2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım öncelikle tebrik ederim. Hangi ilaçları kullandın ?bebek sahibi olmak için?

Sadece senle olmaz canim esininde baktirmasi lazim belki sorun onda gitmezse 10 senede ugrassaniz bosuna ugrasirsiniz... Bir an once gitsin spermlerine baktirsin

Bende bugün rahim filmi çektirdim sağ tüpüm kapalıymış aranızda varmı böyle olan arkadaşlar
Ben henuz cektrmedim ama kendim kadin dogum hemsresiyim..kapali tup ameliyatlarina cok girdim..genelde laparoskopik oluyoryani kapali oluyor basit bisey cok surmuyor.ama asirii derecede yapisikliklar varsa mecburen acik ameliyat yapiyorlar ama ondada korkulcak bisey yokhatta tek tarafli oldugu icin sagdan yumurta serbest birakilirsa yine kendi kendine hamile kalma ihtimalij var ama sagdan birakmasida sans isi..ihtimali az olur yani 2 sininde acik olmasina gore. Operasyon sonrasinda hamile kalma ihtimalin cok artiyor genelde 2 3 ay icinde kaliyor hastalar.

Canım bu çok güzel bir haber insaAllah daha da güzel olucak haberlerini bekliyorum Allaha emanet ol

Sadece senle olmaz canim esininde baktirmasi lazim belki sorun onda gitmezse 10 senede ugrassaniz bosuna ugrasirsiniz... Bir an once gitsin spermlerine baktirsin
Esim benim kadar istekli degil bebek konusunda canim gerci artik benimde hevesim kalmadi ya o ayri o yüzden istemiyor test yaptirmayi napalım akisina birakicaz ne zaman gelirse ne zaman olursa

hadi hayırlısı bakalım.. ikiz bebek hep hayalimmm

İnşallah canım. Duadan başka yapacak bir şey yok :)

benim ailemde uzak akrabalar da var ama eşimin tarafında pek yok. olma ihtimali çok düşük hatta yok bile. ama kimin hoşuna gitmez ki şu ikili bebek arabalarında ki o tatlı bebişler :):)
Canım şimdiye kadar hiçbir arkadaşım ikiz sahibi olamadı. O yüzden korkuyorum. Biri 6 aylık doğurunca teki yaşadı, biri erken doğumun başlamasıyla ikisini de kaybetti. Çevresinde örnekleri görünce etkileniyor insan

Ben calısıyorum bnmde aklımdan hıc cıkmıyo :) stresten gecıkme olustu bendede buyuk ıhtımal 3gun gectı test yapıyorum negatıf yaaa bu durumda daha cok yapıyırum streeees
Aynen be canım iş ve hamilelik stresi çok yordu bir yıldır uğraşyoz sonuç yok hayırlı zamanı rabbim bilir

Google play da takvimim diye bir uygulama var onu indir ona göre dene olur mu?
Çatlatma iğnesinden 24-36 saat sonrasına denk gelicek şekilde gün verdi dr.um cnm onikisinde teste gel adet olsanda gel dedi biraz ümitlendim açıkçası

Bugün itibarıyla kahverengi akıntım geldi herhalde kırmızılarda gelir peşinden 29 kasım sonraki adet tarihim canım

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) benimde bat ımı geçeli 7.gün bugün. Normalde adetim çok düzenli değil 2-3 gün oynamaları oluyor. Adetimin ilk günü kan testi yaptırdım sonuç negatif . Bir de dün ve bugün idrar testi yaptım onda da birşey çıkmadı . Sizce hamile olma ihtimalim var mı

Canım öncelikle tebrik ederim. Hangi ilaçları kullandın ?bebek sahibi olmak için?
Tatlim ben hic ilac kullanmadim sadece 2kez sogan kuru yaptim bimde annem adetlerim duzene girsin diye aktardan cay karisimi almisti 1ay kadar onu ictim ama tabi subat gibi ictim onlari ve benim hayatimda kullandigim tekmilac yasmin o da adet oalbilmek icin inaninnben soklardayim hala imkansiz gibi ama kan tahlili yaniltmiyordur insallah beni iki tanede test yaptim o da pozitifti iste inanin nasil oldu ben bilmiyorum tek bildigim hersey Allahtan

Kızlar bende cok stres yapıyorum ya bi kızım var ikinciyi ıstıyorum olmadı bi doktor kesinlikle stres yok dedi hamileliği engelleyen en büyük sebep dedi ama olmuyor mAlesef bide bişey sorucam ya ben yeni gırdım bu siteye kızlar aralarında Konuşuyor bat nedir ?? Bilemedim

Ben de bu ay ovu.testi takip etmeye başladım ilk kez. bakalım bu ay ne olacak sonuç. annem bana ve kardeşime kasım ayında hamile kalmış inşallah hayırlısıyla ben de öyle olurummm ve hepimiz tabikiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…