2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hadi yaaa evet iyi yaparsin valla ne yapilmasi gerekiyosa yap.bi de bu dikislerini sor bakalin.etkileyecek mi seni
Etkilecgni sanmiom bnm yanmda bi kadin vardi dogumda ikinciyi dogurdu arasi bnmki gbydi bi problem yasamamis bide nette arastrdim sorun yasayan olmamis zaten 5 nci ve 6 ayda gobek ciktigi icin dikislerde iyice iylsiomus:) ins doktor kizmaz bana:)

Etkilecgni sanmiom bnm yanmda bi kadin vardi dogumda ikinciyi dogurdu arasi bnmki gbydi bi problem yasamamis bide nette arastrdim sorun yasayan olmamis zaten 5 nci ve 6 ayda gobek ciktigi icin dikislerde iyice iylsiomus:) ins doktor kizmaz bana:)
O zaman iyi canim.kizmaz canim.ne yasadigini sen biliyosun.kimse anlayamaz seni.belki de bu bebek senin iyi olman icin gonderildi.iyi gelecek eminim.ona sıki sıki tutun

O zaman iyi canim.kizmaz canim.ne yasadigini sen biliyosun.kimse anlayamaz seni.belki de bu bebek senin iyi olman icin gonderildi.iyi gelecek eminim.ona sıki sıki tutun
Sorma cnm ya valla mucize gbi cok cabuk geldi onu cok m.ediyorum iyi ki geldi hersey degisti gbi sukurler olsun ya okadar mutluyim ki .. Bi hafta oncesnde ruyama grmsti bebegim ama hamile oldgumu bilmiodum ogl olmus bnm bakiyorum ona hic ilk ogluma benzemiyor diorum kucagima aliyorum falan ustune hamile oldgumu ogrenince cok tuhaf oldum

kızlar nasılsınız ? ben bugün kan verdim yarın belli olacakmış . daha küçük olduğu için ultrasonda gözükmez dedi doktor . görsek iyi olurdu ama nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…