Ben Biraz meraklıyım boyle seylerebnm esimin de birkac gun
bnm esimin de birkc gun onceydi ve dogum gununde ise gidebilir diye erken kutlamamiz gerekiyormus.bende isteydim.kendi pastasını kendi aldi zavallı hem de ilk defa dogum gunu kutluycaktik: ))) sizinkini okuyunca utandimhic fikir de veremiyorum.
Ben Biraz meraklıyım boyle seyleresımdı pasta örneklerine bakıyorum bıkac gun onceden verırım sıparısımı ınsallah yemek tariflerimi hazırlarım kafamda planlarım o gun uygulaması kolay olsun diye. insallah guzel birseyler yapabılırım bakalm
bence güzel olmuş ifadelerCanim o ifadeleri silemedim ya nasil oldu anlamadim kusura bakmaedacimm
Az once yaptim bunuda bakin bi var mi yok mu bisey sizce sanki azcik var gibi
Daha cook dogum gunlerı kutlamaları var cnım onunuzdeay masallah ya guzel bir gun gecirrisiniz insallah.bende boyle değildim ama bu defa boyle oldu malesef :)
Benim gelmedi testimde boyle simdi yaptim
Ben hala inanamiyorum ya yarin sabah bi tane daha alicam sabah yaptigim da negatife dondu az once boyle cikti guvenemiyorum esime soylemiycem kesinlesene kadar hala tereddutteyim yanilma payi var mi acabaCanm mm benım sılıkte olsa var tabı bırkac güne cok net çıkar tebrık edrım nasıl sevındım anlatamamm
ayyyy canım tebrik ederim çok çok sevindim :* çizgiyi ben gayet gördüm, gözün aydın darısı başımıza inşallahBenim gelmedi testimde boyle simdi yaptim
Sonucumda seni etiketlicem canım. İnşallah hepimiz için herşey güzel olurPerşembeye daha çok var ama merak ediyorum randevu sonucunu inşallah güzel haberler getirirsin
Benim hormonlarımda biraz sorun çıktı bu aydan ümidim yok ama önümüzdeki ay inşallah bende güzel haberler vermek istiyorum.
Kizlar iyiaksamlar son adetim 12 temmuz ve ben 1ay once tarlusal icmem ragmen adet olmayinca 2tane test yaptim ve pozitifti sabah tahlil sonucum bhcg 71175.1 ve ben pcos hastasiyim nasil olur bu durum hala saskinkm simdi bebek var mi varsa kac haftalik iyice saskin durumdayim kusura bakmayin
Bence yok cNım ama sabah ılk ıdrarla tekrar yap oyle soyleBen hala inanamiyorum ya yarin sabah bi tane daha alicam sabah yaptigim da negatife dondu az once boyle cikti guvenemiyorum esime soylemiycem kesinlesene kadar hala tereddutteyim yanilma payi var mi acaba
Yarin sabaha randevu almistm arkadasim ama cok korkuyorum kese gorunur mu pekihemen doktora gidin bence cevabı burda aramayin bebek büyümüştür
Canım benim sağolmelegini_bekliyor @Burcu251 hayırlı olsun canlar rabbim kucagınıza almak nasip etsn inşallah cok sevindim sizin adınıza çok dikkat edin artık kendinize
ben cok anlamıyorum ama burdaki arkadaslarin yazdığına gore baya yuksek değer.bence.görünür hakkinizda hayirlisi olsun insallah isteyenlerede dua edinYarin sabaha randevu almistm arkadasim ama cok korkuyorum kese gorunur mu peki
yeni bat 29 kasim canimHamd olsun canım Allahim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin minnagin Allaha emanet ol iyi haberler olsun insaAllah dikkat et kendine
insaAllah bebis vardir canım umutsuzluk yok stres yapma akisina bırak bekle
Sağlık olsun canım yeni bat kac hic gelmesin insaAllah bebisin gelsin
insaAllah bebis vardir canım güzel haberler olsun
Sağlık olsun canım yeni batin kac hic gelmesin insaAllah güzel haberler olsun
ben kirmizi karti yedim bugun cnmBat 2 bende de regl ağrısı gibi bir sızı var vücudumda hayırlısı ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?