2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

arkadasla konustum bugun benim kanda negatuf cikti testte negatif cikti cocuk 1 bucuk aylik oldugunda ultrasonda ogrendim dedi o aklimi karsitirdi biraz ama umidum da yok artik
Canim o testlerde bende cok daha koyusu cikmisti ama negatfti bebek yoktu yani.ki idrarda cikan bi testin kanda cikmamasi diye bisey olamaz.ogun soyliycektim ama belki sende farkli olur diye sevkini kirmak istemedim...o teste gore konusursak negatif...ama adet olmadigin surece pozitife donusme ihtimali var dua et

Yani henuz testlerde cikmiycak kadar kucuk olabilir ama idrarda cikip kanda cikmamasi diye bisey olamaz

Hanımlar bende henüz 2 aydır bebek istiyorum bat a 10 gün var. Daha önce parmak ile yapılan gebelik testi diye birşey duydunuz mu? Doğruluğu var mi? Doktoruma sordum öyle birsey yok dedi.

Hanımlar bende henüz 2 aydır bebek istiyorum bat a 10 gün var. Daha önce parmak ile yapılan gebelik testi diye birşey duydunuz mu? Doğruluğu var mi? Doktoruma sordum öyle birsey yok dedi.
Elle muayene de deniliyor ama bizlerin uygulayacağı bir yöntem değil. Bunu hemşireler ya da doktorlar anlayabiliyorlar sanıyorum

O kesin bi yontem deilki canim guvenilir deil yani ve kadininin kemdi vucudunu vok iyi tanimasi lazim.kendini hergun muayene edip deisikligi gozlemlemen lazim yumusamayi rahimin inislerini cikislarini sertlesmesini hepsini cok iyi bilmen lazim

İnşallah canım çok teşekkür ederim.benim ilk denememdi o yüzden de baya merak ediyorum açıkçası.sen de otrivelle mi kullanmıştın canım ? bu ay da denedin mi ?

Evet canım Ovitrelle kullanmıştım yaklaşık 2 ay kadar önce ama bu ay doktora gitmedim bile. Geçen ay soğan kürünü yaptım. Bu ay da bata kaldı 7-8 gün, bakalım ne olacak? Eğer yine olmazsa histereskopi için dr ve hastane araştıracağım.

kızlar benim adetime daha bir hafta var ama çok fazla belirtiler vardı bu sefer erken yapayım belki birşey gözükür dedim çok silik şekilde çıktı bu kadar silikte olsa hamile olma ihtimalim varmı sizce

Canım inşallah vardır. Erken döllenme ise neden olmasın? Ne gibi belirtiler yaşadın? Benim de 8 günüm var, o yüzden merak ettim.

Azıcık açık kahve bir leke geldi ablam pirinç tanesi kadar ama sonra kayboldu. Şimdi bişe yok ama sanırım yarın âdet olurum. Hastanedeydim bugün kan ve idrar verdim ama internetten sonuçları görebilmem için barkod numarası gerekiyormuş haberim yoktu, yani sonuçlarımı da göremiyorum. Hastane de uzak gidemiyorum.

Hiç ilgilenmediler benle ablam. 10 gün önce randevu aldım zorla buldum ve gittiğimde içerde bir sürü kadın vardı. Yaşımı, adımı, SAT'ımı, medenî durumumu, sıkıntımı ve korunup korunmadığımı 5 tane kadının yanında sordular başka bişe de yapmadılar. Randevu almama hiç gerekte yokmuş valla sap gibi oturdum orda. Bir daha hastaneye gitmeyeceğim.

canım belımde batmayla gelen agrılar oluyor kasıklarım adet olacakmısım gıbı agrıyor bırde bugun cok ıstahlıyım mesela yarım acayıp mıdem bulanıyor

bu 5. ayım inşallah bu sefer Rabbim yüzüme güler sizce yarın kan tahlili yaptırayımmı yoksa adet gününü bekleyimmi hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…