Canım imkanın varsa baktır bencede ve hemen bize yaz inşallah vardır bebişbakalım bir deneyeyim canım işten çıkınca acil kadın doğum var bizim ordaki hastanede oradaki hemşirelere söyliyeyim bakalım olursa daha iyi olur aslında varsa çıkar yoksa ümitlenmem
Canım bende dün acilde kan verdim beta hcg testi yaptırmak istiyorum dedim sormadan yaptılar..bence sende iş çıkışında git kan ver sonucunu öğren bi an öncebakalım bir deneyeyim canım işten çıkınca acil kadın doğum var bizim ordaki hastanede oradaki hemşirelere söyliyeyim bakalım olursa daha iyi olur aslında varsa çıkar yoksa ümitlenmem
Perşembeye daha çok var ama merak ediyorum randevu sonucunu inşallah güzel haberler getirirsinCanımmm benimmm ya çok sağolBugün sağlıkocağına gittim kan vermek için ama randevu almam gerekiyormuş. Doktorumu aradım perşembe günü için randevu aldımç artık o zaman kan vericem bakalım. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider. Benimde duam sizlerle canım, senden de en yakın zamanda güzel haber bekliyorım inşallah
Teşekkürler canım darısı hayırsıyla başınıza inşHayirli olsun canım inşallah sağlıklı gelişir zamanı gelince de sağlıkla kucağına da alirsin inşallah.
tamam canım iş çıkışı gidip yaptırayım bende o zamana kadar gelmez inşallah senin kaç çıktı canım değerin birde belirtilerin nelerdiCanım bende dün acilde kan verdim beta hcg testi yaptırmak istiyorum dedim sormadan yaptılar..bence sende iş çıkışında git kan ver sonucunu öğren bi an önce
ayy inşallah canımCanım imkanın varsa baktır bencede ve hemen bize yaz inşallah vardır bebiş
Teşekkürler canım en büyük belirtm bata 2 hafta kala gögüslerim çok acıdı ve ben bata 4 5 günkala kuru olurum cok az akıntım oldu suan dokunulmuyacak kadar gögüslerim agrıyor ve akıntım gögüs uçlarım koyulaşıyor batımdan 5 gün geçti bugün mide bulantısı olarak belirti aramayın bence benim hala midem bulanmıyor başımdönmüyor gerçi herkes de farklı olur ama bu haftalarda başlıyor mide bulantısı battan once olmaz diyor doktorlarda. Yardımcı olabildiysem ne mutluöncelikle Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin nelerdi canım
çok sağol canım benim de ayak üşümem var ilk defa bu kadar üşüdüğünü hatırlıyorum birde kasık ağrım oluyor gelip giden bakalım hayırlısı göğüslerim benimde adetime 4-5 gün kala acımaya başladı ve şişkinlik oldu.koyu yerleri yayılmıştı resmenTeşekkürler canım en büyük belirtm bata 2 hafta kala gögüslerim çok acıdı ve ben bata 4 5 günkala kuru olurum cok az akıntım oldu suan dokunulmuyacak kadar gögüslerim agrıyor ve akıntım gögüs uçlarım koyulaşıyor batımdan 5 gün geçti bugün mide bulantısı olarak belirti aramayın bence benim hala midem bulanmıyor başımdönmüyor gerçi herkes de farklı olur ama bu haftalarda başlıyor mide bulantısı battan once olmaz diyor doktorlarda. Yardımcı olabildiysem ne mutlu
Ekledim canım liste 1.sayfadaCanim beni eklemismiydin kasim 10
Ekledim canım 1.sayfadan bakabilrsin asıl liste orda
Teşekkürler canım darısı sizleremelegini_bekliyor Burcu251 hayırlı olsun canlar rabbim kucagınıza almak nasip etsn inşallah cok sevindim sizin adınıza çok dikkat edin artık kendinize
peki canım bu kişiden kişiye değişiyormu minimum yaşama süreleri ne24 saat yumurta yaşıyor ama spermler 3 gün yaşıyor o nedenle gün aşırı ilişki diyor doktorlarda... ama her gün ilişkiyi ovuyla yumurtalamanı takip ettiğinde öneriyoruz biz ben 3 gün üst üste ilişkiyle hamile kaldım gerçi kimyasaldı ama kaldım yani...
Kasık ağrı olarak değilde bıçak batması gibi oluyordu hala devam ediyor bugun doktora söyledim gerilme gibi olur korkma dedi buda bir belirti gögüs ve akıntı onemli bir detay canım ne kadar var daha bataçok sağol canım benim de ayak üşümem var ilk defa bu kadar üşüdüğünü hatırlıyorum birde kasık ağrım oluyor gelip giden bakalım hayırlısı göğüslerim benimde adetime 4-5 gün kala acımaya başladı ve şişkinlik oldu.koyu yerleri yayılmıştı resmen
onu bilemem canım hiç araştırmadım ama doktorların dediğide internette yazanda 24 saat yaşadığı bildiğim sadece çatlama süresi herkeste farklılık gösteriyor kiminde yumurta olgunlaşıp hemen çatlıyor kiminde bir gün sonra kiminde 2 gün ama çatladıktan sonra yaşama süresi 24 saat...peki canım bu kişiden kişiye değişiyormu minimum yaşama süreleri ne
hakkında hayırlısı olsun canım senin belirtilerin çok umut verici...bakalım bir deneyeyim canım işten çıkınca acil kadın doğum var bizim ordaki hastanede oradaki hemşirelere söyliyeyim bakalım olursa daha iyi olur aslında varsa çıkar yoksa ümitlenmem
canım sıkıntı yapma kendine yaz tabi yaz ki içinde durup dert olmasın sana bende aynen senin gibiyim kendimi okuyorum dedim bir an.kendi evim kavgalı gürültülü bir evdi evliliği kurtuluş olarak gördüm ama ilk evlendiğim zamanlar yaşadıklarım kurtulmadığı tokat gibi vurdu yüzüme.Rabbim herşeyi biliyor görüyor canım senin yaşadıklarını da.laf söyleyenleri duyma lütfen elbet evladın olacak Rabbim doğru zamanda nasip edecek onu size.Ben bu seneyi hamile kalamadan kapaticam sanırım aralık batida çıktı sonrası ocak zaten 2017 amann ne ev oluyor zaten yalan oldu ne bebek var ne şu memurluktan haber var sonuçlar çıkmadı son günlerde öyle sıkkın ki canım alıp başımı gidesim var bebek konusu aklıma gelince kvnin tembel cikti demesi benim için yüzüme baka baka olmuyor diye düşünüp konuşması ki oglu için dememistir bana önceden tembel diyen insan direk bana söyler neyse bunları kuruyorum kafamda sevmesine seviyorum çok olmasada ama yok çok kırgınim rahatım is telasem yok ama huzurum yok napiyim bunları eşim desem hicbirsey yapmıyor anca baştan kabul ettin sus otur modunda kendimi berbat hissediyorum bekarken annemler cok üstüme gelirlerdi babamda öyle dedem bizde kalıyordu hergün sıkıntı falan fazla gelirdi evlenip sevdiğim adamla olunca mutlu olucam sanırdm hemen evlenmek istiyordum ama gördüm k yagmurdna kacip doluya tutulmusum asil burda kafa dinlenmiyor kaynimin simarik hareketleri gorumcem desem oda öyle evlenmeden önce görmedim hic bu yönleri taraflarini süt limandi benim gelip gitmemde ah salak kafam simdi hicbirseyde hevesim yok canım sıkiliyr ne yapsam diyorum sonra amann diyorum birsey yapasim gelmiyor hee birde dini boyut var onun eksikliğide var ic huzur 0 eşimi çok seviyorum tek tesellim bu oda seviyor biliyorum ama yok her gün yine bu evde uyanmaktan bunaliyorum 1 senemiz dolacak bu ay gecti ama nasıl geçti misal dün dizi izliyoruz bebek görüyor ayy bize gel bizm ol falan gibi şeyler söylüyor aman ne tatli falan filan benzer şeyler gözüme sokar gibi ya sevebilirsinde ben ortamdayken yapmak zorundamisin yanında durasim gelmiyor odama kaçıyorum mecbur sıkıldım artık kusura bakmayin alakasiz yere yazdm ama ne zamandir ne aglayip ne biriyle dertlesp icimi dokemedim ve patladim uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin birdr işgal ettigim için
inşallah canım öyle olur ama içime bir hüzüzn oturdu ya eşimle kavga edince hiçbirşey yapasım olmuyor benim öğrenesim bile gelmiyor artık ne msjlarıma cvp veriyor nede telefonu açıyor ölsek kalsak adamın ruhu duymayacak yahakkında hayırlısı olsun canım senin belirtilerin çok umut verici...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?