bende netten çok baktım hep farklı yorumlar var aklıma takıldı benim deonu bilemem canım hiç araştırmadım ama doktorların dediğide internette yazanda 24 saat yaşadığı bildiğim sadece çatlama süresi herkeste farklılık gösteriyor kiminde yumurta olgunlaşıp hemen çatlıyor kiminde bir gün sonra kiminde 2 gün ama çatladıktan sonra yaşama süresi 24 saat...
yok koymadım canım denerim eve gidince çok sağolsıcak su torbası koydun mu canım iyi geliyor birde basit masaj aletin varsa ayak tabanlarına yap çok iyi hissedersin.
Canim biraz daha bekle bence. Umudunu kesme daha adet olmamissin.Beta 1.20 çıktı 3 günlük geçikmem var sonuç negatif
Teşekkürler canım okudum bayağı baktım ama isim verebiliyormuyuz burda bilmiyorumda sormak istedim kullanan varmı acaba bayağı etkisi oluyormuş galiba sperm sayısı az olan yada yavaş olan içinMerhaba canim evet bende duymustum tam bir bilgim yok ama kayganlastirici ozelligi olabilir spermlerin hızını arttirabilir
Atetlerim hep düzenliydi bu ay geçikmem var sadece idrar testi de yaptım 2 defa ince çizgi çıktı.Canim biraz daha bekle bence. Umudunu kesme daha adet olmamissin.
Cnm bizim burada net 1 haftadir il genelinde yoktu nete giremiyorduk biz bu hafta icerisinde dr a gittim 2 3 kez kalp atışı duyuldu ama düşük tehlikem var birde digerindede kalp durmustu kan pihtilasmadan kaynakli habire dr a gidiyorum..allah razi olsun cnm ya düşünmeniz duygulandirdi...Rabbim tez zamsnda bütün dilediklerini gerceklestirsin sıkıntılarını yok etsin
Yumurtlama gerceklesti demek bence canimKızlar o uzayan akıntı olunca yumurta oluştu mu demek yoksa çatladı mi demek?
Canim haklısın bende sen gibiydim ama simdi buraya arada sırada giriyorum arkadaşları tebrik etmeye ve belirti yazanları okusamda kendimde varmı diye dusunmekten vazgeçtim daha çok sağliğa yoğunlastim ben sağliklımıyim diye kontrellere gitmeye basladım ve surekli anlık burayı okumamaya gayret ediyorum etkisinden kurtulmak icin yol bulursan buranın zarardan çok yararı olduguni dusunuyorum allahim yar ve yardımcın olsun
Anliyorum ins hamissindir canımAtetlerim hep düzenliydi bu ay geçikmem var sadece idrar testi de yaptım 2 defa ince çizgi çıktı.
Amin insallahAllah razı olsın canım. Ben de aslında hani bakıyorum hamile arkadaşlar varmı felan belirti olarak yazılanları da hiç krndimde aramıyorum aslında ama yinede neyapcağımı bilmiyorum ya .rabbim daha fazla bekletmesin.
inşAllahAnliyorum ins hamissindir canım
canımm öncelikle tebrik ederim, sağlıkla al bebişini kucağına inşallahh.Test yap istersen ben 4 gün önce öğrenmiştim
Hayırlısı olsun canım. Nasip zamani gelince olacak insallah.@Busra ozsoy34 benim kirmizilar geldi canim yeni bat 1 Aralık
Canım benim akıntım coz azdı hafif çok acık sarıydı. Belirti eğer bat oncesi akıntın olmuyorsa olabilir ben kupkuru olurum ordan anladım ve gün once test yapıp öğrendim.canımm öncelikle tebrik ederim, sağlıkla al bebişini kucağına inşallahh.
benim de adetim gecikti ve akıntım geliyor, şu akıntı meselsini biraz anlatabilir misin :)))) benm akıntım beyaz şeffaf bir akıntıydı, belirti midir acaba?
bnm esimin de birkc gun onceydi ve dogum gununde ise gidebilir diye erken kutlamamiz gerekiyormus.bende isteydim.kendi pastasını kendi aldi zavallı hem de ilk defa dogum gunu kutluycaktik: ))) sizinkini okuyunca utandimKızlar 27 kasım esımın dogum gunu ve şimdiden hazırlıklara baslıyorummumlarımı aldım hazırladım haftasonu da hediyemi hazırlayacagım guzel fikirleri olan arkadaslar paylasabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?