2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bende netten çok baktım hep farklı yorumlar var aklıma takıldı benim de

Merhaba canim evet bende duymustum tam bir bilgim yok ama kayganlastirici ozelligi olabilir spermlerin hızını arttirabilir
Teşekkürler canım okudum bayağı baktım ama isim verebiliyormuyuz burda bilmiyorumda sormak istedim kullanan varmı acaba bayağı etkisi oluyormuş galiba sperm sayısı az olan yada yavaş olan için

Amin canım Allah razı olsun. Allah yardımcın olsun canım inşallah yavtun sana tutunur inşallah birşey olmaz sağsalim kucağına alırsın.

Allah razı olsın canım. Ben de aslında hani bakıyorum hamile arkadaşlar varmı felan belirti olarak yazılanları da hiç krndimde aramıyorum aslında ama yinede neyapcağımı bilmiyorum ya . rabbim daha fazla bekletmesin.

Kızlar 27 kasım esımın dogum gunu ve şimdiden hazırlıklara baslıyorum mumlarımı aldım hazırladım haftasonu da hediyemi hazırlayacagım guzel fikirleri olan arkadaslar paylasabılır

Test yap istersen ben 4 gün önce öğrenmiştim
canımm öncelikle tebrik ederim, sağlıkla al bebişini kucağına inşallahh.
benim de adetim gecikti ve akıntım geliyor, şu akıntı meselsini biraz anlatabilir misin :)))) benm akıntım beyaz şeffaf bir akıntıydı, belirti midir acaba?

Canım benim akıntım coz azdı hafif çok acık sarıydı. Belirti eğer bat oncesi akıntın olmuyorsa olabilir ben kupkuru olurum ordan anladım ve gün once test yapıp öğrendim.

bnm esimin de birkac gun
Kızlar 27 kasım esımın dogum gunu ve şimdiden hazırlıklara baslıyorum mumlarımı aldım hazırladım haftasonu da hediyemi hazırlayacagım guzel fikirleri olan arkadaslar paylasabılır
bnm esimin de birkc gun onceydi ve dogum gununde ise gidebilir diye erken kutlamamiz gerekiyormus.bende isteydim.kendi pastasını kendi aldi zavallı hem de ilk defa dogum gunu kutluycaktik: ))) sizinkini okuyunca utandim hic fikir de veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…