Canim benmde ayaklarim cok usuyordu ole farkettim:) vucudum sicak ayaklar buz gbi oluyoduAyaklarim hic isinmiyor ya eller de buz gibi ama avuc icleri sıcak.Yani anlamiyorum. Yorum yapacak var mi kizlar ??
Cok tesekkur ederim cevapladigin icin. Bende hiss ediyorum) inshallah cikarumutlandırmak istemem ama bende gördüm sanki canım 2. çizgiyi çok silik ama var gibi. bence de yaptır kan testini. :) inşallah bebeğin seninledir.
Sagol tatlimm benimkuzum benim çok aşırı bir akıntım oldu adet beklerken olan akıntıya göre. göğüslerim biraz fazla şişmişti. birde meme ucunda koyulaşma oluyor canım. birde yumurtlamadan 1 hafta sonra sol kasığımda bir batma sancı olmuştu. bunlardan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim zaten.
Uzak biraz canım ben çift çizgiyi görürsem kan testi yaptırmayı düşünüyorum :) dayanamıyorum ama beklicem :)2 gün daha bekle sonra kanda çıkar belki canım. benim 4 gün varken 5,73 çıkmıştı 5 sınır zaten :) 2 günde bir kontrol ediyoruz artıyor çok şükür. dayanamazsan sende öyle yap :)
Hic mi isinmaz canim ya yun corap giyiyor ustune patik terlik de var ayagimda sanki buzun icinde ellerimde oyle. Ama daha cokk var biraz daha beklemem lazimCanim benmde ayaklarim cok usuyordu ole farkettim:) vucudum sicak ayaklar buz gbi oluyodu
Kac gun var cnm bnmde oleydi buz ksioduHic mi isinmaz canim ya yun corap giyiyor ustune patik terlik de var ayagimda sanki buzun icinde ellerimde oyle. Ama daha cokk var biraz daha beklemem lazim
Daha 2 hafta var. Yumurtlama donemi desem ben boyle olmuyorum yumurtlama döneminde. Zaten yumurtlama donemi bitti. Sıcak oluyorum o donemde. 6 gundur bel agrim var. Bir de yorgunum yatasim geliyor hep.Kac gun var cnm bnmde oleydi buz ksiodu
Brnim ilk hamileliğimde aynı öyleydi çorap üstüne patik giyiyodum yine buz gibiydi sanki hem terliyodu hem üsüyoduAyaklarim hic isinmiyor ya eller de buz gibi ama avuc icleri sıcak.Yani anlamiyorum. Yorum yapacak var mi kizlar ??
Himmm belirtiler icin cok erknms daha ... Erken yumurtlama ihtimalin olmus olabilir yada sogukalmissndr aklma baska bse glmio bunlar disindaDaha 2 hafta var. Yumurtlama donemi desem ben boyle olmuyorum yumurtlama döneminde. Zaten yumurtlama donemi bitti. Sıcak oluyorum o donemde. 6 gundur bel agrim var. Bir de yorgunum yatasim geliyor hep.
Terleme bende de oluyor ve soguk. Baska belirtiler de olmasa hic orali olmayacagim ama var o yuzden acaba mi diyorum?Brnim ilk hamileliğimde aynı öyleydi çorap üstüne patik giyiyodum yine buz gibiydi sanki hem terliyodu hem üsüyodu
Aynen bende oyle dusunuyorum ama bilmiyorum nasip canım.Himmm belirtiler icin cok erknms daha ... Erken yumurtlama ihtimalin olmus olabilir yada sogukalmissndr aklma baska bse glmio bunlar disinda
Bekle bakalim cnm hic kafana takmadan beklemeye calis elbett sonuc belli olacakAynen bende oyle dusunuyorum ama bilmiyorum nasip canım.
Akıntın su gibi mi yada yoğun mu ben devamli iç camaşiri degistiriyodum canımTerleme bende de oluyor ve soguk. Baska belirtiler de olmasa hic orali olmayacagim ama var o yuzden acaba mi diyorum?
saol canim da bu kanamalar beni mahfediyor isteCanim gozun aydin yükselmesi cok güzel. Insallah sağlıkla tutunsun sana sıkı sıkı. Dinlen güzelce. Bu arada kefir cok faydalı. Icebilirsen bir dene bence canım. Hamilelikte oneriyorlar.
Akıntın su gibi mi yada yoğun mu ben devamli iç camaşiri degistiriyodum canım
Bilemiyorum.bende hep miratech kullanıyorum ama hiç yanlış sonuç vermedi yoksa yok varsa var gösterdi geçen ay pozitifti ama kimyasal oldu... bence genelleme yapmamak lazım şans işi belki bozuk çıkıyor
Bi de kremsi degisij bi akinti geliyor sut kesigi gibi beyaz canmAkıntın su gibi mi yada yoğun mu ben devamli iç camaşiri degistiriyodum canım
Evet bekleyecegim yapacak birsey yok göreceğiz ya kirmizlar gelecek ya da bebis. Olmazsa bir dahaki sefere artikBekle bakalim cnm hic kafana takmadan beklemeye calis elbett sonuc belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?