- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Bat belenen adet tarihiKızlar bende cok stres yapıyorum ya bi kızım var ikinciyi ıstıyorum olmadı bi doktor kesinlikle stres yok dedi hamileliği engelleyen en büyük sebep dedi ama olmuyor mAlesef bide bişey sorucam ya ben yeni gırdım bu siteye kızlar aralarında Konuşuyor bat nedir ?? Bilemedim
ins bebislerin sana sımsıkı tutunur.kacinci gün embriyosu?hangimerkezde yapturiorsun bide?bende dusunuyorm.İyi akşamlar kızlar. Yarın benim karnıma iki tane bebiş koyacaklar :) 12 gün oldu tedaviye başlayalı. Hiç bu kadar hızlı olacağını sanmıyordum. Hayırlısı bakalım :) @morsevdam5 bugün aradılar, o yüzden şimdi yazabildim canım :)
Amin canim benim insallahh yarın kanda bakalim ne cikicak degerler kac acaba :)Ay çok sevindim ya Hayrli olsun cnm Rabbm herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
nerdeydin canım ya?neden ban yedin?Ben henuz cektrmedim ama kendim kadin dogum hemsresiyim..kapali tup ameliyatlarina cok girdim..genelde laparoskopik oluyoryani kapali oluyor basit bisey cok surmuyor.ama asirii derecede yapisikliklar varsa mecburen acik ameliyat yapiyorlar ama ondada korkulcak bisey yokhatta tek tarafli oldugu icin sagdan yumurta serbest birakilirsa yine kendi kendine hamile kalma ihtimalij var ama sagdan birakmasida sans isi..ihtimali az olur yani 2 sininde acik olmasina gore. Operasyon sonrasinda hamile kalma ihtimalin cok artiyor genelde 2 3 ay icinde kaliyor hastalar.
nerdeydin canım ya?neden ban yedin?Ben henuz cektrmedim ama kendim kadin dogum hemsresiyim..kapali tup ameliyatlarina cok girdim..genelde laparoskopik oluyoryani kapali oluyor basit bisey cok surmuyor.ama asirii derecede yapisikliklar varsa mecburen acik ameliyat yapiyorlar ama ondada korkulcak bisey yokhatta tek tarafli oldugu icin sagdan yumurta serbest birakilirsa yine kendi kendine hamile kalma ihtimalij var ama sagdan birakmasida sans isi..ihtimali az olur yani 2 sininde acik olmasina gore. Operasyon sonrasinda hamile kalma ihtimalin cok artiyor genelde 2 3 ay icinde kaliyor hastalar.
erken gebelik testi yap eğer onda da çıkmazsa yoktur canim.umarim vardir.bazende bole gecikmeler vücudun kendisini hamilelige.sadece hazırlama asamasiymis.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) benimde bat ımı geçeli 7.gün bugün. Normalde adetim çok düzenli değil 2-3 gün oynamaları oluyor. Adetimin ilk günü kan testi yaptırdım sonuç negatif . Bir de dün ve bugün idrar testi yaptım onda da birşey çıkmadı . Sizce hamile olma ihtimalim var mı
Süt renginde akintim var idrarim koyu sari canim baska da bisey yok :)Canim birsey soracagim idrar rengin nasil hafif sari bazen koyu sari oluyor diye duyuyorum da merak ettim bir de akinti durumu?
Anladim canim insallah güzel haberler ver bize degerlerin güzel çıksın inşallahSüt renginde akintim var idrarim koyu sari canim baska da bisey yok :)
Allahım sana inşallah hayırlısıyla sağlıklı, iyi huylu, temiz kalpli evlatlar nasip etsin tez zamanda.Ben bu seneyi hamile kalamadan kapaticam sanırım aralık batida çıktı sonrası ocak zaten 2017 amann ne ev oluyor zaten yalan oldu ne bebek var ne şu memurluktan haber var sonuçlar çıkmadı son günlerde öyle sıkkın ki canım alıp başımı gidesim var bebek konusu aklıma gelince kvnin tembel cikti demesi benim için yüzüme baka baka olmuyor diye düşünüp konuşması ki oglu için dememistir bana önceden tembel diyen insan direk bana söyler neyse bunları kuruyorum kafamda sevmesine seviyorum çok olmasada ama yok çok kırgınim rahatım is telasem yok ama huzurum yok napiyim bunları eşim desem hicbirsey yapmıyor anca baştan kabul ettin sus otur modunda kendimi berbat hissediyorum bekarken annemler cok üstüme gelirlerdi babamda öyle dedem bizde kalıyordu hergün sıkıntı falan fazla gelirdi evlenip sevdiğim adamla olunca mutlu olucam sanırdm hemen evlenmek istiyordum ama gördüm k yagmurdna kacip doluya tutulmusum asil burda kafa dinlenmiyor kaynimin simarik hareketleri gorumcem desem oda öyle evlenmeden önce görmedim hic bu yönleri taraflarini süt limandi benim gelip gitmemde ah salak kafam simdi hicbirseyde hevesim yok canım sıkiliyr ne yapsam diyorum sonra amann diyorum birsey yapasim gelmiyor hee birde dini boyut var onun eksikliğide var ic huzur 0 eşimi çok seviyorum tek tesellim bu oda seviyor biliyorum ama yok her gün yine bu evde uyanmaktan bunaliyorum 1 senemiz dolacak bu ay gecti ama nasıl geçti misal dün dizi izliyoruz bebek görüyor ayy bize gel bizm ol falan gibi şeyler söylüyor aman ne tatli falan filan benzer şeyler gözüme sokar gibi ya sevebilirsinde ben ortamdayken yapmak zorundamisin yanında durasim gelmiyor odama kaçıyorum mecbur sıkıldım artık kusura bakmayin alakasiz yere yazdm ama ne zamandir ne aglayip ne biriyle dertlesp icimi dokemedim ve patladim uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin birdr işgal ettigim için
Canım çizgi var ya. İnşallah yarın daha da belirgin çıkarBen hala inanamiyorum ya yarin sabah bi tane daha alicam sabah yaptigim da negatife dondu az once boyle cikti guvenemiyorum esime soylemiycem kesinlesene kadar hala tereddutteyim yanilma payi var mi acaba
Canım benim çok sevindim kuzum ya nasıl mutlu oldum inanamazsın yarın kan sonuçlarını bekliyorum ve sonra temmuz anne grubuna seni de bekliyoruz tatlımBenim gelmedi testimde boyle simdi yaptim
Ben söylemezsem çatlardım herhalde. O yüzden hamile olduğumu eşimden öğrendimAmin Amin insallah ya ben bu gece esime soylemeden nasil dururum bilmiyorum
Samsun fakültede yaptırıyorum canım. Cumartesi günü opu oldu, bugün üç günlük sayılıyormuş yani yarın dörtins bebislerin sana sımsıkı tutunur.kacinci gün embriyosu?hangimerkezde yapturiorsun bide?bende dusunuyorm.
Ben iki kez tek tüple hamile kaldım daha bugün öğrendim tek tüpümün açık olduğu nu ilk hamileliğim tek ilişkide oldu ikincisi üçüncü ayda kalmıştım denememin Rabbimin hikmeti demekki o vericekse hiç birşey engel değil tabi şimdi duyunca korkmadım değil ama ne biliyim doktorm bakalım ne diycekBen henuz cektrmedim ama kendim kadin dogum hemsresiyim..kapali tup ameliyatlarina cok girdim..genelde laparoskopik oluyoryani kapali oluyor basit bisey cok surmuyor.ama asirii derecede yapisikliklar varsa mecburen acik ameliyat yapiyorlar ama ondada korkulcak bisey yokhatta tek tarafli oldugu icin sagdan yumurta serbest birakilirsa yine kendi kendine hamile kalma ihtimalij var ama sagdan birakmasida sans isi..ihtimali az olur yani 2 sininde acik olmasina gore. Operasyon sonrasinda hamile kalma ihtimalin cok artiyor genelde 2 3 ay icinde kaliyor hastalar.
Selamun aleyküm hanımlar
Bu sayfaya ilk gelenlerdenim
beni bilenler bilir reglim çok gecikmişti bat'ı en eski olan kişi benim
8 eylülde olmuştum ve hiç bu kadar gecikmemişti ve enteresanki bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım adet gelmedi ama bebek de yoktukafaları yedim burayı da bıraktım epeydir girmiyodum...ve bu gecikme yüzünden doktora gittiğimde bambaşka bi sorunum olduğunu öğrendim ama adet gecikmem hakkında bişey demediler sinir küpüne döndüm ve daha önceki gittiğim doktorlar bu sorundan bahsetmemişlerdi
resmen 1 yılım çöpe gitti doktorların yüzünden
Siz siz olun onlara kanıp boşuna beklemeyin insanı oyalıyor çoğu...
bendeki şey tam olarak hastalıktan ziyade doğuştan olan bi sorunmuş o yüzden operasyon olmam gerekiyormuş gün verdiler bekliyorum inşaAllah hayırlısıyla atlatırım
Eğer zamanında adet görüyorsanız şükredin gerçekten bu büyük bir nimet.... nihayet çok şükür 51.günde adet oldum ve sadece ilk gün çok yoğun geçti ama diğer günler sadece kahve lekeler oldu şuan 3.günüm kısa sürdü nedense bilemiyorum bu ayki gariplikler beni çok gerdi... bidaha o çörekotu kürünü de yapmicam
Şuan tek düşündüğüm şu operasyon
Ve size tavsiyem bedeninizdeki herşeyi hamileliğe yormayın yoksa siz üzülürsünüz ben bu durumu çok yaşadığım için biliyorum
Bu arada bizim eskilerden kızların durumları ne bilmiyorum
@Senur94Gamzecannn @melegini_bekliyor @bebegim-gel @Selinokay S selifor @MelekDiliyorum @EceCigdem @Babies16
Ve diğer sayamadıklarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?