2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bat belenen adet tarihi
Sat son adet tarihi
Hoşgeldin canım :)

ins bebislerin sana sımsıkı tutunur.kacinci gün embriyosu?hangimerkezde yapturiorsun bide?bende dusunuyorm.

nerdeydin canım ya?neden ban yedin?

nerdeydin canım ya?neden ban yedin?

erken gebelik testi yap eğer onda da çıkmazsa yoktur canim.umarim vardir.bazende bole gecikmeler vücudun kendisini hamilelige.sadece hazırlama asamasiymis.

Çatlatma iğnesinden 5 gün sonra dahada artan kasık ağrısı yaşayan varmı arkadaşlar

Allahım sana inşallah hayırlısıyla sağlıklı, iyi huylu, temiz kalpli evlatlar nasip etsin tez zamanda.

Ben hala inanamiyorum ya yarin sabah bi tane daha alicam sabah yaptigim da negatife dondu az once boyle cikti guvenemiyorum esime soylemiycem kesinlesene kadar hala tereddutteyim yanilma payi var mi acaba
Canım çizgi var ya. İnşallah yarın daha da belirgin çıkar

Ben iki kez tek tüple hamile kaldım daha bugün öğrendim tek tüpümün açık olduğu nu ilk hamileliğim tek ilişkide oldu ikincisi üçüncü ayda kalmıştım denememin Rabbimin hikmeti demekki o vericekse hiç birşey engel değil tabi şimdi duyunca korkmadım değil ama ne biliyim doktorm bakalım ne diycek

Kızlar eşimde aglütinasyon pozitif çıktı bu hamile kalmama engel mi biliyormusunuz

Kızlar hepinize merhaba bi soru sormak istiyorum size benim aferin 24 ağustosta adet oldum sonra hamile olduğumu öğrendim 4 ekimde kanamam başladı 5 ekimde düşük yaptım kanamam 8-9 gün falan surdu henüz adet fln olmadım bu dusuk kanaması adet yerine mi geçiyor ? Yoksa öyle değil mi

Canım Allah şifa versin sana bende daha bişey yok adeti takip etmeyi de bıraktım eşimde spermde aglütinasyon pozitif çıktı bu engelli acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…