Var gibi sankiKızlar bi bakabilir misiniz lütfen. Çook silik bi çizgi mi var yoksa ben mi yanlış görüyorum
asıl gözükmüyo gözüküyo bence silik bir çizgi var kesinlikle görünüyo bence bir kan testi yaptır hemen canımKizlar ya kafam cok karisti. Sol kasikta agrim var adetden onceden agriyor simdiye kadar. 5 gun gecikti adetim 28 gunden bir bat oluyor. Kac gun test yaptim bisey goremedim bugun sanki birazcik gozuktu neden boyle oluyorki. Sabah atesim de 37, 37.1, bugun ise 37.6 oldu. Yorgunluk sik idrara cikmam var. Hamile oldugumu bilsem doktora giderdim ama gozukmuyor testde bi bakarmisiniz
Amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin güzel haberler almayi ☺Hayırlısı canim. Ama bence güzel haberler alacaksın.
Canim beni su an nasil rahatlattin anlatamam yaa. Psikolojik degilmis ya sende gordun. Cok sukur Allahim. Tamam taptiricam kan testi.N
asıl gözükmüyo gözüküyo bence silik bir çizgi var kesinlikle görünüyo bence bir kan testi yaptır hemen canım
Ağrı az adet oluyom sanırım dedim iki gün önce geldi şimdiki pihtilarak parça gibi birşey geliyo ufak ufakBence gidin canim kanama ya da agri var mi?
teşekkür ederim amin inşallah canımVar tabi canim hayirli olsun tebriklerinsallh saglikli bir sekilde yukselir degerin canim
Cuma günü tekrar baktırıcam arada bir gün olsun diye düşündük. Yoksa yarın mı baktırsak bilemedim şimdiVar gibi sankiYarın tekrarla istersen
Merhaba benim 2 gun gece 1702 çıktı tahmini doğum günümüz aynı çıkmış ☺benim adetim de 4 ekimdi.Ya birşey sorabilir miyim benim adete 5 gün kala değerim 74.2 çıktı en son adet tarihim 3 ekimdi ve bugün 2 kasım adet olmam gerekiyo 30 hünde bir oluyorum sizce degerim düşük mü yüksek mi endişelenmeli miyim ? Adet gecikmesi yaşamadım adete 5 gün kala yapıldı bu beta hcg
Kesinlikle için rahat olsun bebişşşş geliyooooCanim beni su an nasil rahatlattin anlatamam yaa. Psikolojik degilmis ya sende gordun. Cok sukur Allahim. Tamam taptiricam kan testi.
bata beş gün var beta 45 çıktı canım şimdi tedirgin oldum mesajını okuyunca. Ya bir de bu hamilelik takvimini nasıl ekledin ben yapamadım bir türlüYa birşey sorabilir miyim benim adete 5 gün kala değerim 74.2 çıktı en son adet tarihim 3 ekimdi ve bugün 2 kasım adet olmam gerekiyo 30 hünde bir oluyorum sizce degerim düşük mü yüksek mi endişelenmeli miyim ? Adet gecikmesi yaşamadım adete 5 gün kala yapıldı bu beta hcg
Ya allahım hayırlı doğum nasip etsin canımm sence iyi mi kan testi sonucum ?Merhaba benim 2 gun gece 1702 çıktı tahmini doğum günümüz aynı çıkmış ☺benim adetim de 4 ekimdi.
Kendi profiline gir bilgilerini düzenlemede hamilelik ekle diyo ordan hesaplayocıdan bak ekle öyle yaptım canımBenim de
bata beş gün var beta 45 çıktı canım şimdi tedirgin oldum mesajını okuyunca. Ya bir de bu hamilelik takvimini nasıl ekledin ben yapamadım bir türlü
5gün var canım 7kasıma :)
Canim normal bende de olmuştu erken doğumdan sonra rahim temiz olmasına rağmen 40 gunden sonra parça durmuştu korkma normal.rahmin iyice temizleniyor.Bana bi yol gösteren yokmu bu et parçası Ne 3 ay Önce dusuk yapmistim
Bu arada canım evet yakınmısız birbirimizi takipte olalım benceMerhaba benim 2 gun gece 1702 çıktı tahmini doğum günümüz aynı çıkmış ☺benim adetim de 4 ekimdi.
Canim beni su an nasil rahatlattin anlatamam yaa. Psikolojik degilmis ya sende gordun. Cok sukur Allahim. Tamam taptiricam kan testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?