2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar benim göğüs uçlarım kızarık ya neden ki acaba .sızı ve dolgunlukta var ama o adetten önce de oluyordu benim .ama kızarıklık

Hepinize cok tesekkur ederim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hala soktayim inanamiyorum yarin direk hastaneye kan vermeye gidicem hic bu sekilde ogrenemiycem sanmistim cok mutluyummm mutlulugumu paylastiginiz icin Allah razi olsunnn :)
Canım yaa süpersin bekliyoruz yarın

S selifor beni de eklemişmiydin?
yok canım bat kaç

Bazen boşuna sıkıntı yapıyorum diyorum zaten ama iste bazen sonra geçiyor Sağol canım benim Allah hepimize kolaylik versin teşekkür ederim yorumun icin

Bende bugün rahim filmi çektirdim sağ tüpüm kapalıymış aranızda varmı böyle olan arkadaşlar

Hepinize cok tesekkur ederim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hala soktayim inanamiyorum yarin direk hastaneye kan vermeye gidicem hic bu sekilde ogrenemiycem sanmistim cok mutluyummm mutlulugumu paylastiginiz icin Allah razi olsunnn :)
Canim birsey soracagim idrar rengin nasil hafif sari bazen koyu sari oluyor diye duyuyorum da merak ettim bir de akinti durumu?

Allah razı olsun canlar icimi ferahlattiniz Rabbim ne muradiniz varsa versin cok tesekkur ederim guzel kalbiniz dualariniz dilekleriniz yorumlariniz icin cevaplayan elleriniz dert görmesin

Birsey yapasim gelmiyorki canım ya ama ismekte kursa baslicam gerci onada kv ile gidiyoruz kirmamak icin hayir diyemedim ama neyse ve hic korunmadik sorun yok bende sadece prolaktin biraz yüksek çıktı esimi bilmiyoruz sorun varmi test yaptirmadi 8inde gidicem doktora 1 sene oldugunu soylicem bakalım hayırlısı

Çok sevindim inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur Güzel haberlerini alırız çok mutlu olursun inşallah....... eski topiktekiler artık pek göremiyorum çok yazmasamda sizi takip ediyordum şimdi gözlerim sizi arıyor yesa filan da yok

Sağ ol canım. İnşallah sen de en yakın zamanda güzel haberleri paylaşırız. Eylül- ekim grubunda yazışıyoruz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…