Süleyman güven canımcanım bende trabzonluyum.dr un adı ne?
Anliyorum canim en aindan kist yok hormonlarina baktirmis miydin belki onunla ilgili olabilir tiroidlerle ilgili olabilirKist yokmus canim neden geciktigi de belli degil sonuclarin temiz bi kac gun sonra olmazsan acile git dedi belki baska bi hastaliktan dolayi olmuyosundur rahimlik bi durum yok dedi
Çok sağol canım inşallah allahım en kısa zamanda sanada tüm isteyenlerede nasip ederçok sevindim canım ben iyi haber alamadım malesef bugünde ama senin için gerçekten çok mutlu oldum.adette olmadım daha bende hala umut besliyorum içimde bakalım
Aynen insan engel olamiiyor kendine. Seni cok iyi anliyorum canimay inşalalh canım şimdide geç döllenme olaylarını okuyorum umut kapısı işte
En azından adeti beklemekten kurtulursun. Olmayınca insan daha stres oluyorolabilir canım belki de adet olurum bekliyorum olsam da kurtulsam acabalardan
aynen öyle neden olmadım varda çıkmıyor mu geç döllenmemi diye düşünüp duruyorum canım o kadar çok belirtim var ki hala.olsam da kurtulsam bu düşüncelerden ya da varsa da çıksa offf offffEn azından adeti beklemekten kurtulursun. Olmayınca insan daha stres oluyor
Başlarda 2 ay olmadım 10 günde bir kan veriyodum kevgire dönmüştümaynen öyle neden olmadım varda çıkmıyor mu geç döllenmemi diye düşünüp duruyorum canım o kadar çok belirtim var ki hala.olsam da kurtulsam bu düşüncelerden ya da varsa da çıksa offf offff
yaaaa ağzın bal yesin emi inşallah kuzum yaaa :) Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin tez zamanda inşallaaahhhhhCanım çizgi çok belirgin. Bence hamilesin.(inşallah)
ayy unuttum tatlım ya ama miratech değildi :))))Evet tekrarla canim. testinin markasi ne?
yaaaa ağzın bal yesin emi inşallah kuzum yaaa :) Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin tez zamanda inşallaaahhhhh
aa çok duydum onun ismini.kuzenimin eşi de ona gidiyordu.ben uğur Yılmaz'a gitmistim.karadeniz hastanesinde.Süleyman güven canım
Tesekkur ederim herkes mutlu olsun insallah en kısa zamanda[/QUOTE
Yok canim zaten mirateche benzemiyorayy unuttum tatlım ya ama miratech değildi :))))
Karadeniz hastanesine gittim ben orda bi doktora adını hatırlamıyorum simdi o bana kısırsın demişti birdaha asla karadeniz hastanesine gitmeyi düşünmüyorum canım tavsiyede etmem ama süleyman güven çok süper bir doktor kesinlikle ona git her şehirden gelen hastaları varaa çok duydum onun ismini.kuzenimin eşi de ona gidiyordu.ben uğur Yılmaz'a gitmistim.karadeniz hastanesinde.
Canım merhaba ayın 22sinde çatlama iğnesi vuruldum adet günümü bekliyorum test yapmak için inşallah aynı zamanda güzel haberler alırız bu topik hamişlerle dolu olurda gebelik sürecimizi paylaşırızyaaaa ağzın bal yesin emi inşallah kuzum yaaa :) Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin tez zamanda inşallaaahhhhh
benimde 12 gün var canım. bi fırsat olmadı başlaym diyorum aksam erkenden uyuyorumolur vallahi... ama ben bugün adetimin birinci günü..
Kimyasal düşükten sonra bir kist oluşmuştu. Bu ay soğan kürüyle ondan kurtulmaya çalışayım diyorum sadece.Canım bence korunmaktan ziyade yumurtlama günlerini takip etmeden istediğiniz zaman ilişkiye girin. Bu ay çocuk düşünmüyprız diyip rahatça ilişki yaşayın.
inşallah canım çok ümidim yok çünkü daha iğnenin 10.günündeyim.yarın sabah tekrarlayayım bakalım ne çıkacak.çok teşekkür ederim.Yok canim zaten mirateche benzemiyorhayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?