2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ya kızlar bişi sorcam bu hamilelik takvımını nasıl ekliyorsunuz...? ben bir türlü yapamıyorum. bu mesajların altında çıkan..ben bir turlu yapamıyorum onu...

Kızlar çok heyecanlıyım ama bilemiyorum da sanki bu belirtiler acaba mı diyorum ama dün akşam gebelik testi aldım ama yapmadım bu sabahta yapmak istemedim . Yarın bat günüm takvime gööre ama emin olma için 1 gün daha beklemek istiyorum sabahtan beri içim bir tuhaf hasta olucam gibi ara ara hasta olucak mış gibi ağrı oluyor ama henüz gelen giden yok eğer bu saate kadar olmadıysam bilmiyorum dademinde lavaboya gittiğimde 2 damlacık kan gibi birşey vardı ama bilmiyorum regl gibi de değil sol kasığımda ağrı var birazda çok tuhaf oldum

İnşallah hamişsindirde ondandır canım seninki ya .sanki öyle bişey okumuşmuydum acaba araştır istersen belirtide olabilir belli olmaz :) bat kaç
bat bugün tatlım ağrı oluyor bir kaç gündür kasıklarımda bugünde ara ara gelip gidiyor ağrılar ama olmadım henüz bakalım umutluyum aslında

melegini_bekliyor takvim çok yakışmış canım kan testiyle de kesinleştirirsin inşallah inan çok mutlu oldum senin adına dualarım seninle sende bize dua et :)
Canımmm benimmm ya çok sağol Bugün sağlıkocağına gittim kan vermek için ama randevu almam gerekiyormuş. Doktorumu aradım perşembe günü için randevu aldımç artık o zaman kan vericem bakalım. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider. Benimde duam sizlerle canım, senden de en yakın zamanda güzel haber bekliyorım inşallah

@Busra ozsoy34 benimde bat 1 gun gecti ve test negatif yani olmadigi kesin.. bu zamana kadar en gec 31.gun adet oldum ve bugunde 31.gunum o yuzden bugun gelir insallah diye umuyorum.

Bu ay bicok kiside gecikme oldu adet olsakta baslasak calismalara.
İdrar testi mi yaptın canım? Eğer değerin düşükse idrarda hemen çıkmaz. Benim 101 ken çok silik çıkmıştı

Ya benim çok var daha. 16 kasım ama kasiklarimda batmalarlar var bir de eğildiğinde zaman rahimdede acı hissediyorum goguslerimde hafif bir dolgunluk ve bel ağrı var 4 gündür. Bakalım bekleyeceğiz.
sen yazınca bende yazayım dedim belirti gözlemlemiyorum bu ay ama 2-3 gündür hem sol kasığımda hemde göğüsümde batmalar var hatta dikkat ettim kasığımda batma olduğunda aynı anda göğüsümde de batma oluyor... benimde bat 15 kasım daha çok erken inşallah yumurtamızın döllenmesinin belirtisidir anlaşılmaz derler ama belli mi olur belki anlıyoruzdur

ne zamandı bat canım
8kasım. Ama benım 10 ekımde adetım bitti ve bir hafta sonra hemen yapıskan akıntı vd yumurtlama belirtilerim basladı bıkac gun sonra degerlendırmeye başladık ve o zamandan bu yana akıntım kesılmedı suan bıle bir hafta var adet oldum sanıp lavobya gıdıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…