2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

N
asıl gözükmüyo gözüküyo bence silik bir çizgi var kesinlikle görünüyo bence bir kan testi yaptır hemen canım

merhaba kizlar bende bu ay yine hormon tahlili yaptım gecen ay prolaktin tedavisi gordum düşmüştür insallah

merhaba kizlar bende bu ay yine hormon tahlili yaptım gecen ay prolaktin tedavisi gordum düşmüştür insallah

Ya birşey sorabilir miyim benim adete 5 gün kala değerim 74.2 çıktı en son adet tarihim 3 ekimdi ve bugün 2 kasım adet olmam gerekiyo 30 hünde bir oluyorum sizce degerim düşük mü yüksek mi endişelenmeli miyim ? Adet gecikmesi yaşamadım adete 5 gün kala yapıldı bu beta hcg

Merhaba benim 2 gun gece 1702 çıktı tahmini doğum günümüz aynı çıkmış ☺benim adetim de 4 ekimdi.

Benim de
bata beş gün var beta 45 çıktı canım şimdi tedirgin oldum mesajını okuyunca. Ya bir de bu hamilelik takvimini nasıl ekledin ben yapamadım bir türlü

Benim de

bata beş gün var beta 45 çıktı canım şimdi tedirgin oldum mesajını okuyunca. Ya bir de bu hamilelik takvimini nasıl ekledin ben yapamadım bir türlü
Kendi profiline gir bilgilerini düzenlemede hamilelik ekle diyo ordan hesaplayocıdan bak ekle öyle yaptım canım

melekistiyorum 15 Ekim

Karpatyam 18 Ekim

Ayla ak 20 Ekim

@ilkemmmmm 20 Ekim

sukrancemal 22 Ekim

Gamzecannn 23 Ekim

Emineeemm 28 Ekim

S Sarisinbebek 29 Ekim

@glmserser 30 Ekim

A ayca152012 30 Ekim

Asimisa 31 Ekim

K Kardelen1510 31 Ekim

hapsuu 1 Kasım

@Siyahsever_devrimci_ 1 Kasım

hiranur3419 2 Kasım

@Elifsami 2 Kasım

SedaUmut 2 Kasım

yenigelinim 2 Kasım

esekaf 2 Kasım

Canlar güzel haberleri olan var mı yeni gelismeler falan

Yazanlar üstüne alinmasin bat verip yazmayi unuttuklarimda kusura bakmasin yeniden yazsin duzelteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…