yılım çöpe gitti doktorların yüzünden
Siz siz olun onlara kanıp boşuna beklemeyin insanı oyalıyor çoğu...
bendeki şey tam olarak hastalıktan ziyade doğuştan olan bi sorunmuş o yüzden operasyon olmam gerekiyormuş gün verdiler bekliyorum inşaAllah hayırlısıyla atlatırım
Eğer zamanında adet görüyorsanız şükredin gerçekten bu büyük bir nimet.... nihayet çok şükür 51.günde adet oldum ve sadece ilk gün çok yoğun geçti ama diğer günler sadece kahve lekeler oldu şuan 3.günüm kısa sürdü nedense bilemiyorum bu ayki gariplikler beni çok gerdi... bidaha o çörekotu kürünü de yapmicam
Şuan tek düşündüğüm şu operasyon
Ve size tavsiyem bedeninizdeki herşeyi hamileliğe yormayın yoksa siz üzülürsünüz ben bu durumu çok yaşadığım için biliyorum
Bu arada bizim eskilerden kızların durumları ne bilmiyorum
@Senur94 Gamzecannn melegini_bekliyor B bebegim-gel @Selinokay S selifor M MelekDiliyorum EceCigdem Babies16
Ve diğer sayamadıklarım...

Selam üye canlar bende yeni katıldım aranıza aynı konudan muzdaribiz Agustostan beri bebiş istiyoruz kasım geldi yine yok ne yapmalıyım ilk etapta yardımcı olur musunuz

Rabbim şifa versin canım. Dermansız dert vermesin inşallah çözüm bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…