- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 35
Üzülme canım moral bozmak yokKoskoca bir negatifffff.
Evet canim hic belirtilerin varmiydiHamilelik belirtisi olarak mi canim anlamadim
Var canim bence kan ver hemen :))Ne guzel gorunuyo var bence
Yok canım ben yarın doktora gidicem inşaAllahSen kan testi yaptırdın mı?
Canım adetin başladığı günden itibaren kaç gün geçti toplamAdetimin bitiminden bu yana 16 gun gecti belirti hissetmem herrhalde piskolojik diyorum ama gogus agrisi iki gundur ve dunden bugunede hafif midemde rahatsizlik hissediyorum 12 13 gun oncede iki gun boyunca kasik agrisi cektim..ve bugun surekli esniyorum sizcede cok erken degilmi
evet canim bende oyle dusunuyorum ama karnimin ici resmen kopuyor hic boyle olmamistiSıkma canını en hayırlısını Allah bilir . Biz olmayınca üzülüyoruz ama Allah bizden daha iyi biliyor belki olsaydı daha kötü şeyler olabilirdi
Ayy canım benim ağzından bal damlıyor. Allah ım isteyen herkese versin inşallah. Hamile olanların da sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Daha kan testi yaptırmadım. Ne zamn yaptırıcam karar da veremedim ama bakalımNe guzel gorunuyo var bence
Adet oldugumdan bu yana. Yani adetimin ilk gununden 23 gun gecti bu gunCanım adetin başladığı günden itibaren kaç gün geçti toplam
İyi akşamlar kızlar. Adete 4 gün kala test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı, adet olmadım 1 gün gecikti bugün yine yaptım yine silik çizgi çıktı yarın hastaneye gidicem inşallah vardır bebiş[/QUOTvardir canim insAllah silik olanlarin cogu hamile cikiyo
Canım benim bi kaybım var ya o yüzden bi tarafım git yarın sabah hemen kab ver diyor diğer tarafım da bekle dior. Nabıcam bilmiyorım. Daha eşimin de haberi yokVar canim bence kan ver hemen :))
Kaç günde bir adet görüyorsun . Belki erken yumurtlamışsındır erken döllenme olmuş olabilirAdet oldugumdan bu yana. Yani adetimin ilk gununden 23 gun gecti bu gun
Ayin 9 zuna adet bekliyorum insAllah olmustur...Kaç günde bir adet görüyorsun . Belki erken yumurtlamışsındır erken döllenme olmuş olabilir
Ona soyleme git ver nolucak sanki varsa sagliklimi takip ederler ihmal etme git bence kesinlesincede esine soylersinCanım benim bi kaybım var ya o yüzden bi tarafım git yarın sabah hemen kab ver diyor diğer tarafım da bekle dior. Nabıcam bilmiyorım. Daha eşimin de haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?