Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ne tutuyo ki canim yaaa her doktorun dedigi bile farkli:) ole yaziyo valla bnde anlamadim doktrlar nie ole tersni soluo:)
Aynen oyle cnm ya bi doktor arastrdm cok memenunmus herkes oraya takibime baslatcam hayrlisi olur insallhZaten ne tutuyo ki canim yaaa her doktorun dedigi bile farkli
Kasii agrisi tek basina belirti olmuyo canim yaa birde cok siddetli birsey olmuyirSağ kasığıma adet agrısına benzer bi ağrı girdi kızlar ya iki kere.yanmalı.
Hadi yaaa evet iyi yaparsin valla ne yapilmasi gerekiyosa yap.bi de bu dikislerini sor bakalin.etkileyecek mi seniAynen oyle cnm ya bi doktor arastrdm cok memenunmus herkes oraya takibime baslatcam hayrlisi olur insallh
Sağol canımKasii agrisi tek basina belirti olmuyo canim yaa birde cok siddetli birsey olmuyir
Etkilecgni sanmiom bnm yanmda bi kadin vardi dogumda ikinciyi dogurdu arasi bnmki gbydi bi problem yasamamis bide nette arastrdim sorun yasayan olmamis zaten 5 nci ve 6 ayda gobek ciktigi icin dikislerde iyice iylsiomus:) ins doktor kizmaz bana:)Hadi yaaa evet iyi yaparsin valla ne yapilmasi gerekiyosa yap.bi de bu dikislerini sor bakalin.etkileyecek mi seni
O zaman iyi canim.kizmaz canim.ne yasadigini sen biliyosun.kimse anlayamaz seni.belki de bu bebek senin iyi olman icin gonderildi.iyi gelecek eminim.ona sıki sıki tutunEtkilecgni sanmiom bnm yanmda bi kadin vardi dogumda ikinciyi dogurdu arasi bnmki gbydi bi problem yasamamis bide nette arastrdim sorun yasayan olmamis zaten 5 nci ve 6 ayda gobek ciktigi icin dikislerde iyice iylsiomus:) ins doktor kizmaz bana:)
Sorma cnm ya valla mucize gbi cok cabuk geldi onu cok m.ediyorum iyi ki geldi hersey degisti gbi sukurler olsun ya okadar mutluyim ki .. Bi hafta oncesnde ruyama grmsti bebegim ama hamile oldgumu bilmiodum ogl olmus bnm bakiyorum ona hic ilk ogluma benzemiyor diorum kucagima aliyorum falan ustune hamile oldgumu ogrenince cok tuhaf oldumO zaman iyi canim.kizmaz canim.ne yasadigini sen biliyosun.kimse anlayamaz seni.belki de bu bebek senin iyi olman icin gonderildi.iyi gelecek eminim.ona sıki sıki tutun
Bata bir gun kala cok gaz ve kasik agrim vardi sk idrara ckma vardiHamile kalan arkadaslar belirtilerinizi soylermisiniz umudum olsunmu olmasinmi bilirim belki...
Bende sık idrara çıkıyorum ama çok su içiyorum sanırım ondanBata bir gun kala cok gaz ve kasik agrim vardi sk idrara ckma vardi
Bende sık idrara çıkıyorum ama çok su içiyorum sanırım ondan[/QUO
Ruyalarinin anlamina bak :) bnm her ruyamn manasi evlat cikiodu :)
:) olabilr zman gunun gecnce test yapip buraya bildir m.ederz:)
Sanırım normal canım dört gün olduğuna göre tekrar tebrikler :))kızlar az önce internetten tahlil sonucuma baktım . değerim 30 du . sizce normal midir adetime daha 4 gün var
Memnuniyetle tatlım hele bi olsunda:) olabilr zman gunun gecnce test yapip buraya bildir m.ederz:)