2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kasık ağrı olarak değilde bıçak batması gibi oluyordu hala devam ediyor bugun doktora söyledim gerilme gibi olur korkma dedi buda bir belirti gögüs ve akıntı onemli bir detay canım ne kadar var daha bata
bat bugün canım tam ağrı gibi de değil dediğin gibi ara ara gelen kasılmayla ağrı karışık gibi tamam diyorum adet oldum ama yok gelen giden henüz

Allah yardımcın olsun eşinin sınavı için bol fetih oku canım huzur içinde bir sure vardı hatırlamıyorum ama inan seni anlıyorum benim de kayinvalidem kendi anne babam memleketteki konu komşu çocuk çocuk diyip duruyordu hatta alakasız biri kuzenimin düğününde şimdiki gençler gezip tozma derdi biz hemen çocuk yapiyorduk diyo( bana sorduklarında ben gencim yeni evliyiz hele gezip tozalim bi öyle yaparım siz mi bakacaksınız diyordum:)) kafani boşalt milleti takma sen rahat olduğun vakit o seni bulur merak etme milleti de takma onları lafı söylerken senin ne hissettiğini düşünüyor mu salla gitsin benim felsefem içinde kalacagina dışında kalsın içimde kalıp hastalandiracagina hak eden lafını bulsun sende dene çok rahatlatıyor çünkü bende içine atan biriydim artık atmiyorum)

ya benim anlamadığım çalışma yapan arkadaşlar daha fol yok yumurta yok ama çalışmadan sonra gazdan dolayı şiş gbi oluyor mu karnınız?

bu yazıyı okurken ezan okunuyoudu senin için dua ettim rabbim tez zamanda inşallah feraha kavuştursun seni gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin tez vakitte. takma derim ama biliyorum çok zor bende yapamaıyorum oyüzden sanada demeyeceğim.Rabbim ferahlık versin her konuda.

tamam canım iş çıkışı gidip yaptırayım bende o zamana kadar gelmez inşallah senin kaç çıktı canım değerin birde belirtilerin nelerdi
canım benim değerim 25 çıktı ama daha adetime 3 gün var...erken olduğu için düşük yarın testi tekrarla dedi doktorum inşallah artar.. ben aşılama yaptırdım canım bu ay aşılamadan sonra doktor progestan hap verdi onu içtim belirtilerim oldu ama hapın etkisindenmidir bilmiyorum..şu 1 haftadır göğüslerim ağrıyor ve şişti biraz..ayrıca sol kasığım ara ara sızlıyordu bacağıma doğru iniyordu bazen hatta..onun dışında bu 2 gündür ayaklarım üşüyor ısınmıyor ve süt gibi beyaz akıntım oluyordu bugün azaldı biraz ama hala var..umarım yardımcı olur size bu belirtiler

Estafurullah canım. Ne hakkı. Biz birbirimiz için buradayız. Öyle ya da böyle. Yüz yüze tanışmıyor olsak da gönüller bir olsun. Rabbim sabır versin. Gönlüne ferahlık versin. Diğerlerine de akıl fikir düşünce versin. Ne diyeyim bilemedim. Allah bir çıkış yolu gösterir insaalah. Derler ya en karanlık an güneş doğmaya en yakın zamandır. İnşallah güzel şeyler seninle olur. İmtihan dünyası vesselam

canım tabi buraya yazacaksın bizi bizden daha iyi anlayan yok malesef... bir senelik mi evlisin eğer öyleyse daha çok yeni dursunlar daha ne bebeği hiç korunmadınız mı doktora gittiniz mi sebep var mı olmaması için... herkesin sınavı farklı bunalmakta sıkılmakta haklısın bazen her şey üst üste geliyor ya da biz hangi konuya takıntılıysak sanki herkes bizi ordan vuruyormuş gibi geliyor... aklını boşaltmaya bak hobiler edin dikiş dik örgü ör ahşap boya kendini oyala çalışmıyorsun sanırım... hepimizin yazısı farklı inşallah hayırlı zamanlarda gelecek bebeğin onu düşün olumlu düşün...

ya benim anlamadığım çalışma yapan arkadaşlar daha fol yok yumurta yok ama çalışmadan sonra gazdan dolayı şiş gbi oluyor mu karnınız?
içine hava kaçıyor olabilir mi ilişki sırasında... bende bazen oluyor şişiyorum resmen bir kaç kişiye sormuştum hava kaçıyormuş içimize

Aynen ya bende bitek adetliyken ve sonraki bikac gun rahatim.yumurtlama donemi ve sonrasi 'dusun dusun yoktur işin ' modundayim...sirf stres atmak icin geziyrz evde pek durmuyoruz ama gittigm yerlerdede surekli sitedeyim yaa
Aynen kuzum hic aklimdan çıkmıyor ve ne olsa hamilelige yoruyorum her ay bu sefer hamileyim galiba demekten yoruldum

Bu ara çok duygusalım. Yazdıklarını dolu dolu gözlerle okudum. Çok sevindim

merhaba kızlar nasılsınız.çok fazla giremiyorum siteye bakıyorum ama yazılanlara.sormak isteyeceğim birşey var tekrardan affınıza sığınarak :) gebe kalma jeli diye birşey duydum.bu konuyla alakalı forum da var hatta ama bayağı eski zamanda yazılmış diye gördüm.deneyeniniz yada bilgi sahibi olanınız varmı.Ben baktım biraz içeriğine fakat sormak istedim kullanan varmı hiç aranızda diye

ayak üşümesi bende de var canım 2 gündür sanki buzun üstünde ayaklarım vücudum sıcak ama ayaklarım buz gibi resmen bakalım bende yaptırayım testi hayırlısı ne ise o olsun

Beta 1.20 çıktı 3 günlük geçikmem var sonuç negatif

Merhaba canim evet bende duymustum tam bir bilgim yok ama kayganlastirici ozelligi olabilir spermlerin hızını arttirabilir

ayak üşümesi bende de var canım 2 gündür sanki buzun üstünde ayaklarım vücudum sıcak ama ayaklarım buz gibi resmen bakalım bende yaptırayım testi hayırlısı ne ise o olsun
sıcak su torbası koydun mu canım iyi geliyor birde basit masaj aletin varsa ayak tabanlarına yap çok iyi hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…