2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canısı neyın varmıs cok gecmiş olsun rabbım acıl sıfalarını versın

Canim cok gecmis olsun.
Problem neymis. Tedavisi var mi?
Bu bile guzel bir gelisme en azindan artik nasil yol izlemen gerektigini biliyorsun. Gelismelerden haberdat et beni.

Valla kuzucugum ben bu sene bitene kadar birsey yapmiyorum. Kendi halime biraktim oyle cocuk dusunmuyorum yani. Hatta korunmayi dusunuyorum (isin sakasi) tabi:)))
Bende baska dertler basladi cocuktan ote suanda hem saglik hem ailevi. Ben boyle yani. Siteye giriyorum ama cok fazla katilmiyorum konulara.
Hayirlisi olsun hakkimizda sende cok sikma canini iyi yonunden dusun opuldun.

Allah razı olsun çok sağol gülüm ya çok şükür düzelen bişeymiş ama şu doktorların zamanında yapmadıkları düşüncesizlik benim 1 yılıma mâl oldu... yinede her daim şükrediyorum tabi..şuan tek isteğim başka bi problemimin olmaması çünkü hsg çektiremedim
bu arada buraya değilde özel olarak yazarım bi ara sana...
Bende artık takip etmiyorum burayı
Allah seninde bütün işlerini yoluna koysun inşallah sıkıntılarını gidersin herşeyin hayırlısını nasip etsin

Allah razı olsun kuzum çok özel bi mevzu inşaAllah düzelir;-( sende durum nasıl? Adet olduğumda öyle sevindimki meğer ne kadar önemliymiş
Onemli tabi canım olmZ mı neysekı cozumu varmis cok sukur rabbım acıl sıfalarını versın de sonrada bebısını versın ınsallah benımde daha bısey yok bakalm bu ay beklıyoruz ınsallah

Galiba bir bilginiz yok kızlar

Insallah bebegim insallah. Yaz musait olunca ozelden. Konusuruz hem.
Hayirlisi olsun ne diyim baska.

Galiba bir bilginiz yok kızlar
Hormonlarinda sikinti cikarsa. Sikintili hormona gore tedavi uygulanir.
He eger problem yoksa. Yumurtlama takibi yapabilir.
Bir takim ilaclar verebilir. Yumurta gelistirici. 1 seneden az evliysen. Senin cocugun olur diyip yollayabilir. Folik asit baslar zaten. Bundan sonra asama asama gider canim. :) hayirlisi hakkinda.

Çok Teşekkür ederim cevap için

canim neyin varmış cok gecmis olsun bende pek giremiyoru canim. Bende durumlar ayni son 8 9 gun kaldi bat a iste bekliyoruzz

yok canim dış gebelikte cok artmaz sanırım. benimde değer en son baya önden gidiyordu keseyi gormeye gittim sonra bidaha olcturmedim zaten sira kalp atışında inşallah. maşallah seninde güzel yükselmiş

İlk kan değeri benim gibi 39 larda çıkan var mı? Bat 2 yada 3 kasım olduğu içindir dedi dOktar haftaya tekrar gidicem teste ama yine de bi tedirginlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…